Cel mai bun robot de bucatarie profesional – multifunctional si ieftin ca pret, forum (2021)

Lista cu Produse de Top Pentru cel mai bun robot bucătărie profesional

Cel mai bun robot de bucătărie în general: Heinner HFP-750BK 

“Cel mai bun raport calitate – preț; un robot de bucătărie clasic, sigur și eficient, dotat cu accesorii care să permită utilizarea funcțiilor specifice, ocupând cât mai puțin spațiu”

Cel mai bun robot de bucătărie din perspectiva consumului electric: Bosch MCM3501M 

“Compact și versatil, oferă rezultate impresionante prin utilizarea Tehnologiei MultiLevel6, ce presupune tăierea cu o precizie impresionantă a alimentelor datorită cuțitului cu 3 lame duble.”

Cel mai performant robot de bucătărie multifunctional: Bosch MC812W872 

Bosch MC812W872  este robotul preferat al pasionaților de arta culinară. Cei 1250 W atestă o viteză excepțională. Motorul puternic si Lama Supercut cu muchia zimțată reprezintă combinația perfectă ale cărei rezultate îi va surprinde chiar și pe cei mai greu de mulțumit dintre dumneavoastră.”

Cel mai bun robot bucătărie profesional cu capacitate mare: Heinner HPM-1000WH 

“Bolul de mixare cu o capacitate impresionantă vă permite să frământați o cantitate mare de aluat, iar la final veți avea cele mai pufoase blaturi.”

Cel mai bun robot bucătărie profesional pentru cei cu un stil de viață alert: Philips Daily Collection HR7510/00 

“Compact, ușor de folosit, rapid și puternic, poate crea cele mai sofisticate rețete în cel mai scurt timp. Lama cu tehnologia Power Chop oferă rezutate spectaculoase atât pentru tăiat, cât și pentru frământarea aluaturilor.”

Cel mai inteligent robot de bucătărie: Tefal Double Force DO8221 

“Meticulos construit, cu detalii metalice și inserții de crom, va conferi o notă de rafinament bucatariei dumneavoastră. Duo – ul perfect de putere și viteză, cu două ieșiri separate ale motorului, procesează mâncarea chiar și în cantități mari.”

Cel mai bun robot de bucătărie compact: Bosch MCM4200 

“Dacă nu dispuneți de foarte mult spațiu și totuși nu vreți să renunțați la performanța unui robot de bucătărie profesional, acest dispozitiv chic este achiziția potrivită pentru dumneavoastră.”

Alegerile Noastre de Top Pentru cel mai bun robot bucătărie profesional

#1 Cel mai bun robot bucătărie profesional în general : Heinner HFP-750BK

Cel mai bun robot bucătărie profesional

Un robot de bucătărie clasic, pe care îl puteți achizitiona chiar și dispunând de un buget restrâns, având drept funcții principale: feliere, frământare și tocare. Este un real ajutor chiar și pentru cei mai nepricepuți în tainele bucătăriei. Dotat cu accesorii ușor de folosit, cu un sistem antialunecare și de siguranță, este perfect pentru bucătăria dumneavoastră. Capacitatea medie a bolului, respectiv a blenderului, vă permite să creați o gustare proaspătă și sățioasă, fără a ocupa spațiu în exces.

#2 Cel mai robot bucătărie profesional din perspectiva consumului electric: Bosch MCM3501M

Cel mai robot bucătărie profesional din perspectiva consumului electric

Este un robot de bucătărie cu un consum electric redus, având peste 30 de funcții. Include accesorii versatile, precum cuțitul multifuncțional din oțel inoxidabil și cuțitul MultiLevel6, vas de mixare de o capacitate remarcabilă și alte ustensile ce lucrează în beneficiul dumneavoastră.

Procesează într-un timp scurt și cu ușurință, datorită celor 2 trepte de viteză și modalității inovatoare de tăiere. Accesoriile pot fi depozitate în vasul de mixare, iar cablul dispune de un compartiment pentru stocare, economisind spațiu. Este cu adevărat o investiție demnă de a fi realizată.

#3 Cel mai performant robot bucătărie profesional: Bosch MC812W872

Cel mai performant robot bucătărie profesional

Este robotul preferat al pasionaților de arta culinară. Puterea optimă și viteza exceptională sunt caracteristicile care duc la bun sfârșit chiar și cele mai dificile sarcini. Lama Supercut cu un design inovator taie cu ușurinta orice tip de aliment fără a lăsa urme de deteriorare.

Pentru a vă facilita munca, are o mulțime de setări impresionante ce dispun de viteză variabilă, inclusiv o funcție de mărunțire a cuburilor de gheață. Robotul compact taie, feliază, face piureuri pe care le aduce la consistența dorită, toate acestea în timp ce oferă un plus de eleganță bucatariei dumneavoastră.

#4 Cel mai bun robot multifunctional de bucătărie cu capacitate mare: Heinner HPM-1000WH 

Cel mai bun robot multifunctional de bucătărie cu capacitate mare: Heinner HPM-1000WH

Este un robot de bucătărie cu mișcare planetară, având o multitudine de accesorii, masină de tocat și blender. Beneficiază de 10 trepte de viteză + funcția Pulse. Blenderul este realizat din sticlă rezistentă care nu alterează gustul sau calitatea preparatelor. Are o capacitate considerabilă, permițând ca mâncarea pentru întreaga familie să fie pregătită dintr-o singură tranșă.

Este dotat cu tel din inox, cârlig și paletă din aluminiu turnat, acestea scurtând considerabil timpul alocat pentru gătit, iar sistemul de siguranță permite funcționarea dispozitivului doar atunci cand toate elementele sunt montate corect. 

# 5 Cel mai bun robot bucătărie profesional pentru cei cu un stil de viață alert: Philips Daily Collection HR7510/00 

Cel mai bun robot bucătărie profesional pentru cei cu un stil de viață alert

Este revoluționar prin Tehnologia Power Chop, aceasta constând în combinația dintre forma lamei și unghiul de tăiere care oferă un rezultat excelent fără a vă face să aștepțați prea mult. Tubul mare de alimentare oferă o pretăiere a alimentelor, iar ghidul vitezelor pe culori vă poate scoate din încurcătură de fiecare dată.

Dotat cu disc ergonomic din oțel inoxidabil, vă permite sa feliați cu o parte și să radeți cu cealaltă. Datorită bolului de dimensiuni generoase, veți putea găti până la 5 porții de supă dintr-o singură tranșă, lucru ce vă va economisi timp prețios. Accesoriile se pot spăla și in mașina de spălat vase, fiind perfect pentru dumneavoastră dacă vreți să adoptați un stil de viață sănătos, dar sunteți mereu pe fugă.

#6 Cel mai inteligent robot de bucătărie: Tefal Double Force DO8221 

Cel mai inteligent robot de bucătărie

Acest robot are drept elemente cheie atât puterea, cât și viteza. Datorită celor două ieșiri ale motorului din dotare, oferă rezultate spectaculoase. Dotat cu putere de 1000 W, bol cu capacitate de 3 l, blender cu capacitate de 2 l și 6 setari de viteza, manipulează toate tipurile de alimente.Are un set complex de accesorii, este dotat cu un recipient de tip blender pentru a mixa supe, sucuri, smoothie-uri și altele; un accesoriu pentru frământare, tocător pentru a mărunți chiar si ierburile aromate, un tel pentru a bate frișca si accesorii pentru a emulsiona sosuri. 

Sistemul Easy Lock, designul elegant și robust ce îi oferă stabilitate pe blatul de bucătărie chiar si turat la viteză maximă, fac din Tefal Double Force DO8221 o investiție senzațională.

#7 Cel mai bun robot bucătărie profesional compact: Bosch MCM4200

Cel mai bun robot bucătărie profesional compact

Un robot clasic, cu design retro, poate fi cu ușurință integrat într-o bucătărie mai puțin încăpătoare, Are sertare de depozitare pentru propriile accesorii, conținând patru accesorii diferite de razuit si tocat, un cutit-elice universal și accesoriul pentru framantarea aluatului, disc pentru taierea cartofilor pai, presă pentru citrice, presă pentru stoarcerea sucului si blender. 

Bosch MCM4200 este imaginea calității superioare cuprinse într-un dispozitiv chic si compact, situat la granița dintre noua tehnologie și design vintage. 

Ce este Important Când Căutăm cel mai bun Robot Bucatarie Profesional

Puterea și viteza unui robot bucătărie profesional

Puterea si viteza unui robot de bucătărie diferă și depind de scopul pentru care intenționați să achizitionați unul: timpul scurt de prelucrare, consistența alimentelor prelucrate, consistența preparatelor finale sau altele.

Există motoare foarte puternice care permit realizarea funcțiilor unui robot de bucătărie la un nivel superior, însă nu este singurul element care garantează un rezultat deosebit, acesta putând fi realizat și de un motor de putere medie.

Aceștia sunt roboții de bucătărie care folosesc diverse tehnologii ce pot obține preparatele dorite cu un motor mai puțin puternic și un consum electric redus

Tehnologia inovatoare

Tehnologiile inovatoare se relevă în materialele din care sunt concepute lamele, forma acestora, numărul de lame conținut de un cuțit, unghiul de tăiere sau accesoriile pentru a facilita prelucrarea alimentelor. Acestea reprezintă puncte cheie pe care ar trebui să le urmăriți când achizitionați un robot de bucătărie.

Sistemul de siguranță, durabilitatea și stabilitatea

Un alt aspect în ceea ce privește funcționarea este sistemul de siguranță. Este indicat să căutați un robot de bucătărie multifunctional dotat cu astfel de sistem pentru a nu vă murdări bucătăria atunci când elementele nu sunt asamblate corect.

Tot în această categorie se încadrează durabilitatea si stabilitatea unui robot de bucătărie. Acestea sunt aspecte esentiale dacă doriți să faceți o investiție pe termen lung. Ar trebui să căutați mașinării concepute din materiale de bună calitate, rezistente la uzură și care să dispună de sisteme antialunecare

De asemenea, dacă aveți o toleranță scazută pentru zgomot, puteți căuta un robot care să ofere performanța dorită în timp ce functionează cu un număr redus de decibeli 

Economia de spatiu

În funcție de cât de mult spațiu sunteti dispus să alocați unui robot de bucătărie, există roboți al căror punct forte nu este economia de spațiu, dar si roboți de bucătărie cu elemente separate ce pot fi așezate în bol sau în alte suporturi proprii.

În extremă, sunt roboții intr-adevar compacți, de dimensiuni reduse și cu modalități de depozitare interioare, concepute special pentru economisirea de spațiu. Acestea oferă performanță la un nivel înalt îndeplinindu-și scopul principal de a nu aglomera si de a oferi un aspect îngrijit blatului de bucătărie.

Cel mai bun robot de bucătărie – Păreri de pe Forum

Matei Vlădescu, despre Heinner HFP-750BK:

Sunt foarte mulțumit de acest robot, super raport calitate – preț. Se prezintă impecabil. Nu mă pricep să fac prea multe în bucătărie, iar acest robot îmi este folositor pentru mărunțit legumele folosite la alte preparate, pentru sucuri si smoothie-uri. Este tot ce mi-am dorit!”

Ioana Avram, despre Bosch MCM3501M:

“Am achiziționat robotul de bucătărie doar de câteva zile și nu mă mai pot desprinde de el. Este minunat, pot găti orice! Am pregătit mancaruri din legume si carne, freshuri delicioase și pot spune că nu mă așteptam să iasă totul atât de bine. Recomand cu drag!”

Maria Soare, despre Bosch MC812W872:

“Mă simt ca un adevărat chef cu acest accesoriu în bucătărie. Îl folosesc pentru orice. Consistența piureului este senzațională; mixează și toacă alimente de tot felul. Este cu adevărat silențios pentru puterea motorului și arată de-a dreptul spectaculos.”

Gabriela Ionescu, despre Heinner HPM-1000WH

“În familia mea numeroasă, mereu pregătirea mâncării a fost o sarcină dificilă. Capacitatea uluitoare a bolului mă ajută să prepar o masă pentru intreaga familie dintr-o singură tranșă. Îl folosesc și pentru aluaturi, iar acest lucru îmi ușurează munca în mod considerabil. În plus, niciodată textura blaturilor nu a fost mai pufoasă.”

Dragos Marinescu, despre Philips Daily Collection HR7510/00:

“Voiam să fiu mai disciplinat și să mănânc mai sănătos, însă cariera nu-mi permite să pierd prea mult timp pentru a găti. Am achiziționat acest robot de bucătărie acum o lună, iar viața mea este semnificativ îmbunătățită de atunci. În cel mai scurt timp și cu minim efort, realizez preparate sănătoase și pline de savoare.”

Ana – Maria Sava, despre Tefal Double Force DO8221

“Am căutat foarte mult timp un robot care să fie cu adevărat profesional și Tefal Double Force DO8221  s-a dovedit a fi cea mai bună achiziție pe care o puteam face. Îl folosesc pentru cele mai dificile rețete. Este cu adevărat o parte din viitor adusă în bucătăria mea.”

Alexandra Stoica, despre Bosch MCM4200:

“Îl ador! Mereu am fost atrasă de bucătăria mamei în copilărie, iar acest robot este exact ce mi-am dorit. Are un design vintage, însă oferă rezultate de care oricine s-ar arăta surprins. Ocupă atât de puțin spațiu pe blatul de bucătărie si mă ajută să-mi prepar mâncăruri din cele mai sofisticate.”