Cel mai bun gps auto – Pareri Forum, Pret (2021)

Listă cu produse de top pentru cel mai bun gps auto:

 1. Cel mai bun GPS AUTO în general, definit prin memorie și executarea eficace a comenzilor: sistem de navigație AUTONAV.

“Acest model cu un sistem de operare Android  dispune de un procesor Quad-Core 4 de ultimă generație, cele 4 nuclee oferind eficacitate în executarea comenzilor, dar și un spațiu mare de stocare, 16GB.”

 1. Cel mai bun GPS AUTO în general, prin confortul vizual oferit: sistem Garmin Drive 5 Plus MT-S.

“Acest sistem de navigație vine la pachet cu harta completă a Europei actualizată în mod constant pe întreaga perioadă de funcționare a dispozitivului.De asemenea, funcția Bird’s Eye conferă un orizont clar chiar din interiorul autoturismului dumneavoastră.”

 1. Cel mai ‘’controlabil’’ GPS AUTO, prin proprietatea de prindere magnetică: sistem de navigație Mio Spirit,SERIOUX.

“Acest dispozitiv îsi face apariția cu un accesoriu.În aceeași sumă de bani primiți un suport magnetic activ, ceea ce îl face ușor de manevrat si utilizat.”

 1. Cel mai bun GPS AUTO, din punct de vedere al pliabilitații: sistem de navigație Serioux Urban Pilot UPQ700.

“Tipul de montare al produsului este de sine stătător, față de cele enumerate mai sus, cu montare în bord, dar această caracteristică nu reprezintă un punct slab, fiindcă se poate utiliza oricând pentru alt autoturism.”

 1. Cel mai bun GPS AUTO, destinat utilazării ocazionale, precum concediul: sistem de navigație PNI L510.

“Acest produs este dotat cu stylus pen, potrivit pentru cei care întâmpină probleme în utilizarea touch-ului prin atingerea cu degetele. Astfel, display-ul de 5 inch devine mult mai vizibil si ușor de utilizat. Se poate utiliza atât pe camion, cât și pe autoturism.”

 1. Cel mai ușor GPS AUTO, prin greutatea sa: sistem de navigație Serioux Urban Pilot UPQ500.

“Având doar 136 g, dispozitivul oferă un aspect vizual plăcut, de culoare neagră, cu o diagonală de 5 inch, ce include și suport pentru parbriz. O caracteristică principală este utilizarea 2 in 1 a produsului: atât pentru autoturism, cât și pentru camion.”

 1. Cel mai bun GPS AUTO pentru întrebuințări la nivel local: sistem de navigație Serioux Urban Pilot UPQ430.

“În cazul în care locuiți într-un oraș aglomerat, acest gps vă poate fi de mare ajutor, datorită faptului că va pune la dispoziție informații cu privire la destinația dumneavoastră.”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun gps auto:

#1. Cel mai bun GPS AUTO în general, definit prin memorie și executarea eficace a comenzilor: sistem de navigație AUTONAV.

Cel mai bun GPS AUTO

Acest sistem de navigație este destinat exclusiv autoturismelor, cu tip de montare în bord și harta României și a Europei. Este unul dintre cele mai complexe sisteme de navigație, deoarece dispozitivul cuprinde o mulțime de funcții, precum:

 • GPS
 • conectare la Wi-fi
 • apeluri hands-free
 • radio AM/FM
 • Bluetooth MP3 Player
 • adaptor comenzi la volan
 • microfon încorporat
 • MirrorLink (funcție ce realizează conexiunea digitală dintre un smarthphone și un sistem de navigație)
 • intrare camera de marșarier
 • camera de bord HD DVR
 • meniul OBD, care asigură o funcționare optimă a dispozitivului prin repararea eventualelor probleme de sistem.

Ecranul sistemului de navigație este un display tip TN LCD, destul de calitativ pentru scopul dispozitivului – acest tip de display este folosit adesea in gaming. Rezoluția display-ului este de 1024X600, astfel că imaginea este mare și clară. Poate fi utilizat și ca tabletă: odată conectat la internet, puteți actualiza hărți, asculta muzică,viziona filme și chiar răspunde la mesaje sau apeluri datorită funcției hands-free.

Software-urile de navigație disponibile pentru GPS sunt: HERE, Waze, IGO, Google Maps, Android. Pachetul conține o folie de protecție, un cablu USB, un cablu de alimentare, manual de utilizare, antenă GPS, un cablaj, un sistem de navigație GPS.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că cele doua camere, camera de bord HD DVR și cea de marșarier sunt opționale.

#2.Cel mai bun GPS AUTO în general, prin confortul vizual oferit: sistem Garmin Drive 5 Plus MT-S.

Cel mai bun GPS AUTO în general

Destinat autoturismelor, acest sistem de navigație este de sine stătător, nu trebuie montat în bord, astfel că poate fi oricând montat la un alt autoturism. Bateria este de tip Li-Ion, având o autonomie de 1 h. Funcția Bird’s Eye oferă o perspectivă mare și clară a tot ceea ce se întamplă in jurul dumneavoastră. Dispozitivul dispune de conectare la Wi-fi, Bluetooth, USB, cititor de carduri MicroSD.

De asemenea, dispozitivul vă permite sa efectuați apeluri telefonice fară să luați mâinile de pe volan (hands-free).

Display-ul TFT cu o diagonală de 5 inch îmbunătățește calitatea imaginii oferind un contrast puternic. Procesorul  are slot-ul memorie de tip Micro SD, iar cardul de memorie are capacitatea de 16 GB.

În pachet gasiti un cablu USB, un suport auto și un manual de utilizare. În plus, beneficiati de harta Europei actualizată în mod constant.

#3. Cel mai ‘’controlabil’’ GPS AUTO, prin proprietatea de prindere magnetica: sistem de navigație Mio Spirit,SERIOUX.

Cel mai ‘’controlabil’’ GPS AUTO

Acest sistem de navigație este destinat autoturismelor si prezintă următoarele funcții:

 • Funcția ‘’Find My Car’’ – această funcție este capabilă să vă găsească autoturismul în cazul în care acesta v-a fost furat sau ați uitat în ce loc ați parcat.
 • Funcția ‘’Planificator călătorie’’ – dispozitivul planifică din timp ruta dumneavoastră.
 • Funcția ‘’IQ Rutes’’ – pentru parcurgerea celor mai sigure distanțe,evitând ambuteiajele, într-un timp cât mai scurt.
 • Funcția ‘’LearnMe Pro’’ – dispozitivul urmărește și analizează stilul dumneavoastră de condus pentru a realiza trasee în concordanță cu stilul si preferințele dumneavoastră.
 • Funcția ‘’3D Junction Views’’ – vă asigură o perspectivă 3D a intersecțiilor, pentru a nu devia de la drumul corect.
 • Funcția ‘’Parking Assistence’’ – dispozitivul vă anunța din timp cum și unde puteți parca, de la o distanță de 1 km.

 Cu un procesor ARM Cortex A7 și o frecvența de 0.8 GHz, dispozitivul asigură o eficacitate medie (acesta va rula cu o viteză medie).

#4. Cel mai bun GPS AUTO, din punct de vedere al pliabilității: sistem de navigație Serioux Urban Pilot UPQ700

Cel mai bun GPS AUTO, din punct de vedere al pliabilității

Cu un tip de montare de sine stătător, sistemul de navigație se poate oricând utiliza pe orice tip de vehicul. Acest dispozitiv nu are integrate hărți, dar suportă conectivitate la USB, Bluetooth, cititor de carduri MicroSD. Formatele media pe care le suportă sunt MP3 si WMA (Windows Media Audio).

Funcțiile dispozitivului:

 • eBook Reader – puteți citi cărți în format digital la un grad înalt de calitate, datorită display-ului de tehnologie TFT,diagonal de 7 inch,rezolutie 800×480 
 • FM transmitter – pentru o transmitere audio clară

Pachetul contine un suport auto, un încărcător auto, manual de utilizare, sistem de navigație și un cablu MiniUSB. Procesorul de tip MSTAR MSB2531, cu o frecvență de 0.8 GHz, capacitate memorie RAM de 256MB, capacitate stocare 8GB. Capacitatea maximă a cardului de memorie este de 21GB.

Dispozitivul  beneficiază de un senzor de lumină care ajustează luminozitatea ecranului odată cu venirea întunericului.

#5. Cel mai bun GPS AUTO, destinat utilazării ocazionale, precum concediul: sistem de navigatie PNI L510.

Cel mai bun GPS AUTO, destinat utilazării ocazionale

Deși display-il prezintă o diagonală de doar 5 inch, acest sistem de navigație se poate utiliza atât pentru autoturism, cât și pentru camion. Harta nu este inclusă, dar în schimb dispozitivul suportă o gamă largă de formate media: WMV, AVI, ASF, JPEG, BMP, PNG, MP3, WAV, DAT, SEF, GIF.

Funcțiile dispozitivului: decodare audio MP3/WMA/WAV/AAC.

Pachetul conține următoarele accesorii: cablu USB, alimentator auto, stilus și suport de parbriz.

Gps-ul deține 64 de canale, un număr mult peste medie. Slotul micro SD se poate utiliza pentru hărți suplimentare sau pentru fișiere multimedia. De asemenea, în cazul în care vreți să folosiți căștile, dispozitivul are în configurație o mufă Jack.

#6. Cel mai usor GPS AUTO, prin greutatea sa: sistem de navigație Serioux Urban Pilot UPQ500.

Cel mai usor GPS AUTO, prin greutatea sa

Destinat pentru autotursim, sistemul de navigație este de sine stătător, motiv pentru care în pachet veți primi pe langă dispozitiv, un suport auto (de asemenea, un încarcător auto, manual de utilizare și cablu miniUSB).

Produsul impresionează prin design-ul său, având o tehnologie pentru display de tip TFT, diagonală display de 5 inch și rezoluție de 800 x 480. Acumulatorul este de tip Li-Ion și are o capacitate de 950 mAh.

Procesorul Mstar MSB2531 are o frecvență medie, 0.8 GHz, capacitate memorie RAM de 256 GB, capacitate stocare 8 GB. Capacitatea maximă pe care o admite cardul de memorie este de 21 GB.

Mulțumită configurației procesorului, sistemul de navigație poate reda atât filme, cât și muzica.

Dispozitivul se poate conecata cu USB și cititori de carduri MicroSD.

Funcțiile dispozitivului sunt:

 • eBook Reader
 • FM transmitter
 • Mod noapte

#7. Cel mai bun GPS AUTO pentru întrebuințări la nivel local: sistem de navigație Serioux Urban Pilot UPQ430.

Cel mai bun GPS AUTO pentru întrebuințări la nivel local

Acest sistem de navigație rulează pe un sistem de operare Microsoft Windows CE. Beneficiați de harta Europei Mireo Don’t Panic, cu actualizarea hărții pe întreaga durată de viață a produsului.

Procesorul este un model MSTAR MSb2531, cu o frecvență de 800 MHz, capacitate memorie RAM 128 MB, capacitate stocare 4 GB, tip slot memorie Micro SD și un card de memorie cu o capacitate de 21 GB.

Gps-ul folosește software-ul de navigare Mireo Don’t Panic (un titlu încurajator pentru orice persoană care folosește un gps). Ca și conexiuni externe, dispozitivul dispune de o mufă Jack pentru căști si o antena radio.În plus, conectivitatea se poate realiza prin intermediul USB-ului sau cititorului de carduri Micro SD.

Ecranul are o rezolutie de 480 x 272, puțin mai mica în comparație cu produsele prezentate mai sus, tehnologia display-ului este TFT, cu diagonala de 4.3 inch. Acumulatorul este de tip Li-Ion.

În pachet nu primiți doar sistemul de navigație, ci și accesorii ale acestuia: suport auto, încărcător auto, manual de utilizare și cablu MiniUSB.

Ce este important când căutăm cel mai bun gps auto? 

Procesorul reprezintă una dintre piesele cheie ale oricărui dispozitiv electronic. Cu cât acesta este mai performant, cu atât calitatea produsului crește, dar totodată și viteza de redare a dispozitivului. Frecventa dispozitivului  influențează acest proces, așa că un procesor bun trebuie sa aibă si o frecvență de cel puțin 1000 MHz.

Acumulatorul reprezintă, de asemenea, un factor important în alegerile dumneavoastră. Bateriile de tip Li-Ion sunt construite în așa manieră încat să reziste la temperaturi de operare cuprinse între -20º C la 60º C, cu o pierdere de mai puțin de 0.1%/lună din potențial și rezistă pana la 400 de incarcari complete. Sunt unele dintre cele mai utilizate baterii, acestea  fiind alese de marii producători precum Samsung, Apple sau Motorola.

Luați în calcul nevoile pe care dumneavoastră le aveți. Spre exemplu, dacă doriți să utilizați un sistem de navigație doar pentru GPS, o variantă de mijloc poate fi soluția perfectă pentru dumneavoastră. În cazul în care mai doriți și să vizionați filme, să ascultați muzică, vă recomandăm un sistem de navigație complet, cu conexiune la Wi-fi, ce are în dotare funcția hands-free, asigurând astfel siguranța vieții dumneavoastra. Sistemele de navigație mai complexe sunt recomandate în general familiilor mari, cu copii, sau celor care sunt înrăiți ai tehnologiei de ultimă generație.

Încă un amănunt important în alegerea dumneavoastră îl reprezintă dimensiunea sistemelor de navigație, în special a celor cu tip de montare în bord, pentru că există cazuri în care dimensiunile dumneavoastră să nu corespundă cu dimensiunile dispozitivului.

Cel mai bun gps auto – Păreri de pe forum

Albert Hawksby

“Am comandat sistem de navigație AUTONAV si este super, sunt foarte mulțumit mai ales la banii ăștia este complet peste așteptări! Merg și comenzile pe volan! Pe lângă faptul că este cel mai ieftină, am și primit suplimentar ramă adaptoare Golf 4 cadou inclusă în pachet pentru care majoritatea iau încă 50 RON. Merită fiecare banuț, îl recomand și prietenilor!”.

Filip Oancea

“Sunt foarte multumit de sistemul de navigație vândut de cei de la AUTONAV. Îl folosesc atât în concedii, cât și la job și îsi face treaba de minune. Nu am avut niciodată probleme cu touch-ul, nu am pățit să fiu dirijat incorect, întotdeauna am ajuns la destinația dorită. În concedii este foarte folositor, copiii pot viziona filme sau asculta muzică atunci cand drumul devine obositor. Foarte ușor de utilizat, recomand tuturor, chiar și celor care nu au experiența în utilizarea electronicelor. Raportul preț-calitate este peste măsura așteptărilor!”.

Mara Ghiobu

“Datorită job-ului pe care îl am, sunt nevoită sa fiu constant pe drum. Deși am experiență la volan, sistemul de navigație Garmin Drive 5 Plus MT-S se potrivește perfect cu stilul meu de viață. Nu doar că mă ajută să nu rătăcesc drumul, dar mă și relaxează în timpul șofatului: conexiunea la Wi-fi îmi permite să ascult muzică, documentare audio. Funcția Bird’s Eye este preferată mea, deoarece nu sunt expertă atunci cand vine vorba de parcări mai complicate. Recomand cu încredere!”

Ion Milea

“Am achiziționat acest gps atunci când am hotărât să plec împreună cu soția mea în Grecia. Neavând experiență pe drumuri lungi și necunoscute am decis să aleg un gps care să-mi ofere confortul necesar pe durata întregii călătorii. Am fost foarte mulțumit de calitatea dispozitivului, de faptul că nu m-a deviat de la drumul cel bun. Deși prețul a fost ridicat, îsi merită fiecare bănuț!”.

Albert Comanescu

“In 2019 am decis să mă mut în Germania. Necunoscând drumul pâna acolo, și nici orașul, am ales gps-ul Mio Spirit Serioux. Consider că a fost o alegere nemaipomenită ,nu am fost niciodată dus în eroare, harta corespunde într-adevar cu realitatea. Recomand mai ales pentru funcția Find my car, deoarece în orașele mari, la început, te poți dezorienta destul de ușor.“.

Mirela Dobrescu

“Am cumpărat sistemul de navigatie Mio Spirit Serioux pentru a-i face un cadou tatălui meu. De ceva vreme își dorea un gps auto, datorită faptului că livrează pizza într-un oraș mare și era destul de greu doar cu telefonul mobil. Recomand!”