Cel mai bun cuptor electric neincorporabil – cu convectie, mic, independent (2021)

Lista cu produse de top pentru cel mai bun cuptor electric neincorporabil

Cel mai avantajos cuptor electric neincorporabil: Star-Light CEC – 4218

„Cu un timp de coacere scurt și o capacitate de 42l, cuptorul Star-Light CEC – 4218 vă va ușura munca și vă va face să îl îndrăgiți încă de la prima utilizare. Datorită temperaturii și opțiunilor de încălzire reglabile, vi se asigură control total asupra modului de preparare a mâncării și a rapidității cu care aceasta va fi gata.”

Cel mai popular cuptor electric neincorporabil: Star-Light CEL – 2014

„Mesele în familie nu au fost niciodată mai gustoase! Cuptorul oferă o serie de avantaje, precum controlul asupra temperaturii, timpului de preparare și opțiunilor de încălzire, datorită cărora procesul de gătit va fi mai simplu și mai plăcut ca niciodată. De asemenea, cuptorul beneficiază de o funcție de auto-oprire, oferind siguranță în utilizare.”

Cel mai modern cuptor electric neincorporabil: Heinner HCE – 38 BK

„Încorporând un număr de 6 funcții, cuptorul asigură distribuirea uniformă a căldurii în jurul alimentelor, datorită modului convecție. Puterea cuptorului este de 2000W, garantând o preparare rapidă și uniformă. Totodată, produsul beneficiază de patru trepte de temperatură, cuprinse între 100° și 230°C și temporizator ce vă permite să știți exact timpul rămas până la finalizarea preparării.”

Cel mai sigur cuptor electric neincorporabil: Star-Light CEC – 3515

„Cu ajutorul celor 6 programe distincte ale cuptorului, puteți pregăti mese delicioase pentru cei dragi. Opțiunile de încălzire și ventilație sunt reglabile, conferind ușurință în utilizare. Alimentele își păstrează aroma naturală, datorită tehnologiei de încălzire prin convecție. Mulțumită temporizatorului și a opririi automate, cuptorul poate fi folosit în siguranță chiar și în preajma copiilor”.

Cuptorul neincorporabil cu cea mai mare capacitate: Star-Light CER – 4833HP

„Cu o capacitate de până la 48l, cuptorul este ideal pentru pregătirea meselor de sărbători sau a cinelor în familie. Dispunând de două plite și 4 funcții distincte, cuptorul vă oferă posibilitatea de a găti sau încălzi mai multe feluri de mâncare simultan. De asemenea, datorită iluminării interioare, veți ști întotdeauna în se stadiu se află preparatul dumneavoastră și în cât timp va fi gata.”

Cel mai accesibil cuptor neincorporabil: Star-Light CEC – 3015M

„Având o greutate de doar 7 kg și o lungime a cablului de 800mm, cuptorul este simplu de montat și utilizat. Grație temperaturii presetate constante, timpul de coacere este substanțial redus și beneficiază de oprire automată. Cu o putere de 1500W, cuptorul are capacitatea de a găti cu până la 6 programe diferite. De asemenea, vine însoțit de o tavă de coacere.”

Cuptorul neincorporabil cu cele mai multe programe predefinite: Star-Light Pro CAB – 4024BL

„Însumând un număr de 21 de programe predefinite, precum și opțiunea „do it yourself” cu ajutorul căreia puteți seta manual metoda și timpul de coacere, Star-Light Pro CAB – 4024BL este opțiunea perfectă pentru mâncăruri gătite cu precizie după rețetele preferate. Cuptorul funcționează pe bază de abur, fiind considerat a fi cea mai sănătoasă metodă de gătit.”

Cel mai durabil cuptor electric neincorporabil: Cuptor electric 32l

„Beneficiind de un termostat reglabil ce poate ajunge până la 250°C, temporizator mecanic cu semnal sonor ce anunță terminarea programului și o capacitate de 32l, Cuptor electric 32l este alegerea inspirată pentru bucătăria dumneavoastră. Cu 3 trepte de putere și doar 4 kilograme greutate, cuptorul este simplu de folosit și întreținut, asigurând o lungă durată de viață.”

Cel mai compact cuptor neincorporabil: Esperanza Quasar

„Având o dimensiune de doar 38x33x20.5cm și o greutate de 5.9kg, Esperanza Quasar este o versiune compactă a cuptorului electric. Cuptorul funcționează pe baza unei lămpi cu halogen, datorită căreia mâncarea se încălzește rapid, păstrându-și totodată aroma naturală și vitaminele. Aparatul încorporează 6 programe distincte și este dotat cu mâner de transport.”

Cel mai simplu de folosit cuptor neincorporabil: Floria

„Cuptorul este ușor de folosit și cuprinde o serie de caracteristici ce vă vor ușura timpul petrecut în bucătărie. Atât temperatura, cât și opțiunile de încălzire sunt reglabile, pentru a putea seta programul perfect pentru fiecare tip de mâncare. De asemenea, mulțumită temperaturii constante degajate prin funcția de convecție, timpul de coacere este considerabil scăzut.”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun cuptor electric neincorporabil

#1 Cel mai avantajos cuptor electric neincorporabil: Star-Light CEC – 4218

Cel mai avantajos cuptor electric neincorporabil

Cuptorul este simplu de folosit și însumează o serie de caracteristici datorită cărora munca în bucătărie vă va fi ușurată. Atât temperatura, cât și opțiunile de încălzire sun reglabile, oferindu-vă posibilitatea de a opta pentru setările potrivite fiecărei rețete. Temperatura presetată este constantă, grație funcției de încălzire prin convecție, reducând astfel substanțial timpul de coacere și asigurând uniformitate.

Având o capacitate mare, de 42 de litri, cuptorul vă oferă posibilitatea de a prepara mâncăruri delicioase pentru toată familia. Star-Light CEC – 4218 este dotat cu două ventilatoare, sistem de evacuare și iluminare în interior, oferindu-vă posibilitatea de a verifica în orice moment starea preparatului, fără a deschide cuptorul.

Beneficiind de un număr de 4 programe cu timp scurt de finalizare și oprire automată semnalizată acustic, cuptorul neincorporabil este o variantă simplă și eficientă pentru prepararea rețetelor favorite. De asemenea, cuptorul vine însoțit de accesorii: grilă pentru grătar și tavă de coacere.

#2 Cel mai popular cuptor electric neincorporabil: Star-Light CEL – 2014

Cel mai popular cuptor electric neincorporabil

Cuptorul este simplu de folosit, oferindu-vă control total asupra temperaturii, timpului de preparare și opțiunilor de încălzire. Mulțumită temperaturii presetate constante și a capacității de 20L, puteți prepara rețete delicioase pentru întreaga familie, precum un pui întreg, tăvi cu plăcintă sau chiar diferite sosuri ce necesită preparare la cuptor. Produsul beneficiază de funcții precum oprire automată, temporizator și termostat.

Pereții interiori ai cuptorului sunt confecționați din inox, iar carcasa este din metal dur, rezistent. Include o tavă de coacere cu dimensiunile de 301x270x20mm. Cuptorul poate ajunge la o temperatură maximă de 230°, având încorporate 4 trepte de putere ce pot ajunge până la 1380W. 

Cuptorul are un panou de comandă mecanic, și o greutate de numai 5.5Kg, conținând un cablu cu lungimea 0.8 metri ce îi conferă ușurință în utilizare. De asemenea, cuptorul este simplu de manevrat și se curăță ușor.

#3 Cel mai modern cuptor electric neincorporabil: Heinner HCE – 38 BK

Cel mai modern cuptor electric neincorporabil

Cel mai bine rumenit pui, cele mai apreciate prăjituri și cea mai bună pizza se gătesc cu ajutorul cuptorului Heinner HCE – 38 BK. Cu o putere de până la 2000W și o capacitate de 38L, acesta este opțiunea ideală pentru coacerea uniformă și rapidă a mâncărurilor dumneavoastră.

Întrucât fiecare fel de mâncare are rețeta sa specială de preparare, cuptorul pune la dispoziție 4 trepte distincte de temperatură și 4 funcții de gătire: grill, coacere, prăjire și convecție. De asemenea, aparatul este dotat cu lumină interioară pentru supravegherea alimentelor în timpul gătitului. Beneficiază în același timp de temporizator cu oprire automată, ce vă permite să setați o durată de gătire de până la 60 de minute.

Cuptorul vine la pachet și cu o serie de accesorii: tavă pentru coacere, esențială pentru prepararea diferitelor tipuri de carne, mâner pentru tavă ce asigură protecția necesară în interacțiunea cu elementele fierbinți ale aparatului și tavă pentru colectarea reziduurilor.

#4 Cel mai sigur cuptor electric neincorporabil: Star-Light CEC – 3515

Cel mai sigur cuptor electric neincorporabil

Cuptorul electric este simplu de folosit, conferindu-vă control asupra temperaturii, al ventilației și al opțiunilor de încălzire. Cuptorul are un design extrem de plăcut iar inserțiile din inox și ușa din sticlă termoizolantă vin ca detalii subtile și elegante, făcând cuptorul potrivit atât pentru bucătăriile clasice, cât și pentru cele amenajate modern.

Cu ajutorul celor 6 programe distincte ale cuptorului Star-Light CEC – 3515 puteți găti mese delicioase pentru cei dragi într-un timp foarte scurt. Având o greutate de 8.2 kilograme, și lungimea cablului de 800mm, cuptorul este simplu de amplasat și utilizat. Dimensiunile acestuia sunt de 530mm înălțime, 380mm lățime și 365mm adâncime. 

Datorită funcției de încălzire prin convecție, căldura se risipește uniform, iar alimentele își păstrează aromele naturale. Cuptorul vine însoțit de accesorii: grilă pentru grătar și tavă de coacere cu dimensiunea de 378x285x20mm.

#5 Cuptorul neincorporabil cu cea mai mare capacitate: Star-Light CER – 4833HP

Cuptorul neincorporabil cu cea mai mare capacitate

Gătește ușor, pe placul tuturor! Cuptorul are o capacitate mare, de 48L, suficient de mare pentru a prepara rețete delicioase pentru toți cei dragi cu minim de efort. Star-Light CER – 4833HP beneficiază de două plite incorporate datorită cărora puteți prepara sau încălzi mai multe feluri de mâncare simultan, economisind astfel timp. 

Cuptorul oferă o gamă largă de caracteristici ce pot face pasiunea pentru gătit mai simplă, precum termostat, indicator luminos și chiar semnal acustic la terminarea programului de preparare. Cuprinde de asemenea o grilă pentru grătar ce se potrivește perfect pentru prepararea diferitelor tipuri de carne. 

Cuptorul acționează pe baza multiplelor funcții de gătire, precum prăjire, grilling, coacere, convecție. Cuptorul cântărește doar 10.9Kg și are dimensiunile de 297mm înălțime, 427mm lățime și 304mm adâncime, fiind simplu de manevrat și ușor de curățat. De asemenea, lungimea cablului este de 0.8m, permițând conectarea cu ușurință la curent electric.

#6 Cel mai accesibil cuptor neincorporabil: Star-Light CEC – 3015M

Cel mai accesibil cuptor neincorporabil

Ideal pentru toți cei ce gătesc în mod frecvent acasă și au nevoie de un aparat ce să le ușureze munca și datorită căruia să economisească timp, cuptorul electric neincorporabil este alegerea perfectă. Cu o capacitate de 30l și cablu de 800mm lungime, cuptorul este perfect pentru prepararea unor mese delicioase într-un timp scurt. 

Carcasa cuptorului este confecționată din metal rezistent și nu se încălzește în urma folosirii. Având o greutate de numai 7Kg și cu dimensiunea de 325x498x378mm, cuptorul este simplu de transportat, montat și utilizat și se potrivește perfect în orice bucătărie. Cuptorul este dotat cu funcția grill și are o putere de până la 1500W.

Pentru o experiență de gătit cât mai plăcută, cuptorul beneficiază de temporizator și oprire automată și încorporează 6 programe distincte. Totodată, aparatul vine însoțit de o tavă de coacere cu mâner detașabil, cu dimensiunea de 346.5x274x20mm.

#7 Cuptorul neincorporabil cu cele mai multe programe predefinite: Star-Light Pro CAB – 4024BL

Cuptorul neincorporabil cu cele mai multe programe predefinite

Cuptorul funcționează pe bază de aburi, metodă considerată a fi cel mai sănătos mod de preparare a mâncărurilor. Datorită gătirii pe bază de aburi vitaminele și sărurile naturale nu se pierd în procesul de preparare, legumele își păstrează aroma, culoarea și textura și este posibilă gătirea mai multor tipuri de preparate în același timp, întrucât transferul de arome este împiedicat. 

Pe lângă cele 21 de programe predefinite, cuptorul dispune de opțiunea „do it yourself” care vă dă posibilitatea de a alege metoda și tipul de coacere, în vederea obținerii celor mai bune rezultate. Programele predefinite include gătire cu aburi, rotisor, prăjire, air fryer, coacere, uscare fructe și multe altele. 

Cuptorul este dotat cu ventilator și sistem de evacuare ce ajută la distribuirea uniformă a aerului fierbinte. Funcția temporizator vă ajută să setați timpul de preparare, contorizând astfel durata de pregătire a rețetelor. De asemenea, cuptorul vine însoțit de un manual cu instrucțiuni de utilizare și o carte de bucate cu rețete diverse.

#8 Cel mai durabil cuptor neincorporabil: Cuptor electric 32l

Cel mai durabil cuptor neincorporabil

Cuptorul are o greutate de numai 4Kg și dimensiunea de 300x500x400mm, fiind simplu de montat și utilizat. Fiind un cuptor relativ mic, facilitează economisirea spațiului și a energiei electrice, permițându-vă în același timp să gătiți o mare varietate de rețete.

Cuptorul beneficiază de un termostat reglabil ce poate fi setat până la 250°C și temporizator mecanic cu semnal sonor ce anunță terminarea programului. Aparatul funcționează pe baza a două rezistențe ce pot fi acționate separat sau împreună și dispune de geam din sticlă termoizolantă, durabilă. Cu o capacitate de până la 32L și o putere de încălzire de 1500W, Cuptor electric 32l vă garantează prepararea rapidă a unor mese delicioase.

Sursa de alimentare trebuie să fie 220-240V sau 50-60Hz. Cuptorul vine însoțit de o serie de accesorii: o tavă dreptunghiulară cu dimensiunea de 39x34x4cm, o tavă rotundă și un grătar cromat, perfect pentru rumenirea uniformă a diferitelor tipuri de carne.

#9 Cel mai compact cuptor neincorporabil: Esperanza Quasar

Cel mai compact cuptor neincorporabil

Cuptorul electric ce acționează prin convecție dispune de încălzitor original cu halogen, grăbind procesul de preparare cu aproximativ 40% față de metodele standard de gătit. De asemenea, necesită cu 40% mai puțină energie decât un cuptor convențional. Mulțumită lămpii cu halogen, masa se încălzește rapid și își păstrează aroma naturală și vitaminele.

Aparatul beneficiază de 6 funcții: prăjire, coacere, grătar, aburire, dezghețare și încălzire. Termostatul poate fi reglat până la 250°C, iar temporizatorul poate fi setat până la 60 de minute, atenționând terminarea programului cu un semnal sonor. Bolul cuptorului are un diametru de 33cm și este realizat din sticlă rezistentă la șocuri, temperaturi ridicate și zgârieturi. 

Cuptorul dispune de indicatori de funcționare și de temperatură și beneficiază de mâner de transport cu izolație termică. De asemenea, Esperanza Quasar este confecționat din materiale rezistente: ABS și sticlă. Cuptorul vine cu accesorii incluse: grătare pentru grill, clește și inel pentru extensie.

#10 Cel mai simplu de folosit cuptor neincorporabil: Floria

Cel mai simplu de folosit cuptor neincorporabil

Acest cuptor oferă posibilitatea reglării atât a temperaturii, cât și opțiunilor pentru încălzire. Grație temperaturii constante, timpul de coacere este considerabil redus, gătind astfel preparatele favorite într-un timp mai scurt. Capacitatea cuptorului este de 40L, fiind suficient de mare pentru a prepara mâncăruri delicioase pentru dumneavoastră și cei dragi, cu minim de efort.

Cuptorul dispune de 3 programe distincte: prăjire, coacere și patiserie și dispune de un indicator luminos. Designul este unul plăcut, cuptorul integrându-se armonios în orice bucătărie. De asemenea, cuptorul beneficiază de ușă din sticlă termorezistentă, ce vă permite să verificați stadiul preparatelor fără a deschide ușa.

Panoul de comandă mecanic asigură ușurință în utilizare și simplitate în prepararea rețetelor favorite. Cuptorul are o greutate de 7Kg, o putere de 1500W, iar lungimea cablului este 1m.

Ce este important când căutăm cel mai bun cuptor electric neincorporabil?

Alegerea unui cuptor electric neincorporabil poate fi o decizie dificilă, întrucât pe piață există o gamă largă de produse. Iată o serie de caracteristici pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când decideți să achiziționați un cuptor electric:

Dimensiunea

Printre cele mai importante caracteristici atunci când vreți să cumpărați un cuptor neincorporabil este mărimea acestuia. Trebuie să luați în considerare spațiul de care dispuneți în bucătăria personală și să comparați avantajele fiecărui produs. Un cuptor mai mic economisește atât spațiu, cât și energie, având un consum redus. Pe de altă parte însă, un cuptor mare vă oferă posibilitatea de a prepara o cantitate mai mare de mâncare într-un timp mai scurt.

Funcțiile pentru gătit

Ținând cont de tipul de preparate pe care vreți să le gătiți, trebuie să aveți în vedere funcțiile de care dispune cuptorul. Cel mai eficient cuptor este cel încorporat cu funcția „do it yourself”, care vă oferă posibilitatea de a seta manual temperatura și timpul de coacere dorite, în funcție de rețetă.

Panoul de control

Un element esențial în alegerea unui cuptor este panoul de control, preferabil mecanic, care vă va ajuta să reglați funcțiile și temperatura dorite, precum și să monitorizați timpul rămas până la finalizarea procesului de preparare.

Eliminarea fluctuațiilor de căldură

Trebuie să luați în calcul faptul că odată cu eliminarea fluctuaților de căldură emise de către cuptor, în bucătărie se pot răspândi noxe. Un cuptor electric izolat termic va preveni emiterea noxelor și nu va degaja căldură.

Funcțiile suplimentare

Important în alegerea unui cuptor este existența funcțiilor suplimentare, precum auto-oprire, semnalizare cu sunet la finalizarea programului, etc.

Accesoriile incluse

Există o gamă largă de accesorii pentru cuptor, precum tăvile, grătarele, cleștele. Întrucât găsirea unor accesorii cu dimensiunea potrivită pentru cuptorul dumneavoastră poate fi problematică, este recomandat să achiziționați un cuptor ce vine deja cu accesoriile incluse.

Garanția

Nu în ultimul rând, este esențial ca produsul pe care îl cumpărați să vină însoțit de garanție. Accidente se pot întâmpla oricând, poate fi vorba chiar și de o defecțiune tehnică. Este necesar să aveți garanția pentru a putea rezolva eventuale probleme.

Cel mai bun cuptor electric neincorporabil – păreri de pe forum

Martinaș Emanuel

„Am cumpărat acest cuptor în urmă cu două săptămâni, beneficiind chiar și de o reducere de 33%. Star-Light CEC – 4218 a fost cea mai bună achiziție din ultima vreme. Fripturile au ieșit minunat, convecția dând un plus de calitate mâncărurilor. Recomand!”

Pascu Adelina 

„Am achiziționat Star-Light CEC – 4218 de aproximativ o săptămână și deja l-am supus la probe. Este ușor de utilizat, iar raportul calitate/preț este foarte bun. Îl folosesc zilnic și tot ce am gătit la cuptor a fost foarte reușit. Sunt tare mulțumită!”

Vatavu Mihai-Sabin

Star-Light CEL – 2014 este un cuptor perfect, nu te-ai aștepta de la un cuptor atât de mic să fie atât de practic. Se încălzește extrem de repede, iar carnea preparată e foarte fragedă. O achiziție inspirată!”