Cel mai bun aragaz camping portabil – Pareri Forum, Pret (2021)

Lista cu produse de top pentru aragaz camping

Cel mai bun aragaz pentru camping cu patru ochiuri: ZILAN ZLN – 7079

“Dispunând de patru ochiuri pentru gătit și butoane reglabile pentru controlul gazului, aragazul camping este perfect pentru ieșirile în familie sau alături de gașca de prieteni. Având o putere de până la 6.4kW, întregul grup va beneficia de mâncare caldă într-un timp scurt, sau chiar o de o cană aburindă de cafea dimineața. “

Cel mai ușor de folosit aragaz pentru camping: Aragaz 4 ochiuri

“Aragazul are 55cm lungime și 50cm lățime, fiind ușor de transportat și depozitat. Cu o capacitate de până la patru ochiuri, puteți găti și pregăti o băutură caldă în același timp. Datorită capacului metalic, aragazul poate fi depozitat în siguranță și se curăță ușor. Alimentarea cu GPL, cu ajutorul unei butelii, asigură simplitate în utilizare.”

Cel mai popular set pentru camping (aragaz + încălzitor): Happy Home

“Setul este compact și ușor, simplu de folosit și curățat. Aragazul dispune de adaptor tip furtun pentru butelia de gaz și este prevăzut cu mâner, facilitând transportul și utilizarea. Corpul încălzitorului este rotativ, permițând folosirea acestuia din orice unghi. Aragazul funcționează fără flacără, pe bază de reșou, și este rezistent la vânt.”

Cel mai bun aragaz camping cu trei ochiuri: ZILAN ZLN – 0032

“Aragazul tip plită funcționează prin alimentare cu butelie, dispunând de un robinet de gaz prevăzut cu siguranță, pentru a preveni scurgerile de gaz. Datorită celor trei ochiuri pentru gătit, aragazul vă permite să preparați mai multe feluri de mâncare în același timp, reducând astfel timpul de gătit.” 

Cel mai bun aragaz pentru camping cu două ochiuri: ZILAN ZLN – 0025

“Aragazul portabil cu două ochiuri de la ZILAN are o lungime de 53cm, o lățime de 38cm și o înălțime de doar 10cm, fiind ideal pentru excursiile în aer liber și în același timp simplu de transportat. Dispunând de butoane reglabile pentru controlul gazului, aragazul este ușor de utilizat, fiind alimentat prin butelie.”

Cel mai modern aragaz pentru camping: DOC 178

“Aragazul cu aprindere automată și buton de reglare a flăcării este o alegere compactă și modernă atunci când decideți să vă petreceți sfârșitul de săptămână în aer liber. Datorită cutiei de depozitare incluse, aragazul portabil poate fi transportat cu ușurință. De asemenea, produsul dispune de un vas de scurgere din porțelan ce facilitează utilizarea și este simplu de curățat.”

Cel mai practic aragaz camping: NURGAZ 132-1

Aragazul dispune de un grătar din metal gros de 1mm, rezistent la căldură și suport din plastic dur. Produsul funcționează pe baza unei doze de gaz universale, de unică folosință. Diametrul plitei este de 12cm, fiind un aragaz ușor, practic și modern, excelent pentru camping sau excursii.

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aragaz camping

#1 Cel mai bun aragaz pentru camping cu patru ochiuri: ZILAN ZLN – 7079

Aragaz pentru camping cu patru ochiuri

Excursiile în aer liber pot fi o adevărată încântare, dacă ai cu tine accesoriile potrivite. Cu aragazul portabil de la ZILAN, mesele calde nu vor mai fi doar o amintire. Având o greutate de numai 4kg, aragazul este ușor de transportat și folosit.

Beneficiind de patru ochiuri pentru gatit și butoane reglabile pentru controlul gazului, produsul oferit de ZILAN poate fi utilizat cu ușurință în orice circumstanță. Confecționat din metal emailat și prevăzut cu capac metalic, aragazul pentru camping are o durată de viață lungă și este simplu de întreținut. 

Puterea acestui aragaz camping este de 6.4kW, ceea ce vă permite să micșorați timpul de gătire și să vă bucurați rapid de mâncare alături de prieteni. Dimensiunile prevăzute sunt 58 cm în lungime, 56 cm în lățime și 11 cm în înălțime, oferind o variantă compactă a aragazului de acasă. 

#2 Cel mai ușor de folosit aragaz camping: Aragaz 4 ochiuri

Cel mai ușor de folosit aragaz camping

Gătitul nu a fost niciodată mai simplu! Datorită aragazului portabil compact cu patru ochiuri, puteți pregăti o cină caldă și gustoasă de oriunde vă aflați! De asemenea, mulțumită butoanelor reglabile pentru controlul gazului, puteți regla consumul acestuia, influențând totodată timpul de gătire.

Aragazul funcționează în baza alimentării cu GPL, prin intermediul unei butelii și are o capacitate de 6.4kW. Datorită puterii mari, puteți folosi produsul în aer liber și la temperaturi scăzute, flacăra nu va fi afectată. Aragazul camping este construit din metal emailat și este prevăzut cu capac metalic, fiind ușor de curățat și întreținut.

Cu o dimensiune de doar 55 cm lungime și 50 cm lățime, produsul este ușor de transportat și poate fi luat în orice escapadă de weekend. Acesta se instalează rapid și acționează ușor, urmând ca după folosirea acestuia să poată fi direct curățat și depozitat, pentru că nu se încinge. Este un aragaz ușor de utilizat, simplu și cu aspect modern.

#3 Cel mai popular set pentru camping (aragaz + încălzitor): Happy Home

Cel mai popular set pentru camping

Setul conține un aragaz portabil și un încălzitor pentru camping 2în1, fiind ideal pentru o excursie în aer liber, pescuit, sau chiar drept alternativă de încălzire. Aragazul funcționează cu ajutorul unei butelii cu valvă tip spray, ce asigură portabilitate și ușurință în transport. De asemenea, aragazul dispune de un corp rotativ ce asigură ușurință în prepararea mâncării.

Cu o greutate de doar 2.7kg, setul este ușor de transportat. Datorită aprinderii piezo electronice și a faptului că funcționează pe bază de reșou și nu de flacără, setul poate fi folosit la temperaturi foarte mici și este rezistent la vânt. De asemenea, pentru facilitarea transportului în condiții de siguranță, setul acest aragaz camping este prevăzut cu mâner.

Cu o putere de 1.3kW, setul are o autonomie de până la 3 ore, și poate fi folosit pentru prepararea hranei pentru întreaga familie. Dimensiunile setului sunt de 26.5cm lungime, 23.5cm lățime și 27cm înălțime, indiferent dacă setul este folosit drept aragaz sau încălzitor.

#4 Cel mai bun aragaz pentru camping cu trei ochiuri: ZILAN ZLN – 0032

Aragaz pentru camping cu trei ochiuri

Aragazul tip plită cu trei ochiuri funcționează prin alimentare cu butelie, având o putere de până la 5.25kW. Robinetul de gaz este prevăzut cu siguranță, pentru a facilita transportul și utilizarea aragazului. Datorită celor trei ochiuri pentru gătit, aveți posibilitatea de a pregăti mai multe feluri de mâncare în același timp, scurtând timpul de preparare.

Aragazul are dimensiunea de 62 cm lungime și 36 cm lățime, un design compact și elegant. Datorită capacului, aragazul este simplu de depozitat chiar și imediat după folosirea acestuia. Acesta oferă o experiență de gătit comodă și nu ocupă mult spațiu.

Presiunea nominală de alimentare este de 30 mbar, aragazul având un consum specific de 0,380kg/h. Arzătoarele au o putere diferită, întrucât dimensiunea acestora diferă. Astfel, puteți pregăti o mâncare gustoasă pe cele două ochiuri mai mari, folosindu-l pe cel mic pentru o băutură caldă (ceai, cafea, etc.).

#5 Cel mai bun aragaz pentru camping cu două ochiuri: ZILAN ZLN – 0025

Aragaz pentru camping cu două ochiuri

Datorită faptului că aragazul prezintă doar două ochiuri pentru gătit, dimensiunile acestuia sunt mici: 58 cm lungime, 38 cm lățime și 10 cm înălțime. Acest fapt facilitează transportul și utilizarea aragazului. De asemenea, numărul mic de arzătoare conduce automat la un consum mai mic.

Aragazul dispune de butoane reglabile pentru controlul gazului și este construit din metal emailat , asigurând o lungă durată de viață a produsului. ZILAN ZLN – 0025 este prevăzut cu un capac metalic ce asigură ușurință în utilizare și totodată poate fi folosit drept suport pentru farfurii atunci când gătiți.

Puterea aragazului este de 4 kW, considerabil mare ținând cont de numărul ochiurilor pentru gătit, ceea ce asigură funcționarea chiar și la temperaturi negative. În același timp, mulțumită puterii acestuia, aragazul asigură un timp de gătire scăzut.

#6 Cel mai modern aragaz portabil pentru camping: DOC 178

Aragaz portabil pentru camping

Aragazul portabil DOC funcționează pe bază de gaz, încorporând un buton de reglare a flăcării. Este alegerea ideală pentru un sfârșit de săptămână în aer liber, întrucât are o formă compactă și beneficiază de aprindere automată. De asemenea, pentru eventualitatea în care sunt copii în apropierea aragazului, acesta prezintă un buton automat pentru oprire de siguranță.

Aragazul prezintă un arzător din aluminiu, precum și un vas de scurgere din porțelan. Datorită cutiei de depozitare incluse, aragazul pentru camping poate fi transportat cu ușurință către orice locație. În același timp, cutia de depozitare poate fi folosită și drept suport pentru aragaz.

Pe lângă caracteristicile tehnice, aragazul are și atuuri vizuale, cum ar fi designul atrăgător și culorile vii. De asemenea, datorită formei sale compacte și ușor de manevrat, aragazul portabil poate fi folosit și acasă, după necesități.

#7 Cel mai practic aragaz pentru camping: NURGAZ 132-1

Cel mai practic aragaz pentru camping

Planuiesti o excursie cu cortul alături de gașca de prieteni, dar nu te împaci cu conservele? NURGAZ este alegerea potrivită pentru tine! Aragazul funcționează cu duza de gaz universală de unică folosință cu care este livrat. Având un suport din plastic dur și grătar din metal gros de 1mm, produsul garantează o durată de viață îndelungată.

Aragazul portabil este rezistent la căldură și beneficiază de reglaj prin intermediul unui buton cu striații. Cu o greutate de doar 350 de grame, produsul este extrem de ușor de transportat, utilizat și depozitat. Este un aragaz ușor, practic și modern, perfect pentru ieșirile în aer liber.

Plita are un diametru de 12 cm, dimensiunea totală a aragazului fiind de 19.5cm înălțime, dintre care 12.5cm reprezintă înălțimea suportului tip doză. Puterea aragazului pentru camping este de 950W.

Ce este important când căutăm cel mai bun aragaz camping?

Evadările în natură sunt o adevărată sursă de relaxare și fericire pentru toți cei ce se avântă către necunoscut. Pentru a face această experiență cât mai plăcută posibil, un aragaz portabil este un produs ce nu trebuie să vă lipsească. Iată câteva caracteristici pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când cumpărați un aragaz de camping:

Greutatea

Pentru a avea o experiență cât mai plăcută și pentru ușurință în utilizare, orice aragaz camping pe care îl achiziționați trebuie să fie ușor de transportat. Cu cât este mai ușor din punct de vedere al greutății, cu atât vă va fi mai la îndemână să-l luați în toate călătoriile dumneavoastră.

Numărul de ochiuri de gătit

În funcție de necesități și preferințele dumneavoastră, puteți opta pentru un aragaz portabil cu mai multe sau mai puține ochiuri pentru gatit. Un aragaz cu mai multe ochiuri este recomandabil atunci când doriți să captați cu un grup mai mare de prieteni, întrucât puteți găti pentru mai multe persoane în același timp. Pe de altă parte, un aragaz cu mai puține ochiuri are un consum mai mic.

Consumul

Trebuie să luați în calcul faptul că pentru majoritatea aragazelor trebuie să achiziționați împreună cu acestea și o butelie portabila. În funcție de numărul persoanelor pentru care vreți să gătiți, de spațiul de care dispuneți pentru a depozita buteliile și chiar de numărul zilelor pe care vreți să le petreceți în natură, trebuie să alegeți un aragaz cu consumul potrivit nevoilor dumneavoastră.

Dimensiunea

Mărimea unui aragaz camping pentru care optați este extrem de importantă, întrucât acesta trebuie să vă ofere o experiență de gătit cât mai comodă, să fie ușor de transportat și utilizat.

Tipul de alimentare

Aragazele pentru camping funcționează cel mai bine prin alimentare cu gaz propan, dar puteți opta și pentru alte variante, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Stabilitatea și durata de viață

Un aspect important atunci când alegeți un aragaz este stabilitatea acestuia. Este necesar ca aragazul să se poată fixa pe un suport, pentru o experiență de gătit cât mai plăcută. De asemenea, în funcție de materialul din care este confecționat, aceasta poate avea o durată de viață mai scurtă sau mai lungă.

Cel mai bun aragaz camping – păreri de pe forum

Lăcătuș Cecilia Ramona

„Am cumpărat ZILAN ZLN – 7079 recent și weekend-ul trecut am campat cu gașca mea de prieteni. Aragazul a făcut față cu succes vântului și am reușit să gătesc pentru toți înainte să se consume butelia.  Recomand!”

Vancea Corina

„Aragazul ZLN – 7079 e o minune! L-am folosit și acasă, în preajma copiilor și nu a fost nicio problemă. S-a instalat ușor și încălzește foarte repede. Sunt foarte mulțumită!”

Crișan Alexandru

„Am comandat Aragaz 4 ochiuri pentru o escapadă la pescuit alături de prietenii mei și a fost o alegere excelentă. Are o putere mare de fierbere și l-am folosit pentru două zile. Recomand!”