Centrale termice in condensatie – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru centrale termice in condensatie

Cea mai bună centrală termică în condensație: Ariston Cares Premium 24 EU

„Această centrală poate reduce consumul la gaz cu până la 35% față de o centrală convențională. Centrala de față respectă mediul, se bazează pe cele mai noi tehnologii și poate fi achiziționată la un preț accesibil.”

Cea mai performantă centrală termică în condensație: Ariston Clas One 24

„Această centrală oferă un control complet al încălzirii, având conectivitate inteligentă. Ea îmbină 4 tehnologii, astfel încât să mărească performanța de încălzire a locuinței.”

Cel mai frumos design al unei centrale în condensație, dar și o inteligență atractivă: Ariston Alteas One Net 24

„Centrala vă permite să controlați temperatura din cameră prin intermediul telefonului, beneficiind de o tehnologie de condensare nouă și patentată. Are o putere termică de 24 kw, iar design-ul ei vă lasă fără suflu.”

Alegerile noastre de top pentru centrale termice in condensatie

#1. Cea mai bună centrală termică în condensație: Ariston Cares Premium 24 EU

Căutați o centrală de înaltă calitate și ieftină, dar totuși nu puteți găsi un anumit model? Ei bine, Ariston Cares Premium 24 EU este o variantă care ar fi putut fi luată în considerare.

Centrala termică Ariston Cares Premium 24 EU este un model care respectă mediul. Datorită utilizării tehnologiei moderne, acesta realizează un consum redus de resurse, asigurând în același timp costuri mai mici la facturi. Folosește unul dintre cele mai mari sisteme de rată de perforație de pe piață, sistemul de condensare. Datorită reutilizării gazelor de ardere, consumul de energie a fost redus cu 35%, iar emisiile de NOx și CO au fost reduse cu 75%.

Modelul în cauză este realizat din materiale de înaltă calitate și se bazează pe 155 de teste de calitate efectuate în timpul producției. Ariston Cares Premium 24 EU are o putere nominală maximă de 24 kW, iar randamentul este foarte bun, ajungând la 104%. Datorită acestor parametri, instalația a primit patru stele pentru eficiență energetică, în timp ce alte modele convenționale nu au depășit trei stele.

#2. Cea mai performantă centrală termică în condensație: Ariston Clas One 24

Centrala în condensație Ariston Clas One 24 este utilizată pentru încălzirea camerelor ale unei familii, cum ar fi case de țară sau apartamente. În mod implicit, centralele termice funcționează cu gaze naturale, dar, dacă este necesar, pot fi modificate pentru a furniza gaz lichefiat. 

Pentru a funcționa în timpul condensului, centrala trebuie conectată la o sursă de alimentare de 220 V. Pentru a menține funcționarea normală, producătorul recomandă instalarea unui regulator de tensiune. 

Ariston Clas One 24 este utilizat pentru încălzirea menajeră și alimentarea cu apă caldă. Temperatura și timpul de funcționare a centralei pot fi configurate în funcție de nevoile utilizatorului. Nivelul scăzut al emisiilor atmosferice respectă standardul european NOx5 UNIEN 483297. 

Ariston Clas One 24 face parte din seria premium de echipamente de încălzire Ariston. Poate încălzi până la 180 de metri pătrați de suprafață. Centrala termică nu este doar economică, ci și ecologică. 

#3. Cel mai frumos design al unei centrale în condensație, dar și o inteligență atractivă: Ariston Alteas One Net 24

Centrala termică Ariston Alteas One Net 24 EU 24 KW beneficiază de noua tehnologie brevetată de condensare, cu panou frontal și interfață din sticlă neagră, o putere de încălzire de 24 kW, ventilație, utilizată pentru încălzirea și pregătirea apei pentru gospodării. .

Tehnologia BusBridgeNet este concepută pentru a se integra cu alte produse Ariston, astfel încât mai multe produse pot fi combinate pentru optimizarea consumului.  Centrala este echipată cu funcții de autodiagnosticare și sincronizare automate, convenabile și active. 

Are un ecran tactil de înaltă rezoluție, text complet Afișaj LCD și interfață de meniu intuitivă. De asemenea, are un design italian, sistem de management, meniu inteligent, este ușor de instalat, touch screen și un material elegant (deosebit de puternic, rezistent la temperaturi ridicate, ușor de curățat, rezistent la zgârieturi).

În plus, ecranul va afișa automat orice problemă și va descrie într-un mod foarte simplu cum să rezolve eventualele defecte. 

Ce este important cand cautam centrale termice in condensatie?

Alegerea combustibilului potrivit

Alegerea centralei termice potrivite depinde în mare măsură de locația clădirii în care urmează să fie deservită. Din cauza lipsei de rețea în zonă, cea mai utilizată centrală de gaze naturale nu poate fi pusă în funcțiune. Apoi vom alege să folosim lemn de foc, gaz petrolier lichefiat sau centrale electrice. Cu toate acestea, chiar și în aceste cazuri, trebuie să calculăm costul instalării și costul real al obținerii combustibilului. Trebuie remarcat faptul că aprovizionarea cu lemn sau cărbune este cea mai ieftină, urmată de gaze naturale. Cea mai scumpă opțiune este electricitatea.

Determinați necesitățile de căldură și alegeți centrala termică potrivită.

Alegeți centrale termice în funcție de evacuarea gazelor

Evacuarea este asistată de un ventilator, dar trebuie să știți că există două tipuri: ventilație normală sau ventilație forțată. Dacă achiziționați o centrală de încălzire a apartamentului, veți alege o centrală termică cu ventilație forțată, astfel încât nu este nevoie de niciun coș de fum pentru a arunca complet gazul.

centrale termice in condensatie – Pareri de pe forum

Mircea Pop

Ariston Cares Premium 24 EU este o centrală excelentă! O am de doar 3 zile, dar deja mi-am făcut o părere. Apa de încălzește în 10 secunde, camerele se încălzesc foarte repede și funcționează exact asa cum scrie pe etichetă. ”

Daniel Dumitru

Ariston Cares Premium 24 EU este minimalistă, economică și ușor de instalat. Este și foarte silențioasă și vine cu un kit de evacuare care nu necesită să dați găuri prin pereți. Schimbătorul principal de căldură este din inox. Nu pot spune decât că este o achiziție excelentă, pe care mă bucur că am făcut-o.”

Mihai Dan

„Nu mă așteptam să am facturi atât de mici cu Ariston Cares Premium 24 EU. Am trecut peste o iarnă cu ea și este totul în regulă. Ușor de programat și de utilizat. Nu am ce să reproșez. O recomand cu tărie tuturor celor care vor eficiență la un preț mic.”