Cel mai bun ventilator de camera silentios – pareri, forum

ventilator-de-camera-silentios-7416677

Lista cu produse de top pentru ventilator camera silentios

Cel mai bun ventilator cameră silențios în general: Ventilator tip turn Daewoo DDV200

„Acesta este un ventilator puternic, care creează senzația unei brize de mare, dar cu un zgomot imperceptibil. Poate fi controlat prin telecomandă de la distanță și acoperă toate zonele dorite datorită funcției de oscilare.”

Cel mai potrivit ventilator pentru zilele de vară: Rowenta Ultimate Protect VU4210

„Ventilatorul este antițânțari, are 3 trepte de viteză și este perfect pentru a răcori eficient și la un cost minim nopțile călduroase de vară deoarece face un zgomot minim.”

Cel mai inteligent ventilator silențios de cameră: Mi Smart Standing Fan 1C

„Oferă un flux de aer puternic, dar delicat, are o înălțime ajustabilă și poate fi controlat cu ajutorul aplicației Mi Home App. Bineînțeles, este foarte silențios, având doar 37 dB.”

Alegerile noastre de top pentru ventilator camera silentios

#1. Cel mai bun ventilator cameră silențios în general: Ventilator tip turn Daewoo DDV200

res_342f55bebe1788280f8202f42129c748-3306983

Un ventilator puternic poate crea briza dorită în sezonul cald. Folosiți noul ventilator turn Daewoo DDV200 pentru a elimina căldura. Panoul de control digital este ușor de utilizat și proiectat rafinat.

Este utilizat pentru a putea fi controlat de la distanță cu telecomanda, unde utilizatorii o pot folosi pentru a controla cu ușurință toate funcțiile ventilatorului. Axa ventilatorului este verticală, ceea ce face dispozitivul compact, iar aerul poate fi împrăștiat în cantități mari pe toată înălțimea dispozitivului. Ventilatorul turn Daewoo DDV200, are 60 W, 3 nivele de putere, temporizator de 15 ore, panou de control digital, telecomandă, rotație de 60 de grade, bază stabilă și este alb.

Are un motor puternic și silențios, care oferă puterea ideală pentru a aduce prospețimea de care aveți nevoie în casă. Funcția de oscilare a ventilatorului asigură distribuirea uniformă a aerului rece în camera dvs. la un unghi complet de 60 °.

De asemenea, poate fi folosit și temporizatorul pentru a programa oprirea automată a funcționării la 15 ore. Are 3 niveluri de putere, ceea ce înseamnă că ventilatorul se poate adapta la temperatura ambiantă pe care o doriți.

#2. Cel mai potrivit ventilator pentru zilele de vară: Rowenta Ultimate Protect VU4210

res_f14dfa81a1ca26a65b2eba379c6565af-8423169

Protejați-vă de țânțari în timp ce vă răcoriți! Ultimate Protect este un ventilator pentru țânțari ca nimeni altul. Lichidul unic oferă o protecție excelentă împotriva țânțarilor, sporind în același timp ventilația eficientă. 

Este mai eficient decât aparatele electrice împotriva țânțarilor. Fluxul de aer poate extinde complet protecția împotriva țânțarilor din cameră. În funcție de scop, puteți păstra același recipient timp de câteva săptămâni.

Sticla de lichid pentru țânțari este ușor de instalat și de înlocuit.

Are un flux puternic de aer, de până la 55 m3 / min, care asigură o senzație răcoritoare și plăcută. 3 trepte de viteză, pentru a vă satisface toate nevoile, iar datorită rotației reglabile și automate a direcției fluxului de aer, asigură o mai bună distribuție a aerului în cameră.

Puteți regla înălțimea ventilatorului pe suportul telescopic.

#3. Cel mai inteligent ventilator silențios de cameră: Mi Smart Standing Fan 1C

res_92847aa392677c00831f37eac069593f-4689709

Xiaomi Smart Standing Fan 1C are un motor DC brushless încorporat și o viteză variabilă continuă de 100 de viteze, pretinzând că are algoritm de simulare aleatorie a vântului natural. Pe scurt, este crearea artificială a vântului natural prin controlul fluxului de aer. Utilizează un motor fără perii pentru a reduce fricțiunea și pentru a obține un efect mut.

Este echipat cu o baterie de 36,6 Wh și acceptă întreruperea alimentării până la 16 ore. 

Controlul inteligent poate fi considerat a fi cel mai mare avantaj a acestui ventilator electric. Prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil, se poate seta unghiul de oscilare, numărătoarea inversă până la oprire, setarea timpului de pornire / oprire, dar are și telecomandă în cazul în care nu vă doriți neapărat aplicația.

Ce este important cand cautam ventilator camera silentios?

Tipul ventilatorului

În funcție de dimensiunea și configurația camerei, precum și de nevoile de răcire, cumpărătorii pot alege dintre mai multe tipuri de ventilatoare liniștite pentru a obține un somn confortabil.

Ventilatoarele pentru masă asigură o circulație a aerului pentru condiții optime de somn. Așezați un ventilator de masă oscilant pe o noptieră, un sifonier, un birou sau o masă în dormitor pentru o briză răcoritoare.

Ventilatoarele turn stau pe podea și tind să fie mai mari decât ventilatoarele de masă, deși sunt suficient de ușoare pentru a permite portabilitatea din cameră în cameră. Având un profil subțire, cilindric, nu ocupă prea mult spațiu în dormitor.

Ventilatoarele de piedestal stau și ele pe podea, dar forma lor seamănă cu o unitate de ventilator circulară deasupra unui stâlp vertical. Cu dimensiunile lor mari și capacitățile oscilante, ventilatoarele cu piedestal asigură răcirea întregii încăperi.

Mărimea

Atunci când luați în considerare achiziționarea unui ventilator silențios pentru dormitor, ar putea să vă gândiți la spațiul disponibil, pe lângă nevoile speciale de răcire. Dimensiunile ventilatoarelor variază în ceea ce privește amprenta și înălțimea lor.

Puterea și viteza

Ventilatoarele silențioase oferă setări privind fluxul de aer care afectează viteza cu care suflă aerul în cameră. Unele ventilatoare au moduri de funcționare, inclusiv normal, natural și somn. Modul de somn asigură cea mai silențioasă setare pentru a minimiza zgomotul, oferind în același timp o briză rece pentru o noapte liniștită, dar răcoroasă. 

ventilator camera silentios – Pareri de pe forum

Ioan Dumitru

Ventilator tip turn Daewoo DDV200 vine cu o serie de avantaje: ocupă mai puțin spațiu decât produsele clasice; circulația aerului este suficientă pentru camerele de la bloc obișnuite (l-am instalat în dormitor, pe podea, și este foarte potrivit pentru dimensiunea camerei); are un design bun, foarte potrivit pentru a fi plasat într-un colț al camerei; telecomanda adaugă confort suplimentar; este silențios, în special primele două trepte de viteză, a treia treaptă este acceptabilă; cronometrul este foarte util, de exemplu, dacă îl lăsați peste noapte. 

În plus, este destul de stabil, baza are suficient diametru, nu vă faceți griji că o să cadă. Consumul este redus de, doar 60W, iar per total, un raport decent preț / calitate.”