Cel mai bun sampon – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun sampon

Cel mai bun șampon pentru păr foarte deteriorat: L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair 

„Datorită extractului de quinoa, părul dumneavoastră deteriorat va fi hrănit în profunzime și vă veți putea bucura de un păr puternic și frumos parfumat!”

Cel mai bun șampon pentru păr uscat: Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

„Venind disponibil într-un ambalaj de 1000 de mL, Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich este produsul perfect pentru părul uscat, redându-i vitalitatea și strălucirea!”

Cel mai bun șampon anti-mătreață: Vichy Dercos

„Tehnologia modernă a dus la dezvoltarea șamponului Vichy Dercos, un miracol pentru părul gras, predispus la formarea mătreții”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun sampon

#1. Cel mai bun șampon pentru păr foarte deteriorat: L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair 

Disponibil în ambalaje de diferite cantități, șamponului L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair s-a dovedit a fi cel mai eficient șampon în curățarea eficientă a scalpului, spălând părul și redându-i frumusețea naturală. Complexul activ cu extract de quinoa și proteine hrănește în profunzime firul de păr, lăsându-l strălucitor și ușor de pieptănat.

Acest șampon se aplică pe părul ud, într-o cantitate potrivită, urmând apoi masarea acestuia la nivelul scalpului până se obține o spumă densă, care se clătește apoi cu apă din abundență. Ingredientele șamponului L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair sunt sigure, produsul fiind aprobat de către specialiști pentru o utilizare zilnică. Pentru a obține rezultate minunate, specialiștii recomandă utilizarea unei măști din aceeași serie cu șamponul.

#2. Cel mai bun șampon pentru păr uscat: Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Pentru părul uscat, casant și greu de îngrijit, specialiștii recomandă utilizarea șamponului Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, un șampon ușor de utilizat ale căror rezultate le veți putea observa încă de la primele utilizări, datorită complexului activ ce conține extract concentrat de fructe Goji.

Acest șampon repară firele de păr pe toată lungimea acestoră și hrănește în profunzime, oferind vitalitate firului de păr. Aplicarea șamponului Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich se realizează într-un mod simplu, masând o cantitate potrivită de produs la suprafața scalpului, apoi clătind cu apă din abundență. În cazul în care considerați acest lucru necesar, puteți repeta procesul în cadrul aceleiași spălări.

#3. Cel mai bun șampon anti-mătreață: Vichy Dercos

Ingredientele unice ale șamponului Vichy Dercos sunt responsabile pentru efectele sale uimitoare împotriva mătreții, testate și dovedite clinic. Disulfura de seleniu, tocoferolul, acidul salicilic și ceramidele sunt ingredientele care sunt responsabile pentru calmarea scalpului și pentru reducerea mâncărimilor, eliminând în procent de 100% mătreața vizibilă.

Acțiunea șamponului Vichy Dercos se extinde pe durata unui tratament de patru săptămâni, efectele sale fiind vizibile fără recidivă timp de 6 săptămâni. Se recomandă să evitați contactul cu ochii în timpul procesului de spălare, iar dacă acesta are loc, asigurați-vă că veți clăti zona cu apă din abundență. La prima aplicare, specialiștii recomandă să lăsați șamponul să acționeze timp de două minute înainte să clătiți.

Ce este important cand cautam cel mai bun sampon?

Tipul de păr

Tipul dumneavostră de păr este cea mai importantă caracteristică pe care ar trebui să o aveți în vedere atunci când luați în considerare schimbare șamponului dumneavoastră. Tipul de păr determină nevoile pe care părul dumneavoastră le poate avea, luând în considerare cantitatea de sebum secretată la rădăcina firului de păr. Părul uscat are nevoie de hidratare ăn profunzime, iar părul gras necesită eliminarea sebumului de pe suprafața firului de păr.

Întotdeauna asigurați-vă că alegeți șamponul dumeavoastră astfel încât să fie satisfăcute toate nevoile scalpului și firelor dumneavoastră de păr.

Cantitatea

În funcție de lungimea firului dumneavoastră de păr, este necesar să optați pentru un șampon care vă oferă o cantitate suficientă de produs astfel încât achiziționarea șamponului să nu devină o piedică în rutina dumneavoastră de îngrijire personală și să puteți folosi șamponul ori de câte ori aveți nevoie.

Frecvența de utilizare

Frecvența de utilizare a șamponului dumneavoastră este un alt factor pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când vă gândiți să schimbați șamponul pe care îl folosiți în mod constant. Anumite șampoane pot usca scalpul și pot provoca descuamarea acestuia, din cauza ingredientelor pe bază de alcool, de aceea necesită o frecvență de utilizare redusă.

Asigurați-vă că verificați ingredientele șamponului dumneavoastră înainte de a începe să îl folosiți la aceeași frecvență la care utilizați șamponul în mod obișnuit.

Proprietățile șamponului

Proprietățile șamponului dumneavoastră ar trebui să fie potrivite nevoilor dumneavoastră. Părul vopsit necesită o îngrijire suplimentară din cauza efectelor secundare ale vopselei asupra firului de păr. Părul gras necesită un șampon eficient care să prevină acumularea excesului de sebum într-un mod blând, în așa fel încât să nu cauzeze descuamarea scalpului dumneavoastră. Părul uscat necesită un șampon care să îi confere nivelul de hidratare optim, hrănindu-l în profunzime.

cel mai bun sampon – Pareri de pe forum

 Antonia Popescu

„M-am vopsit blondă de curând și a fost necesar să îmi decolorez părul, însă nici nu m-am gândit la ce presupune acest proces pentru integritatea firelor mele de păr. Era atât de casant, încât numai cu L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair am reușit să îl aduc într-o formă normală, în care să pot să îl pieptăn fără să se rupă și să nu se mai încurce. Noroc cu acest șampon, că altfel ar fi trebuit să mă tund scurt și să renunț la părul meu”

Valeria Bidilică

L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair este singurul șampon pe care pot să îl folosesc fără să fie necesar să mai folosesc și alte produse, măști sau altfel de tratamente. Îmi hidratează părul în profunzime, îl lasă mătăsos și strălucitor și este perfect și pentru scalpul meu, iar parfumul subtil pe care îl lasă după spălare este foarte plăcut!”

Eliana Matei

„Eu folosesc Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich pentru că este singurul șampon pe care fata mea îl poate folosi, însă ambalajul cu o cantitate generoasă de șampon este suficient pentru întreaga familie. Complexul său hrănește în profunzime, lasă părul mătăsos și strălucitor și curăță foarte bine, intevalul dintre două spălări succesive a părului fiind, pentru mine, de 4 zile.”