Cele mai bune globuri de craciun – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru globuri de craciun

Cele mai festive globuri de Crăciun: eNoelle set 42 de globuri

„Nu o să vă fie niciodată la fel de ușor să intrați în spiritul Crăciunului așa cum vă va fi datorită globurilor de Crăciun eNoelle set 42 de globuri!”

Cea mai frumoasă instalație luminoasă: Ghirlandă luminoasă 5M cu 10 LEDuri

„Când bradul de Crăciun are o tematică specifică, din el nu poate să lipsească instalația luminoasă, iar Ghirlandă luminoasă 5M cu 10 LEDuri este alegerea perfectă pentru întâmpinarea lui Moș Crăciun!”

Cele mai rezistente globuri de Crăciun: eNoelle set 32 globuri plastic

„Dacă vă numărați printre persoanele care găsesc mereu globurile de sticlă sparte, o să vă bucurați de acest produs – eNoelle set 32 globuri plastic vine în ajutorul dumneavoastră!”

Alegerile noastre de top pentru globuri de craciun 

#1. Cele mai festive globuri de Crăciun: eNoelle set 42 de globuri

Dacă ați decis ca tematica brăduțului de Crăciun din anul acesta să încununeze eleganța și rafinamentul serilor petrecute alături de cei dragi, atunci cu siguranță vă veți bucura de setul complet  eNoelle set 42 de globuri! În nuanțe calde de auriu, acest set este perfect pentru a decora bradul de Crăciun, adăugându-i un strop de bucurie și de strălucire! Globulețele din acvest set sunt fabricate din sticlă și pot avea fie un finisaj mat, unul lucios sau unul sclipitor.

Setul este compus din 12 globulețe mici, 10 globulețe medii și 20 de globuri mari ce pot fi dispuse uniform pe crenguțele bradului, alături de beteală și de ghirlande luminoase. Copiii se vor bucura de bradul de Crăciun decorat cu aceste ornamente sclipitoare!

#2. Cea mai frumoasă instalație luminoasă: Ghirlandă luminoasă 5M cu 10 LEDuri

Ghirlandele luminoase sunt piesa de rezistență a oricărui brăduț frumos decorat, iar Ghirlandă luminoasă 5M cu 10 LEDuri este una dintre cele mai frumoase instalații luminoase, datorită globulețelor sale cu diametrul de 4.5 cm care strălucesc. Această ghirlandă luminoasă poate fi folosită atât pentru decorațiunile de Crăciun, cât și pentru a decora terasa dumneavoastră, fiind perfectă pentru exterior, datorită materialelor de înaltă calitate din care este confecționată.

Aceste globulețe sunt plasate la o distanță de 50 de centimetri unul față de celălalt, fiind fabricate dintr-un plastic rezistent. Acesta este motivul pentru care Ghirlandă luminoasă 5M cu 10 LEDuri poate fi plasată atât în interiorul locuinței dumneavoastră, cât și în exterior, lumina ei fiind una caldă, primitoare. Ghirlanda are un cablu cu o lungime de 2 metri, astfel încât să ajungă cu ușurință până la alimentare. Tensiunea de alimentare este cea a unei prize normale, de 220-240V.

#3. Cele mai rezistente globuri de Crăciun: eNoelle set 32 globuri plastic

Știm cu toții cât de supărător este când punem globulețele la păstrare, iar anul următor le găsim sparte și nu le mai putem folosi pentru decorarea bradului de Crăciun. De aceea, eNoelle set 32 globuri plastic este produsul perfect – datorită materialului rezistent din care sunt fabricate globulețele de Crăciun, un plastic special cu o strălucire aparte.

Fiind un set multicolor de 32 de globulețe cu finisaj lucios, eNoelle set 32 globuri plastic este special gândit pentru decorațiuni interioare, fie că este vorba despre ghirlande festive sau chiar decorarea bradului de Crăciun. În acest set veți regăsi și globuri rotunde, obișnuite, dar și conuri frumoase, deosebite. Setul vine cu o gamă variată de culori printre care veți putea găsi și globuri mov, verde și roșu.

Ce este important cand cautam globuri de craciun?

Culorile

Culorile globulețelor de Crăciun pe care le vei achiziționa au un rol important în stabilirea tematicii brăduțului dumneavoastră. Este un brăduț monocrom, veți opta pentru decorarea bradului de Crăciun folosind două culori, îl veți aștepta pe Moș Crăciun cu un brăduț multicolor? 

Tematica bradului de Crăciun poate fi stabilită înainte de a achiziționa setul de globulețe dorit sau puteți opta pentru un set cu mai multe globulețe multicolore dintre care le veți alege doar pe cele pe care doriți să le folosiți.

Materialul

Materialul globulețelor de Crăciun este și el deosebit de important. Globurile de sticlă strălucesc frumos în lumina ghirlandelor luminoase, iar sunetul lor deosebit se poate auzi la fiecare mișcare a crengilor brăduțului, însă nu trebuie să uitați cât de casante și fragile sunt aceste globulețe. 

Pentru a vă putea bucura de globulețele achiziționate un timp mai îndelungat, vă recomandăm să optați pentru un set de globulețe de Crăciun fabricat din plastic, reducându-se, astfel, posibilitatea de spargere a acestora.

Forma

În funcție de tematica aleasă, puteți opta pentru globulețe sub diferite forme: figurine drăgălașe – elfi, reni, pinguini sau chiar Moș Crăciun – pot deveni personajele principale ale poveștii pe care doriți să o spuneți alături de copiii dumneavoastră. Chiar și globulețele clasice pot avea diferite luciuri, pot fi multicolore sau pot avea o strălucire holografică, contribuind la aspectul final al bradului dumneavoastră de Crăciun!

globuri de craciun – Pareri de pe forum

Florica Varbilau

„Cu eNoelle set 42 de globuri nu a mai fost nevoie să cumpăr alte decorațiuni de Crăciun, acest set fiind îndeajuns atât pentru a decora bradul de Crăciun, cât și pentru ghirlande și decorațiunile din casă. Nuanțele de auriu și alb sunt perfecte pentru un brad de Crăciun elegant, așa cum am decis să îl decorez anul acesta! Auriul se potrivește perfect cu verdere bradului de Crăciun, iar faptul că în set există și globuri mate, dar și lucioase aduce un plus de diversitate!”

Lucian Miroiu

„Le-am luat copiilor mei eNoelle set 42 de globuri cu gând că se vor bucura să decoreze bradul pentru Moș Crăciun și să știți că au fost foarte încântați și fericiți când au văzut cât de multe globuri deosebit cuprinde acest set! Brăduțul de Crăciun nu a arătat niciodată mai bine!”

Ana Niță

„După ce a trecut Crăciunul, am folosit Ghirlandă luminoasă 5M cu 10 LEDuri pentru a decora terasa casei mele! Este foarte rezistentă și arată foarte bine afară, datorită globulețelor mari care au o lumină plăcută și caldă! N-am avut niciodată probleme cu ea, iar serile de film de pe terasă vara sunt acum chiar și mai plăcute datorită acestei ghirlande luminoase!”