Cele mai bune saltele cu memorie – Top, Forum, Pareri (2021)

Lista cu produse de top pentru cele mai bune saltele

Top cele mai bune saltele – cele mai bune saltele de pat

Cea mai bună saltea în general: Aloe Vera 14+2 Memory

„Această saltea vă garantează un somn odihnitor, păstrând o poziție corectă din punct de vedere anatomic a coloanei dumneavoastră vertebrale, scăpându-vă astfel de durere și inflamație!”

Cea mai bună saltea cu spuma cu memorie: Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh

„Spuma cu memorie se mulează perfect pe liniile corporale ale dumneavoastră, oferindu-vă susținerea de care aveți nevoie pe timpul nopții!”

Cea mai performantă saltea ortopedică: Ultrasleep Somnart

„Această saltea îmbină tehnologiile moderne de prelucrare cu materialele de cea mai înaltă calitate pentru a vă oferi un somn relaxant și odihnitor!”

Cea mai bună saltea cu proprietăți antimicrobiene: Silver Aquagel Memory 14+2

„Proprietățile antimicrobiene revoluționare de care această saltea a dat dovadă țin la depărtare cu succes acarienii și alte microorganisme dăunătoare sănătății dumneavoastră și a familiei dumneavoastră!”

Cel mai popular model de saltea: Ultrasleep Somnart 140x200x17 cm

„Dimensiunile standard ale saltelei și raportul imbatabil calitate-preț sunt doar două din nenumăratele calități ce fac această saltea incredibil de atractivă!”

Cea mai confortabilă saltea: Base Best Sleep

„Recenziile utilizatorilor care au achiziționat și utilizat această saltea vorbesc de la sine: Base Best Sleep este votată drept cea mai confortabilă și de top saltea de pat existentă pe piață!”

Cel mai nou model de saltea de pat: Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ

„Pentru cei care doresc să aibă un cămin ultramodern, această saltea de pat este soluția perfectă! Îmbinarea maiestuasă a utilității cu eleganța a dat naștere acestui model de ultimă generație care, cu siguranță, nu vă va dezamăgi!”

Cea mai bună saltea conform recenziilor utilizatorilor: Platinium superortopedica HD

„Această saltea este atât de confortabilă încât veți dori să vorbiți despre acest lucru! Recenziile de pe forumurile de specialitate sunt cea mai bună dovadă!”

Cea mai bună saltea cu un nivel optim de fermitate: Kring 14+2 Memory

„Această saltea de pat are compoziția perfectă pentru a oferi o susținere optimă a coloanei dumneavoastră vertebrale, astfel încât durerile de spate vor fi de domeniul trecutului!”

Cea mai bună saltea pentru un somn odihnitor: Ultrasleep Somnart 90x200x17 cm

„Somnul este cea mai importantă activitate care ne decide starea de spirit pentru tot restul zilei! De aceea noi toti cautam una dintre cele mai bune saltele pentru familia noastra. Cu această saltea, veți avea parte de o energie debordantă câștigată în timpul somnului, pentru tot parcursul zilei!”

Cea mai bună saltea cu dual confort: Argentum Therapy

„Nu vă puteți hotărî între o fermitate medie sau o saltea cu spuma cu memorie? Acest lucru nu mai este o problemă acum, datorită funcției dual confort a saltelei Argentum Therapy!”

Alegerile noastre pentru cele mai bune saltele de pat din topuri saltele

#1. Cea mai bună saltea în general: Aloe Vera 14+2 Memory

Alegerile noastre pentru cele mai bune saltele

Este alcătuită din fibre de cea mai înaltă calitate, din bumbac și bambus, având două fețe, perfecte atât pentru anotimpurile reci, cât și pentru cele calde.

Fibrele de bambus din alcătuirea acestei saltele cu spuma cu memorie au un puternic efect antimicrobian, îndepărtând microbii și acarienii de la suprafața și din interiorul acesteia. Acest lucru diminuează probabilitatea apariței alergiilor sau dezvoltării anumitor patologii, cum ar fi astmul.

Spuma cu memorie vă oferă o susținere perfectă, adaptată necesităților constituței corpului și vă permite să dormiți în orice poziție care vă relaxează, fie pe spate, în lateral sau pe abdomen. Spre deosebire de o saltea cu arcuri, aceste saltele de pat cu spuma de memorie asigură o poziție corectă în timpul somnului și mențin forma corpului.

Husa detasabila cu tratament de Aloe Vera este una dintre caracteristicile speciale ale celei mai bune saltele de pat, având o țesătură delicată și de fină, care lasă pielea să respire. Husa detasabila nu permite dezvoltarea umidității și înlătură mirosurile neplăcute, creând mediul perfect pentru un somn odihnitor și liniștitor.

#2. Cea mai bună saltea cu spumă cu memorie: Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh

Cea mai bună saltea cu spumă cu memorie

Aceast tip de saltea cu spuma cu memorie are în componența ei inovatorul strat Aquagel! Acest strat de 6 cm se regăsește pe ambele fețe ale saltelei și are o formulă ce permite aerisirea cu ușurință, dar și disiparea uniformă a căldurii, pentru a vă putea bucura de un pat călduros pe timpul iernii și răcoros pe timpul verii!

Proprietățile antibacteriene o recomandă drept cea mai buna saltea cu spuma cu memorie! Are o textură care acționează împotriva depunerii prafului și împotriva umezelii și a mucegaiului, astfel încât durata de viață a saltelei Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh este mai îndelungată! Vă veți bucura de această saltea cu spuma cu memorie timp de 10 ani, 20 de ani sau chiar 30 de ani!

Spuma cu memorie vă menține forma corpului ideală pe tot parcursul nopții, datorită funcției care distribuie uniform greutatea dumneavoastră corporală la suprafața saltelei și vă conferă susținerea coloanei de care aveți nevoie pentru a preveni durerile cronice de spate. Renunțați la vechile saltele cu arcuri și alegeți un somn sănătos și un confort sporit cu una dintre cele mai bune saltele de pat cu spuma cu memorie de pe piață!

#3. Cea mai performantă saltea ortopedică: Ultrasleep Somnart

Cea mai performantă saltea ortopedică

Această saltea ortopedică este adesea recomandată de către specialiști persoanelor care suferă de anumite afecțiuni la nivelul coloanei, cum ar fi scolioză sau lordoză, sau copiilor care se află în proces de creștere și dezvoltare. Pentru copii și adolescenți este deosebit de important ca forma corpului să fie corect menținută în timpul somnului, pentru a nu fi afectată postura acestora. O saltea cu arcuri nu va fi niciodată potrivită dezvoltării firești a corpului.

Datorită nivelului de fermitate mediu saltelei Ultrasleep Somnart veți beneficia atât de un grad de confort ridicat, cât și de un somn foarte odihnitor, fiind perfectă pentru persoanele care caută să îmbine utilul cu plăcutul. Husa detasabila poate fi spălată cu ușurință, păstrându-se, astfel, prospețimea saltelei dumneavoastră.

De asemenea, spuma cu memorie este din poliuretan, materialul perfect care îi conferă saltelei proprietățile sale unice. Cu Ultrasleep Somnart somnul dumneavoastră nu va mai fi niciodată agitat și vă veți putea relaxa pe deplin după zilele obositoare de lucru. Există numeroase tipuri de saltele pe piață, dar niciuna precum această saltea cu spuma cu memorie din poliuretan, care va rezista garantat mai mult de 10 ani!

#4. Cea mai buna saltea cu proprietăți antimicrobiene: Silver Aquagel Memory 14+2

Cea mai buna saltea cu proprietăți antimicrobiene

Stresul acumulat pe parcursul zilelor obositoare de lucru va fi acum de domeniul trecutului! Salteaua Silver Aquagel Memory 14+2 promite un somn deosebit de odihnitor și relaxant, datorită tehnologiei de ultimă generație de inserție a gelului pe bază de apă în stratul de spuma cu memorie. Alege-ți dimensiunea potrivită, de la Single (80 x 190) la Queen Size (160 x 200), și asigură-ți un confort sporit!

Spuma cu memorie cu inserții nu numai că îi conferă un confort uimitor, dar protejează și mediul, fiind fabricată din materiale ecologice și naturale. Ionii de argint din spuma cu memorie îndepărtează microbii și microorganismele, cum ar fi acarienii, din interiorul său, iar husa antimicrobiană și hipoalergenică vă protejează pe dumneavoastră de acțiunea negativă a acestora.

Banda bidimensională situată la marginea saltelei este amplasată cu scopul de a facilita aerisirea acesteia și pentru a distribui uniform temperatura la suprafața saltelei, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de o temperatură optimă în timpul somnului. Carbonul antistatic îndepărtează cu succes undele electromagnetice din saltea, iar cearșafurile dumneavoastră își vor menține, astfel, poziția pe tot parcursul nopții. Renunțați acum la vechea saltea cu arcuri și alegeți inovația, doar cu Silver Aquagel Memory 14+2, care vine în numeroase opțiuni de dimensiune, de la Single (80 x 190) la Queen Size (160 x 200)!

#5. Cel mai popular model de saltea: Ultrasleep Somnart 140 x 200 x 17 cm

Cel mai popular model de saltea

Certificarea Oeko-Tex® vine să ateste calitatea superioară a materialelor textile utilizate în procesul de fabricare a saltelei deosebit de populare printre utilizatori. Încrederea acestora în salteaua Ultrasleep Somnart 140 x 200 x 17 cm este doar unul dintre semnele calității de care dă dovadă, iar recenziile lăsate pe forumurile de specialitate ne stau mărturie și dovadă a popularității sale.

Ultrasleep Somnart 140 x 200 x 17 cm este o saltea cu husă detașabilă care permite o curățare mai ușoară a acesteia, prin spălare la o temperatură de 40 de grade Celsius. Spuma poliuretanică cu memorie, utilizată în structura saltelei, oferă o susținere optimă a coloanei vertebrale și a întregului corp, prin distribuirea uniformă a greutății la suprafața saltelei.

Astfel, vă veți putea bucura de un somn foarte odihnitor și relaxant, fără să vă treziți în timpul nopții, la orice mișcare a partenerului. Salteaua din spuma poliuretanică cu memorie amortizează aceste mișcări, pentru ca dumneavoastră să nu le simțiți și să nu vă întrerupeți somnul, bucurându-vă de confort pe tot parcursul nopții.

#6. Cea mai confortabilă saltea: Base Best Sleep

Cea mai confortabilă saltea

Această saltea merită titlul de cea mai confortabilă saltea, datorită materialului de ultimă generație din care este confecționată. Ortocel reprezintă un material de calitate superioară, compus din vată poliesterică dispusă sub formă de celule, pentru a vă asigura confortul necesar unui somn odihnitor, dar și un suport ridicat la nivelul coloanei vertebrale, astfel încât să prevină apariția durerilor cronice de spate sau a deformărilor în cazul copiilor și adolescenților aflați în proces de creștere.

Salteaua este flexibilă, pentru a fi ușor de transportat, iar structura celulară în care este dispus materialul din care este confecționată asigură o mai bună aerisire a acesteia, dar și o normalizare rapidă a nivelului de umezeală, pentru ca dumneavoastră să nu simțiți niciun disconfort în timpul serilor călduroase de vară.

Produsul vine în mai multe variante de mărimi standard (90 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm și 180 x 200cm), astfel că se va potrivi oricui. Fie că ai nevoie de salteaua perfectă pentru copilul tău (90 x 200cm), fie pentru patul gemenilor (140 x 200cm) sau chiar pentru tine și partenerul de viață (160 x 200 cm sau 180 x 200 cm), poți fi sigur că Base Best Sleep este cea mai bună alegere!

#7. Cel mai nou model de saltea: Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ

Cel mai nou model de saltea

Această saltea este una dintre cele recomandate de către medicii specialiști în cazul în care utilizatorii au anumite predispoziții la una dintre patologiile de la nivelul coloanei vertebrale care cauzează dureri cronice, cum ar fi scolioza sau lordoza. De asemenea, salteaua aceasta este recomandată și copiilor, deoarece compoziția ei oferă o susținere optimă a coloanei vertebrale, pentru o dezvoltare armonioasă.

Husa confecționată din material matlasat este îmbunătățită cu o tehnologie modernă datorată plantei Aloe Vera care deține numeroase proprietăți benefice, printre care și efectele sale antibacteriene, animicrobiene și antistatice.

Această saltea beneficiază de inserții de aquagel în spuma cu memorie, care împiedică încălzirea saltelei la contactul cu corpul uman, fiind perfectă atât pentru anotimpurile călduroase, cât și pentru cele reci, asigurând o aerisire și o ventilație optimă la suprafața de contact. Această aerisire împiedică, de asemenea, dezvoltarea culturilor de bacterii în interior saltelei, dar și a mucegaiului extrem de dăunător pentru sistemul nostru respirator.

#8. Cea mai buna saltea conform recenziilor utilizatorilor: Platinium superortopedica HD

Cea mai buna saltea conform recenziilor utilizatorilor

Salteaua Platinium superortopedica HD face parte din categoria saltelelor ferme, de o duritate ridicată, potrivite pentru persoanele care suferă de dureri cronice de spate, ameliorând în mod eficient aceste dureri intense.

Această saltea este potrivită pentru toate pozițiile de somn, asigurând o ventilație optimă pentru evitarea supraîncălzirii și al disconfortului dumneavoastră. Salteaua are o înălțime de 18 cm, ceea ce o face potrivită cadrelor medii spre înalte. Specialiștii recomandă ca acest cadru în care va fi montată salteaua să dispună de spații de aerisire și să fie, de preferat, din lemn, pentru o ventilație corespunzătoare a saltelei. Salteaua nu este din spuma cu memorie, însă asigură un confort ridicat pentru cei care au nevoie de o fermitate mai ridicată.

Recenziile utilizatorilor de pe forumurile de specialitate au indicat faptul că salteaua Platinium superortopedica HD este una dintre saltelele preferate datorită raportului excelent calitate-preț de care dă dovadă, dar și a gradului ridicat de confort și a materialelor de calitate superioară din care este alcătuită și care intră în structura sa.

#9. Cea mai buna saltea cu un nivel optim de fermitate: Kring 14+2 Memory

Cea mai buna saltea cu un nivel optim de fermitate

Această saltea îmbină cu succes spuma poliuretanică cu tehnologia Memory Foam (spuma cu memorie), pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de un somn liniștitor și odihnitor! Spuma cu memorie se mulează perfect pe conturul corpului dumneavoastră, pentru a susține toate punctele de presiune, în special coloana vertebrală. Salteaua Kring 14+2 Memory este renumită în cercurile medicilor ortopedici specialiști pentru nivelul de confort pe care îl oferă.

Husa detașabilă facilitează curățarea și reîmprospătarea. Fibrele din care este alcătuită această husă sunt hipoalergenice și antibacteriene pentru a diminua posibilitatea dezvoltării alergiilor sau a anumitor patologii la nivelul plămânilor dumneavoastră, cum ar fi astmul. De asemenea, bacteriile și acarieni sunt ținuți la distanță și astfel este previnită apariția acneei la suprafața pielii dumneavoastră.

Nivelul de fermitate dat de spuma cu memorie este perfect pentru a vă susține poziția în mod natural, fără să vă afecteze gradul de confort și fără să vă cauzeze, pe termen lung, dureri de spate.

#10. Cea mai bună saltea pentru un somn odihnitor: Ultrasleep Somnart 90x200x17 cm

Cea mai bună saltea pentru un somn odihnitor

Salteaua Ultrasleep Somnart 90x200x17 cm a fost votată drept cea mai buna saltea pentru un somn odihnitor, datorită structurii sale armonioase, care oferă o susținere ridicată, optimă din punct de vedere anatomic, a tuturor celor șapte puncte de presiune ale corpului dumneavoastră.

Producătorul utilizează doar materiale de cea mai înaltă calitate în componența acestei saltele revoluționare. Specialiștii recomandă utilizarea saltelei pe ambele părți, pentru a menține o viață a acesteia cât mai lungă, cu o durată lungă de utilizare. Husa saltelei este una detașabilă, confecționată din material textil fin, și poate fi spălată la o temperatură de 30 de grade Celsius.

Pentru curățare se recomandă utilizarea aspiratorului, deoarece structura acesteia permite o curățare rapidă și facilă prin aspirare. Fermitatea saltelei este una medie, care încurajează un somn odihnitor și facilitează îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul extremităților corporale.

#11. Cea mai buna saltea cu dual comfort: Argentum Therapy

Cea mai buna saltea cu dual comfort

Această saltea este recunoscută de specialiștii din întreaga lume pentru proprietățile sale antibacteriene uimitoare, datorate înglobării ionilor de argint în structura acestei saltele. Ionii de argint au o acțiune antistatică și antimicrobiană importantă, eliminând cu succes microorganismele prezente, de obicei, în profunzimea, dar și la suprafața saltelei.

Tehnologia cu particule de răcire optimizează temperatura saltelei Argentum Therapy și previne supraîncălzirea la contactul cu corpul uman, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de un confrot termic optim, fără transpirație și umezeală.

Componeța saltelei oferă un suport anatomic optim pentru coloana vertebrală și asigură un somn liniștitor, fără întreruperi, pe tot parcursul nopții. Flexibilitatea saltelei permite roluirea și vidarea acesteia pentru a facilita procesul de livrare și de instalare în locuința dumneavoastră.

Această saltea este, de asemenea, prietenoasă cu mediul înconjurător, spuma sa fiind alcătuită din materiale ecologice, naturale.

Ce este important când căutăm cele mai bune saltele? 

Dimensiunile

Dimensiunile saltelelor nu sunt standard și variază de la utilizator la utilizator, în unele cazuri de excepție fiind necesară o comandă specială pentru ca saltelele să se potrivească perfect în cadrul patului. În cele mai multe cazuri însă, există anumite măsuri standard, cum ar fi patul de o persoană, patul de tip Queen Size sau patul de tip King Size, pentru care există dimensiuni standard ale saltelelor.

Saltelele trebuie alese astfel încât să se potrivească perfect în cadrul patului, fără să rămână spații incomode și fără să se forțeze încastrarea acestora, pentru a nu se deteriora spuma sau materialul din care este alcătuită salteaua. În funcție de tipul saltelei, este posibil să fie necesar ca patul să aibă anumite spații în partea inferioară a acestuia, pentru a permite aerisirea corespunzătoare a saltelei.

Materialele utilizate în alcătuirea saltelei

Cele mai bune saltele sunt fabricate din materiale care nu conțin alergeni, de preferat materialele hipoalergenice. Dacă saltelele conțin în spuma acestora și ioni de argint, atunci vă veți asigura că acestea țin la distanță microorganismele, cum ar fi bacteriile și acarienii ce reprezintă un pericol pentru dumneavoastră și pentru familia dumneavoastră, crescând posibilitatea dezvoltării alergiilor, astmului sau iritațiilor.

În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți opta pentru materiale de diferite densități, astfel încât salteaua să fie mai fermă sau mai moale.

Tipul saltelei

Există mai multe tipuri de saltele, iar dumneavoastră puteți alege salteaua în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți alege fie o saltea Serta, fie un Somnart sau Ultrasleep, însă cel mai important este tipul saltelei. Există unele cu spuma cu memorie ce se mulează perfect pe conturul corpului dumneavoastră și vă oferă susținerea de care aveți nevoie pe timpul nopții.

Puteti cumpara altele cu un grad de fermitate mai ridicat, recomandate pentru persoanele care suferă de afecțiuni precum scolioza, lordoza și așa mai departe, dar și pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Sunt și unele cu control dual, care au o fermitate mai ridicată pe o parte și mai scăzută pe cealaltă, iar dumneavoastră puteți alege partea pe care veți dormi în funcție de preferințe.

Tipul saltelei este important deoarece acesta crește exponențial gradul de confort în timpul somnului. Saltelele cu o aerisire și o ventilație corespunzătoare împiedică încălzirea suprafeței la contactul cu corpul uman și distribuie uniform temperatura, astfel încât dumneavoastră vă veți putea bucura de o temperatură optimă, indiferent de anotimp.

Cele mai bune saltele – păreri de pe forum

Ionela Filipescu

„Am achiziționat salteaua Aloe Vera 14+2 Memory pentru copiii mei, deoarece recent unul dintre ei a fost diagnosticat cu astm, așa că a fost necesar să fim atenți chiar și la salteaua patului acestuia.

Medicul specialist ne-a recomandat să o schimbăm, deoarece saltelele uzate și necorespunzătoare sunt factorul primar de apariție a astmului la copii. Cu Aloe Vera 14+2 Memory nu mai avem griji! Aloe Vera și fibrele de bumbac și bambus prezente în țesături protejează împotriva bacteriilor, iar ca bonus, copiii mei au un somn mult mai liniștitor și confortabil.

După experiența minunată cu salteaua Aloe Vera 14+2 Memory, am descis să achiziționez această saltea și pentru mine! Recomand Aloe Vera 14+2 Memory tuturor!”

Marin Chiriac

„Durerile de spate nu îmi dădeau pace, aveam nopți când nu reușeam să îmi găsesc poziția perfectă în care să pot să adorm. Am decis că era cazul să îmi schimb salteaua. Aloe Vera 14+2 Memory a fost exact ceea ce am avut nevoie!

Durerile de spate pe timpul nopții au încetat complet și niciodată nu am avut un somn atât de liniștitor!”