Cele Mai Bune Motocoase

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Motocoase 

Cea mai bună motocoasă cu 12 accesorii incluse: WOLFSON TRX-720

„Nu a fost niciodată mai ușor să te îngrjiești de gospodăria ta așa cum este acum datorită WOLFSON TRX-720!”

Cea mai bună motocoasă de 6.2 CP: WOLFSON TRX-620

„Gazonul tău va arăta impecabil cât ai bate din palme datorită WOLFSON TRX-620!”

Cea mai bună motocoasă cu motor în doi timpi: Steinhaus PRO-BC62

„Eficientă, puternică și de calitate crescută, motocoasa Steinhaus PRO-BC62 este tot ce ai avut nevoie!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Motocoase 

#1. Cea mai bună motocoasă cu 12 accesorii incluse: WOLFSON TRX-720

WOLFSON TRX-720 este tot ce are nevoie un gospodar iscusit pentru a se putea îngriji de grădina sa! Această motocoasă are 12 accesorii pentru a-ți putea duce la bun sfârșit orice fel de sarcină ai avea într-un cât mai scurt posibil! Printre aceste accesorii se numără și un disc cu 3 dinți, un disc cu 8 dinți, disc cu 40 de dinți, mosor cu fir tăietor, vizieră, căști antifonice, dar și alte echipamente de protecție.

Puterea maximă a motocoasei WOLFSON TRX-720 este de 7 cai putere, având o capacitate cilindrică de 52 cc, cu 9000 de rotații pe minut. Greutatea sa este de doar 9 kilograme, astfel încât să fie ușor de purtat în oriunde în gospodărie, fără dificultate.

#2. Cea mai bună motocoasă de 6.2 CP: WOLFSON TRX-620

WOLFSON TRX-620 este cea mai bună motocoasă dotată cu un motor de 6.2 cai putere, perfectă pentru a tăia atât iarba, buruiana cât și arbuștii nedoriți din gospodăria ta. Modelul nou este echipat cu un cilindru cromat, cu un filtru de aer ergonomic, aprindere electronică făcând-o să pornească ușor la demaror. Aceasta motocoasă are o greutate redusă în așa fel încât să fie ușor să te deplasezi în timp ce lucrezi cu ea.

Printre accesoriile incluse se numără și un disc cu trei dinți, un mosor cu fir tăietor, fire tăietoare din nylon, dar și un kit de asamblare și un ham pentru a fi mai ușor să porți această motocoasă oriunde ai nevoie.

#3. Cea mai bună motocoasă cu motor în doi timpi: Steinhaus PRO-BC62

Steinhaus PRO-BC62 este motocoasa perfectă pentru a realiza toate sarcinile din gospodăria ta, cum ar fi tunderea arbuștilor sau scurtarea gazonului. Capul cu fir de nylon este alegerea perfectă pentru îngrijirea gazonului, iar tăierea buruienilor și a arbuștilor se va realiza cu discul metalic inclus în pachetul acestei motocoase. 

Pentru o funcționare optimă, Steinhaus PRO-BC62 rulează cu ajutorul unui amestec din benzină fără plumb și ulei de motor, într-un raport de 40 la unul. Motorul acesteia este în doi timpi și are doi cai putere, sistemul său de aprindere fiind electronic.