Cele Mai Bune Centrale Termice Pe Gaz

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Termice Pe Gaz 

Cea mai bună centrală termică pe gaz în general: MOTAN SIGMA 

 „Asigură confortul locuinței tale cu centrala termică pe gaz MOTAN SIGMA!”

Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare: IMMERGAS VICTRIX OMNIA

„Datorită IMMERGAS VICTRIX OMNIA este acum posibil să te bucuri de un ambient plăcut cu un consum minim al centralei termice!”

Cea mai bună centrală termică pe gaz cu kit evacuare inclus: IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25

„Instalarea centralei termice nu a fost niciodată mai ușor de realizat decât este cu kitul  IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Termice Pe Gaz 

#1. Cea mai bună centrală termică pe gaz în general: MOTAN SIGMA 

MOTAN SIGMA este singura centrală termică cu tiraj forțat și grup hidraulic compozit care este dotată cu o placă electronică rezistență la orice fel de variații ale tensiunii electrice, acest lucru dându-i chiar posibilitatea de a fi legată la instalația de încălzire în pardoseală a locuinței tale fără probleme. Vasul de expansiune a acestei centrale termice pe gaz are 7L și temperatura maximă a apei poate atinge chiar și 88 de grade Celsius.

Interfața cu utilizatorul este foarte ușor de folosit și foarte prietenoasă, fiind compusă dintr-un panou de comandă digital ce include și funcția de autodiagnoză pentru a te ajuta să depistezi mai ușor problemele ce pot apărea în timpul funcționării acesteia.

#2. Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare: IMMERGAS VICTRIX OMNIA

IMMERGAS VICTRIX OMNIA este un kit complet ce permite instalarea unei centrale termice ce funcționează pe principiul condensării gazului. Acest kit include centrala, kitul de evacuare, regulatorul de gaz cu filtru, un filtru Y ½, un filtru Y ¾, un filtru magnetic anticalcar și mai mulți robineți de trecere cu olandez.

Centrala IMMERGAS VICTRIX OMNIA se amplasează rapid la nivelul peretelui și are o putere termică de 25kW, fiind perfectă pentru încălzirea locuinței tale. Această centrală a o clasă energetică A, consumând foarte puține resurse. Pompa modulantă cu consum redus asigură economisirea combustibilului consumat, de asemenea.

#3. Cea mai bună centrală termică pe gaz cu kit evacuare inclus: IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25

 IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 crește confortul locuinței tale prin antingerea temperaturii ambientale ideale în cel mai scurt timp posibil, dar și fără să risipească energie sau combustibil. Sistemul de ardere este autoadaptativ și datorită pompei electronice permite economisirea combustibilului. Această pompă poate fi setată conform preferințelor tale fie în pentru a funcționa în sarcină hidraulică proporțională, într-un interval de timp constant sau la o turație constantă.

Tot aceste reglaj este asigurat de către o placă electronică ce acționează în vederea reglării parametrilor de funcționare a acestei centrale.