Cele Mai Bune Anvelope All Season

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Anvelope All Season 

Cele mai bune anvelope all season în general: Debica Navigator 3 205/55R16

„Bucură-te de siguranță și confort pe tot parcursul anului cu Debica Navigator 3 205/55R16!”

Cele mai bune anvelope all season XL: LAUFENN LH71 G fit 4S

„Anvelopele all season din cauciuc multilayered, LAUFENN LH71 G fit 4S îți vor asigura viteza și siguranța pe tot parcursul anului!”

Cele mai bune anvelope all season silențioase: Nexen Nblue-4Season 

„Plimbările silențioase cu mașina sunt acum un vis devenit realitate datorită anvelopelor all season Nexen Nblue-4Season!”

Alegerile Noastre de Top Pentru  Cele Mai Bune Anvelope All Season 

#1. Cele mai bune anvelope all season în general: Debica Navigator 3 205/55R16

Cu  Debica Navigator 3 205/55R16 nu o să îți mai faci niciodată griji legate de schimbarea anvelopelor mașinii tale! Aceste anvelope sunt produse din materiale de înaltă calitate astfel încât să demonstreze o performanță maximă pe tot parcursul anului!

Indicele de viteză a acestor anvelope este V ceea ce înseamnă că autovehiculul tău poate rula în condiții de maximă siguranță la o viteză de 240 km pe oră. Încărcarea maximă a acestor anvelope este de 670 de kilograme pe fiecare roată, iar nivelul de zgomot este 2. Clasa de aderență asigurată de anvelopele  Debica Navigator 3 205/55R16 este C, distanța de frânare fiind îndeajuns pentru a asigura siguranța ta.

#2. Cele mai bune anvelope all season XL: LAUFENN LH71 G fit 4S

LAUFENN LH71 G fit 4S revoluționează industria auto prin eficiența și calitatea de care dau dovadă aceste anvelope all season! Clasa de aderență a acestor anvelope este B, ceea ce presupune o distanță de frânare scurtă, necesară pentru a putea efectua manevrele în deplină siguranță chiar și în condiții meteo nefavorabile. Uită de schimbul anvelopelor în funcție de anotimp utilizând aceste anvelope cu indice de consum C.

LAUFENN LH71 G fit 4S prezintă certificarea XL ceea ce înseamnă că în producerea lor, acestea au fost ranforsate cu cauciuc în pereții laterali pentru a putea susține sarcini mai mari. Încărcarea maximă a acestor anvelope este de 670 kilograme pe fiecare roată.

#3. Cele mai bune anvelope all season silențioase: Nexen Nblue-4Season 

Nexen Nblue-4Season sunt anvelopele cele mai silețioase pe care le vei putea găsi pe piața din țara noastră, având un indice de zgomot 1. Dimensiunile acestei anvelope este de 195/65 R15, iar indicele de viteză este H, ceea ce presupune că autoturismul tău poate rula cu maxim 210 kilometri pe oră în condiții de maximă siguranță utilizând aceste anvelope.

Nexen Nblue-4Season au indicele de aderență B ceea ce presupune faptul că acestea sunt potrivite pentru utilizare chiar și în condiții meteo nefavorabile, păstrând în siguranță autovehiculul.