Cele Mai Bune Anvelope De Vara

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Anvelope De Vara 

Cele mai bune anvelope de vară în general: TRIANGLE TH201-SporteX

„Bucură-te de experiența aderenței crescute cu TRIANGLE TH201-SporteX!”

Cele mai bune anvelope de vară pentru mașini sport: DEBICA PRESTO UHP 2

„Mașina ta nu a avut niciodată o perfomanță mai bună decât va avea cu anvelopele DEBICA PRESTO UHP 2!”

Cele mai bune anvelope de vară cu încărcare maximă de 615 kg: DEBICA 205/55R16

„Moderne, silențioase și rezistente – anvelopele DEBICA 205/55R16 îți vor schimba viața!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Anvelope De Vara

#1. Cele mai bune anvelope de vară în general: TRIANGLE TH201-SporteX

TRIANGLE TH201-SporteX este setul de anvelope de vară de care ai avut nevoie toată viața! Având un extraordinar raport calitate preț aceste anvelope se vor asigura că tu atingi viteză ridicată în condiții de maximă siguranță. Nu contează starea în care se aflăa carosabilul – dacă este umed sau uscat – aceste anvelope vor minimiza zgomotele produse în timpul circulării mașinii, iar canelurile prezente în aceste anvelope vor îmbunătăți aderența și distanța de frânare, eliminând pericolul acvaplanării.

TRIANGLE TH201-SporteX este potrivit atât pentru autoturismele obișnuite, cât și pentru mașinile sport, având un design special conceput încât să optimizeze virajele dar și pentru a evacua apa de pe suprafața de rulare.

#2. Cele mai bune anvelope de vară pentru mașini sport: DEBICA PRESTO UHP 2

Având un indice de viteză Y ce permite rularea cu o viteză maximă de 300 de kilometri la oră în condiții de maximă siguranță, anvelopele de vară DEBICA PRESTO UHP 2 au o încărcare maximă de 615 kilograme pe fiecare roadă și se încadreaza în clasa de eficiență C. Aceste anvelope sunt deosebit de silențioase și asigură o aderență ridicată a mașinii la drum.

DEBICA PRESTO UHP 2 au o performanță excelentă atât pe asfalt uscat, cât și pe cel umed atâta timp cât temperatura nu scade sub 7 grade celsius. Distanța de frânare este optimizată și ea în funcție de rigiditatea anvelopelor, acestea având o performanță excelentă, minimizând riscul de acvaplanare în condițiile de umezeală.

#3. Cele mai bune anvelope de vară cu încărcare maximă de 615 kg: DEBICA 205/55R16

DEBICA 205/55R16 este un set de anvelope de vară destinate autoturismelor cu dimensiunea roții de 205/55, având un indice de viteză W, ceea ce presupune faptul că autoturismul poate rula cu 270 de kilometri pe oră în condiții de maximă siguranță. Clasa de aderență a acestor anvelope este ridicată, B, ceea ce presupune faptul că distanța de frânare este una mică – frânarea realizându-se în condiții de siguranță.

DEBICA 205/55R16 sunt foarte silențioase și pot rula chiar și pe asfalt uscat sau umed, dacă temperatura exterioară nu scade sub 7 grade C.