Cel Mai Bun Videointerfon Casa

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Videointerfon Pentru Casa 

Cel mai bun videointerfon pentru casă cu amprentă digitală: WIFI AIX

„Dotează-ți locuința cu videointerfonul WIFI AIX pentru siguranță maximă!”

Cel mai bun videointerfon pentru casă cu 5 carduri de acces: WIFI AIX DIGITAL

„ Cele 5 carduri vor facilita accesul tuturor membrilor familiei tale cu videointerfonul WIFI AIX DIGITAL!”

Cel mai bun videointerfon pentru casă cu deblocare poartă la distanță: AIX Negru

„Bucură-te de confort și siguranță cu videointerfonul AIX Negru!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Videointerfon Pentru Casa 

#1. Cel mai bun videointerfon pentru casă cu amprentă digitală: WIFI AIX

WIFI AIX este un sistem de interfon video de ultimă generație, care îți va trimite notificări pe telefon când un vizitator îți apasă soneria. Prin intermediul telefonului tău, poți debloca ușa la distanță, poți vedea cinte te vizitează și poți inclusiv și să vorbești cu aceștia. Funcția nocturnă IR permite vizualizarea video a vizitatorilor inclusiv pe timpul nopții, când camerele obșinuite nu funcționează.

În cazul în care nu te vei afla pe lângă telefon atunci când un vizitator pășește la ușa ta, funcția automată a videointerfonului WIFI AIX detectează mișcarea și efectuează automat câteva poze pe care le stochează în memoria sa.

#2. Cel mai bun videointerfon pentru casă cu 5 carduri de acces: WIFI AIX DIGITAL

WIFI AIX DIGITAL este un interfon video inteligent care va asigura protecția locuinței tale chiar și atunci când nu ești acasa. Cu ajutorul acestui interforn vei putea chiar să deblochezi poarta în timp ce te afli în casă, iar interfornul dispune de 5 carduri de acces pentru membrii familiei tale. Interfonul exterior este tactil și permite introducerea unei parole pentru a permite accesul.

WIFI AIX DIGITAL se poate conecta la internet prin rețeaua wireless, însă pentru a putea determina funcționarea monitorului interior și a soneriei cu fir, este necesară cablarea acestora. Se pot conecta până la patru monitoare interioare și două sonerii.

#3. Cel mai bun videointerfon pentru casă cu deblocare poartă la distanță: AIX Negru

AIX Negru este un videointerfon elegant care asigură protecția maximă a locuinței tale împotriva vizitatorilor nepoftiți. Acest sistem include un monitor de 7 inch și cinci carduri de acces, sistemul permițând deblocarea porții chiar din confortul propriei tale locuințe sau chiar și atunci când te afli la distanța de locuința ta.

Monitorul are un design slim fiind dotat cu taste tactile și permițând conectarea sa la internet. Soneria este rezistentă la apă și are un senzor IR încorporat, iar camera video are un unghi de vizualizare de 100 de grade, dar și vedere nocturnă, rezistență la ploaie și praf. AIX Negru este tot ce are nevoie locuința ta!