Cele Mai Bune Centrale Mixte Pe Lemn Si Peleti

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Mixte Pe Lemn Si Peleti 

Cea mai bună centrală mixtă pe lemn și peleți în general: Burnit WBS AC UB

„Asigură confortul locuinței tale și economisește resurse cu centrala Burnit WBS AC UB!”

Cea mai bună centrală mixtă pe lemn și peleți cu arzător eco: Burnit WBS 30 KW

„O centrală economică și fiabilă, Burnit WBS 30 KW îți va schimba viața!”

Cel mai bun pachet centrală mixtă pe lemn și peleți: Burnit Pell Eco 35KW

Burnit Pell Eco 35KW este exact ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de ambianța căminului tău!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Mixte Pe Lemn Si Peleti 

#1. Cea mai bună centrală mixtă pe lemn și peleți în general: Burnit WBS AC UB

Burnit WBS AC UB s-a dovedit a fi cea mai fiabilă și mai puternică centrală mixtă pe lemn și peleți, funcționând cu multiple tipuri de combustibili datorită arzătorului său universal cu retorta cu care este dotat. Acest pachet este perfect pentru a încălzi spații de dimensiune medie și mare și în el vei găsi cazanul, arzător ccu retortă cu snec, un buncăr pentru depozitarea combustibilului, două suporturi din fontă pentru arzător și un suport pentru pelete.

Controllerul acestei centrale este încorporat și poți acționa cu ajutorul lui atât procesul de ardere cât și comada pompei de circulație a sistemului.

#2. Cea mai bună centrală mixtă pe lemn și peleți cu arzător eco: Burnit WBS 30 KW

Burnit WBS 30 KW va crește complet nivelul de confort al casei tale, fiind un sistem de care oricare dintre noi are nevoie pentru a economisi combustibil și pentru a se bucura de o atmosferă plăcută în locuință. Una dintre particularitățile acestei centrale este tubul său de alimentare îndoit în așa fel âncât să prevină întoarcerea flăcării arzătorului în depozitul cu peleți. În cazul întreruperii bruște a alimentării de la rețeaua electrică, setările tale preferențiale vor fi salvate în memoria unui controller.

#3. Cel mai bun pachet centrală mixtă pe lemn și peleți: Burnit Pell Eco 35KW

Burnit Pell Eco 35KW  este un pachet compus din cazan și arzător care va fi foarte ușor de montat și utilizat în gospodăria ta. Cazanul este fabricat din oțel robust, având o putere nominală de la 20 la 90 de kW, pentru a putea încălzi cu succes suprafețe medii și mari. Acest cazan permite aderea lemnelor, brichetelor din floarea soarelui, rumeguș etc, sau chiar a cărbunelui. 

Arzătorul de peleți poate fi montat cu ușurință pe cazan, permițând utilizarea peleților cu diametre de la 6 la 8 milimetri. Acesta este produs din oțel inoxidabil pentru a demonstra o rezistență crescută la temperaturi înalte.