Cele Mai Bune Centrale Termice Cu Condensare

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Termice Cu Condensare 

Cea mai bună centrală termică cu condensare cu pachet de bază inclus: Immergas Victrix Tera

„Bucură-te de cel mai bun raport calitate preț al unei centrale termice cu condensare cu Immergas Victrix Tera!”

Cea mai bună centrală termică cu condensare cu touch screen: Viessmann Vitodens

„Interfața plăcută de operare a centralei termice Viessmann Vitodens  îți va ușura experiența de utilizare!”

Cea mai bună centrală termică cu condensare cu kit evacuare inclus: Viessmann Vitodens 100W

„Nu îți mai face griji pentru achiziționare componentelor necesare montării centralei termice cu acest kit Viessmann Vitodens 100W!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Termice Cu Condensare 

#1. Cea mai bună centrală termică cu condensare cu pachet de bază inclus: Immergas Victrix Tera

Immergas Victrix Tera este un kit de montare a unei centrale termice cu condensare fiabilă și economică. Acest kit este compus dintr-un regulator de gaz cu filtru Y ¾ inclus, un filtru ½ Y, filtru magnetic anticalcar și mai multe bucăți de robineți de trecere cu olandez de diferite dimensiuni. Centrala funcționează cu gaz și se montează la nivelul peretelui. 

Immergas Victrix Tera este una dintre puținele centrale cu tiraj forțat care nu ocupă mult spațiu și utilizează tehnica de condensare a gazului pentru a consuma mai puțin combustibil în timp ce va încălzi spațiul întregii tale locuințe. Centrala poate fi controlată prin intermediul aplicației sale mobile, intuitive și ușor de folosit.

#2. Cea mai bună centrală termică cu condensare cu touch screen: Viessmann Vitodens

Viessmann Vitodens este o centrală care funcționează condensând combustibilul gazos, fiind un ansamblu compact destul de puternic pentru a încălzi spații de dimensiune medie. Ceea ce diferențiază această centrală termică cu condensare de alte echipamente asemănătoare existente pe piață este displayul LED cu afișaj pe 7 segmente și funcție touch care facilitează controlul wireless.

Toate conexiunile centralei termice Viessmann Vitodens pot fi accesate cu ușurință din partea frontală a acestui ansamblu, economisind astfel spațiu și recomandând această centrală pentru apartamentele în care optimizarea spațiului este importantă. Raportul calitate preț al acestei centrale este unul foarte atractiv, de asemenea, acesta fiind un aspect care contribuie lan popularitatea sa.

#3. Cea mai bună centrală termică cu condensare cu kit evacuare inclus: Viessmann Vitodens 100W

Viessmann Vitodens 100W are o putere uimitoare de 25kW, fiind alimentată de combustibilul gazos pe care îl va condensa ulterior. Acest echipament este perfect pentru încălzirea locuințelor, fie că este vorba de casă sau de apartament. În acest pachet se regăsește inclus centrala Vitodens, sistemele de automatizare corespondete aplicațiilor Viesmann și sistemul de evacuare compus din racordurile de perete și cot de 87 de grade.