Cele Cele Mai Bune Centrale Termica Pe Gaz In Condensare

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Cele Mai Bune Centrale Termica Pe Gaz In Condensare 

Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare cu kit evacuare: Ariston Clas One 24kW

„Bucură-te de confortul locuinței tale cu un consum scăzut de resurse datorită centralei Ariston Clas One 24kW!”

Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare cu termostat Cube Net: Ariston Alteas One Net 35kW

„Controlul de la distanță nu a fost niciodată mai ușor de realizat decât cu Ariston Alteas One Net 35kW!”

Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare cu schimbător primar din inox: Ariston Clas One

„Beneficiază și tu de calitate înaltă și funcționare fără probleme pentru un timp îndelungat datorită acestei centrale Ariston Clas One!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Cele Mai Bune Centrale Termica Pe Gaz In Condensare 

#1. Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare cu kit evacuare: Ariston Clas One 24kW

Ariston Clas One 24kW este centrala perfectă indiferent de dimensiunile locuinței tale, având un design compact și ușor de montat și o putere de încălzire mare! Centrala este fabricată dintr-un aliaj de oțel inox, în așa fel încât să treacă cu brio testele timpului și să necesite doar o întreținere ușoară pe parcursul timpului. Transferul de căldură este mare și funcționarea sa prin condensarea gazului va asigura un consum minim de resurse.

Ariston Clas One 24kW are mai multe funcții de control, care odată activate, vor optimiza temperatura din locuința ta, crescând astfel gradul de comfort. Ecranul LCD permite, de asemenea, setarea temperaturii în funcție de preferințele personale!

#2. Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare cu termostat Cube Net: Ariston Alteas One Net 35kW

Ariston Alteas One Net 35kW este un kit de montare curprinzător și foarte ușor de pregătit pentur ca tu împreună cu familia ta să vă puteți bucura de un grad ridicat de confort în locuința ta. Acest pachet are în componența sa centrala termică, un kit de evacuare a gazelor arse, o sondă externă, un termostat pentru control la distanță, accesoriile necesarea montării centralei și un filtrul antimagnetită. Ariston Alteas One Net 35kW funcționează în regim de tiraj forțat și poate fi controlată prin intermediul smartphoneului datorită aplicației sale Artiston NET.

#3. Cea mai bună centrală termică pe gaz în condensare cu schimbător primar din inox: Ariston Clas One

Cu Ariston Clas One viața ta așa cum o știai se va schimba complet! Această centrală este dotată cu un schimbător de căldură XtraTech care a demonstrat o performanță foarte fiabilă în timp. Secțiunile acestei centrale sunt mărite pentru a facilita încălzirea întregii locuințe într-o perioadă mai scurtă de timp! Clasa energetică a acestei centrale este A+, ceea ce înseamnă că consumul său de resurse este minim.