Cele Mai Bune Becuri Led

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Becuri Led 

Cel mai bun set de becuri LED: Osram Base Classic A100

„Îmbunătățește aspectul casei tale cu aceste leduri puternice!”

Cel mai bun bec LED cu lumină albă caldă: Philips E27 

„Facturile la electricitate nu au fost niciodată mai mici decât vor fi atunci când vei monta aceste becuri în locuința ta!”

Cel mai bun bec led cu filament: Osram Base Filament A60 

„Ușor de montat, puternice și având o lumină caldă, aceste LEDuri îți vor schimba complet viața!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Becuri Led 

#1. Cel mai bun set de becuri LED: Osram Base Classic A100

Osram Base Classic A100 este cea mai bună opțiune în materie de LEDuri luminoase de care te poți bucura acum chiar în confortul casei tale! Aceste LEDuri au un consum energetic foarte mic pe care cu siguranță îl vei resimți și tu odată ce vei înlocui sistemele de iluminare din casa ta cu aceste becuri de ultimă generație.

Lumina acestor becuri este una neutră, iar intensitatea lor luminoasă este de 1521 lumeni. În acest pachet sunt incluse trei leduri de acest tip. Forma acestor becuri este una clasică, iar pe termen lung, acestea contribuie chiar la protejarea mediului înconjurător, prin reducerea consumului de electricitate.

#2. Cel mai bun bec LED cu lumină albă caldă: Philips E27 

Lumina albă, caldă este cea care diferențiază un cămin cald și primitor, de unul rece și inospitalier. Philips E27 te va ajuta să îți crești confortul casei tale, datorită luminii asemănătoare cu lumina naturală pe care o produc aceste becuri. Becurile Led economisesc energie electrică, consumând cu 90% mai puțină electricitate față de un bec obișnuit – pe termen lung acest lucru are un impact pozitiv și asupra planetei, lucru pe care fiecare dintre noi îl putem face.

Becurile Philips E27 sunt asemănătoare celor obișnuit din punct de vedere al designului lor, fiind perfecte pentru a înlocui becurile cu incandescență.

#3. Cel mai bun bec led cu filament: Osram Base Filament A60 

Osram Base Filament A60 se numără printre cele mai bune becuri led cu filament pe care le vei putea găsi pe piața din țara noastră, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate, cu multă atenție și respect față de standardele de calitate. Aceste becuri sunt soluția către o viață mai ușoară, având o putere de iluminare mult mai mare decât a becurilor cu incandescență și consumând mult mai puțină energie electrică decât acestea.

Osram Base Filament A60 au o intensitate de 806 lumeni, cu lumină caldă și se prezintă într-un pachet de trei becuri de 7W. Există mai multe alternative al acestui produs, cu diferite nuanțe luminoase în funcție de preferințele utilizatorului.