Cele Mai Bune Baterii Auto

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Baterii Auto 

Cea mai bună baterie auto în general: Varta Blue

„Perfectă pentru o utilizare îndelungată pe drumurile lungi, Varta Blue îți va îmbunătăți cu siguranță experiența cu bateriile auto!”

Cea mai bună baterie auto de 75Ah: Sorgeti Forte

„O baterie auto fiabilă și sigură, Sorgeti Forte este produsul perfect pentru tine!”

Cea mai bună baterie auto de 12V: Rombat Cyclon 

„Puternică și rezistă, Rombat Cyclon este bateria perfect pentru vehiculele produse după anul 2000!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Baterii Auto 

#1. Cea mai bună baterie auto în general: Varta Blue

Varta Blue este una dintre cele mai populare baterii auto, în special pentru vehiculele care au un consum mediu de energie. Această baterie auto conferă o putere de pornire cu un sfert mai mare decât alte modele similare și este produsă integral din materiale reciclabile, economisindu-se astfel energie și resurse și limitându-se, de asemenea, emisiile de gaz de seră ce pun în pericol planeta, amenințând cu încălzirea globală.

Varta Blue este cu până la 60% mai durabilă decât produsele similare prezente pe piață și prezintă un flux electric susținut mult mai mare decât la alte tehnologii grilă similare. Această baterie auto este una dintre cele mai populare modele utilizate, datorită raportului său ridicat calitate preț.

#2. Cea mai bună baterie auto de 75Ah: Sorgeti Forte

Sorgeti Forte este un produs care prezintă câteva particularități aparte față de echivalentele sale disponibile pe piață, așa cum ar fi de exemplu tehnologia double lid, ce asigură eliminarea completă a posibilității unei explozii prin întreruperea arderii. Această baterie prezintă și un indicator al nivelului de electrolit, pentru ca tu să poți monitoriza timpul de funcționare rămas cu această baterie.

Sorgeti Forte are un sistem centralizat prin care se elimină gazele formate în timpul utilizării bateriei, iar construcția sa este optimizată în așa fel încât bateria va crește performanțele de pornire a automobilului. Mânerul acestei baterii este dezvoltat într-o poziție ergonomică iar bornele au protectoare integrate la suprafața lor pentru siguranța maximă a utilizatorului.

#3. Cea mai bună baterie auto de 12V: Rombat Cyclon 

Rombat Cyclon  este o baterie de 55 de Amperi, modernă și ușor de montat și de utilizat. Această baterie prezintă un arestor pentru evacuarea gazelor produse în timpul funcționării acesteia. Bateria Rombat Cyclon are capace duplex care indică starea electrolitului pentru ca tu să poți premedita o situație neplăcută în care bateria se oprește din funcționare. 

Capacele cu dopuri ce pot fi împinse înăuntru asigură o etanșare completă a acestora și prevină pătrunderea în interiorul bateriei a flacărilor. Prin eficiența ei, această baterie asigură o pornire imediată și un timp de funcționare îndelungat!