Cele Mai Bune Becuri Led Auto

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Becuri Led Auto 

Cel mai bun set de becuri LED auto: Philips X-TremeUltinon

„Bucură-te de faruri puternice și de semnalizări rapide cu ajutorul acestor LEDuri auto eficiente!”

Cele mai bune becuri LED auto 12V: Canbus H7

„Ușor de instalat și de montat, aceste LEDuri auto îți vor schimba experiența de condus!”

Cele mai bune becuri LED auto pentru plafonieră: Canbus C5W

„Fie că le vei monta la numărul de înmatriculare sau pe plafon, aceste LEDuri auto vor funcționa de minune!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Becuri Led Auto 

#1. Cel mai bun set de becuri LED auto: Philips X-TremeUltinon

Philips X-TremeUltinon este setul de LED care te va convinge că nu vei mai vrea să încerci u alt set de leduri niciodată! Fie că le folosești ca semnalizatoare sau ca faruri principale, ledurile acestea nu te vor dezamăgi niciodată, indiferent de condițiile de vreme.Ledurile acestea se aprind instant și oferă o lumină uniformă astfel încât să îți poți anunța manevrele din timp și acestea să poată fi executate în siguranță maximă!

Philips X-TremeUltinon au o carcasă special dezvoltată în așa fel încât componentele ledurilor să fie ferite de vibrațiile mașinii și de căldura produsă de motorul acesteia.

#2. Cele mai bune becuri LED auto 12V: Canbus H7

Canbus H7 este un set de două becuri LED cu o intensitate luminoasă de 8000 de lumeni, perfecte pentru orice fel de utilizare – fie ca faruri (fază lungă sau scurtă), fie ca semnalizatoare. Alimentarea acestor leduri este de 12V iar răcirea lor se realizează cu ajutorul unui ventilator cu 12000 rpm. Culoarea luminii produse de către aceste becuri este alb rece, pentru o mai bună vizualizare a obstacolelor apărute în drum.

Canbus H7 au o rezistență crescută la apă, iar instalarea lor se realizează foarte ușor chiar și în spații mici. Timpul de aprindere al acestor becuri este de 0.15 secunde pentru a-ți asigura un timp suficient pentru a-ți anunța manevrele în trafic și pentru a evita accidentele.

#3. Cele mai bune becuri LED auto pentru plafonieră: Canbus C5W

Canbus C5W este un set de becuri cu lumină albă, leduri cu un consum mic de energie și cu o durată de funcționare crescută. Aceste becuri au un sistem de răcire inclus care previne arderea lor prematură. Tensiunea la care funcționează aceste becuri este de 12V, având o rezistență crescută la temperatură crescută pentru a nu se topi.

Canbus C5W au un unghi mare de iluminare și asigură o strălucire intensă corespunzătoare becurilor LED. Pot fi folosite atât pentru iluminarea plăcuței de înmatriculare a mașinii cât și a plafonierei, redând automobilului tău un aspect modern și îngrijit.