Cele mai bune aparate de tuns profesionale – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cele mai bune aparate de tuns profesionale

Cel mai bun aparat de tuns în general: Philips HC7650/15

„Are un design inovator, previne prinderea firelor lungi de păr, taie orice tip de păr și are o baterie puternică, care oferă până la 90 de minute de utilizare.”

Cel mai accesibil aparat de tuns: Aparat de tuns profesional Kemei

„Are 4 cleme de dimensiuni diferite, lamele sunt reglabile de la 1 mm la 3 mm, taie sigur și rapid firul de păr.”

Cel mai rapid și eficient aparat de tuns: Masina de tuns barba Philips BT3226/14

„Acest aparat are lame integral din metal, cu vârfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea, previne zgârierea și iritarea.”

Alegerile noastre de top pentru cele mai bune aparate de tuns profesionale

Cel mai bun aparat de tuns în general: Philips HC7650/15

Designul inovativ al aparatului permite părului să cadă de pe lamă în timpul utilizării și chiar împiedică prinderea firelor lungi de păr în pieptene, astfel încât să puteți începe și termina coafarea fără întrerupere.

Folosește tehnologia avansată DualCut, pentru a tunde orice tip de păr – un element inovator cu două tăișuri, care taie părul de două ori mai repede decât o simplă lamă.

Rotiți roata de reglare pentru a selecta și a bloca lungimea dorită. Două pieptene reglabile sunt la 3 mm și 28 mm, cu exact 1 mm între fiecare lungime. Folosiți un pieptene de 2 mm pentru a vă tăia părul sau pentru a vă coafa barba. 

Bateria puternică a aparatul de tuns poate oferi până la 90 de minute de utilizare wireless după 1 oră de încărcare. Vă oferă cea mai mare putere și libertate. 

Mașina de tuns  este rezistentă la apă și poate fi curățată și folosită fără probleme sub apă curentă. Clătiți numai cu apă, astfel încât acesta să funcționeze întotdeauna ca în prima zi. 

Aparatul de tuns seria 7000 este proiectat pentru a fi confortabil de utilizat și ușor de operat. Textura specială a mânerului vă permite să mutați cu ușurință dispozitivul. 

Cel mai accesibil aparat de tuns: Aparat de tuns profesional Kemei

Aparatul de tuns Kemei KM este de înaltă performanță și este potrivit pentru temperamentul tuturor, oferind calitate și precizie. Este echipat cu un ecran LCD, care vă permite să verificați cu ușurință nivelul bateriei și modul de tăiere (simplă sau turbo boost). Produsul vine cu 4 lame de diferite dimensiuni (3mm / 6mm / 10mm / 13mm).

Lama de precizie poate fi ajustată pentru a tăia 1-3mm, astfel încât să puteți alege dimensiunea de care aveți nevoie. Aparatul este proiectat pentru a oferi performanțe clare, sigure și fără a vă rupe sau încurca părul.

Este un produs bun, iar prețul foarte mic. 

Cel mai rapid și eficient aparat de tuns: Masina de tuns barba Philips BT3226/14

Acest aparat de tuns este echipat cu o lamă din metal, cu o lamă cu două tăișuri, pentru a tăia mai multe fire de păr în același timp, pentru o tunsoare mai rapidă. Lama are un vârf rotunjit, care atinge delicat pielea și previne zgârieturile și iritațiile. 

Rotița de reglare vă permite să alegeți o reglare a lungimii între 0,5 și 10 mm, cu un pas fin de 0,5 mm. Dacă încărcați aparatul timp de 1 oră, veți putea folosi dispozitivul pentru 60 de minute de utilizare fără fir.

Indicatorul de baterie de pe acest aparat de tuns vă permite să cunoașteți starea bateriei: descărcată sau încărcată. În acest fel, mașina de tuns poate fi complet încărcată în timp ce vă tundeți, astfel încât bateria sa să nu se descarce în mijlocul sesiunii. 

Este ușor de întreținut și de utilizat. Conceput pentru a vă ajuta să tundeți părul din acele zone greu accesibile.

Ce este important cand cautam cele mai bune aparate de tuns profesionale?

1. Fiabilitate

Dacă ați cumpărat anterior un aparat ieftin, probabil veți ști că a face acest lucru a fost o economie falsă.

Aceste tipuri de tăietoare sunt mult inferioare celor de bună calitate, denumite de marcă.  Ele tind să fie fabricate din plastic ieftin, au un motor mediu până la slab și o lamă care „sparg” firul de păr mai degrabă decât să-l taie. 

2. Calitate

Fiecare aparat este diferit, la fel și calitatea. Ceea ce vrem să spunem este că trebuie să vă gândiți la lucruri precum:

Din ce este făcută carcasa.

Este plastic ieftin sau este fabricat din metal?

Sunt lamele garantate să rămână ascuțite și puternice?

Sunt lame auto-ascuțitoare sau va trebui să le ascuți singur?

Cât de puternic este motorul?

Mașinile de tuns vin cu accesorii de bună calitate, cum ar fi piepteni?

Întotdeauna merită să verificați recenziile clienților despre un produs.

3. Ușurința la utilizare

Aparatul potrivit pentru dvs. poate depinde de experiența anterioară cu utilizarea acestora.

Pentru cineva care dorește să cumpere un aparat pentru uz propriu sau pentru familie, există o mulțime de modele de calitate medie, la prețuri medii, care vor face o treabă excelentă.

Cele mai bune aparate de tuns profesionale – Pareri de pe forum

Mircea Popescu

„Am folosit aparatul de tuns Philips HC7650/15 de două ori până acum și sunt foarte mulțumit. Prima dată când am avut un păr foarte mare, a doua oară a fost mai mic. Nu lasă fire, nu se lipeste de par, este ergonomic si usor de folosit. Te poți tunde fără prea multă experiență.

Este cam zgomotos, dar nu cred că va fi o piedică dacă nu folosesc acest dispozitiv pentru tăierea purului bebelușilor. Foarfecele sunt mici, dar foarte utile. Toate accesoriile sunt de foarte bună calitate.”

Daniel Pop

„La Philips HC7650/15, raport calitate / preț excelent (mai ales pentru că l-am obținut la o reducere destul de substanțială). Lama taie lin, iar modul Turbo este perfect pentru tunsori rapide. bateria se încarcă foarte repede și poate face față cu ușurință celor mai exigente 23 de tunsori. Cutia de depozitare este un alt avantaj de luat în considerare. O recomand cu drag deoarece eu și prietenul meu o folosim constant.”