Cele mai bune baterii externe – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cele mai bune baterii externe

Cea mai bună baterie externă, în general: ROMOSS ACE 20

„Această baterie are o capacitate de 20000 mAh, 2 porturi de ieșire USB, un port intrare micro USB și unul Lightning, astfel încât să încărcați orice aveți nevoie, de la telefon, la tabletă.”

Cea mai potrivită materie pentru călătorii în natură: Baterie externa power bank, PYRAMID

„Această baterie funcționează cu orice telefon și se folosește de energia solară pentru a furniza energie. Este extraordinar de util mai ales în situații de urgență și calamități naturale.”

Cea mai accesibilă baterie externă: Baterie externa powerbank elSales ELS-10A

„Are 3 porturi USB, materiale de cea mai bună calitate, afișează procentajul de încărcare și are o capacitate reală de 10000 mAh.” 

Alegerile noastre de top pentru cele mai bune baterii externe

#1. Cea mai bună baterie externă, în general: ROMOSS ACE 20

Are o capacitate mare de energie portabilă de 20000mAh, ceea ce înseamnă că vă oferă putere suficientă pentru a continua să mergeți zile întregi. Este o baterie cu litiu de înaltă calitate și sigură, având o eficiență bună pentru stocarea energiei. Are și un efect de memorie excelent și consum redus de energie, asigurând capacitatea ridicată. 

Bateria are ieșiri și intrări duale. Ieșirile duble USB pot încărca simultan mai multe telefoane sau alte dispozitive electronice mici. Nu numai cu cablul tradițional Micro USB aveți posibilitatea să încărcați, ci puteți utiliza și cablul cu 8 pin pentru a încărca bateria.

Oferă o încărcare rapidă, curentul maxim fiind de până la 2.1A, oferind o viteză optimă de încărcare. Are și o lumină inteligentă, adică un indicator luminos LED pentru a notifica utilizatorului capacitatea rămasă. 

Fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, oferind o senzație confortabilă, rezistentă la zgârieturi și rezistentă la temperaturi ridicate. Bateria are protecții multiple împotriva supraîncărcării, asigurând livrarea unei puteri constante. 

#2. Cea mai potrivită materie pentru călătorii în natură: Baterie externa power bank, PYRAMID

Unul dintre cele mai bune produse de pe piață din categoria de bateriilor solare Pyramid. Baterie solară externă este rezistentă la praf și ploaie are o capacitatea reală de 10.000 mAh! Poate fi folosită pentru camping, pescuit, plajă, drumeții etc.

Are două ieșiri USB, ieșirea 2A este potrivită pentru multe dispozitive, precum camere digitale, PDA-uri, PSP, MP4, iPad, telefoane și chiar console de jocuri Xbox sau PS4. 

Bateria poate fi încărcată folosind un cablu USB. Panoul solar nu este 0,2W standard, ci 1,8W! ! Rata de încărcare este subiectivă și depinde de capacitatea de lumină primită. În circumstanțe normale, încărcarea prin priză este cea mai rapidă, dar în condiții precum camping, drumeții, dezastre naturale etc., poate fi încărcată și la energia solară. 

În prezent, este produsul cu cea mai bună rată de încărcare solară a acestui nivel de putere și a acestor dimensiuni de pe piață. Încărcarea de la priză nu este 1A standard, ci 2A, deci bateria se încarcă rapid timp, cam în 8 are, în timp ce bateria standard necesită 20 de ore. 

Lanterna LED oferă o lumină foarte puternică. În timpul unei întreruperi de curent sau în alpinism, dacă bateria este complet încărcată, aceasta poate fi utilizată continuu timp de câteva zile.

#3. Cea mai accesibilă baterie externă: Baterie externa powerbank elSales ELS-10A

Bateria externă portabilă ElSalesELS10A, foarte practică, poate fi utilizată atunci când călătoriți sau când nu puteți utiliza priza pentru a încărca rapid (complet) telefonul. Bateria poate fi încărcată cu un port USB sau la o priză. Având în vedere că bateria este, de asemenea, foarte mică, puteți să o utilizați oricând și oriunde, dacă este necesar. 

Bateria are o capacitate reală de 10.000 mAh și poate fi utilizată cu toate tipurile de dispozitive portabile. Este compatibilă cu toate telefoanele și telefoanele inteligente de pe piață. Datorită celei mai noi tehnologii, bateria va încărca telefonul foarte repede! 

Este compactă, dreptunghiulară și foarte durabilă. Această baterie externă este un accesoriu obligatoriu pentru orice telefon mobil! Poate fi și un cadou special și util pentru o persoană dragă. 

Pachetul conține: bateria externă de 10.000 mAh și un cablu de alimentare. 

Ce este important cand cautam cele mai bune baterii externe?

Milliamperi

Poate părea evident, dar nu puteți cumpăra o baterie externă fără să știți mai întâi câți miliamperi are dispozitivul. De exemplu, dacă telefonul dvs. are o baterie de 2.000 mAh, ar trebui să cumpărați cel puțin una de 4.000 mAh (de două ori mai mare decât amperajul), pentru a o putea încărca de câteva ori.

În multe cazuri, vedem cum vânzătorii vând baterii de 2.000 mAh pentru dispozitivele lor de 3000 mAh sau mai mult, ceea ce înseamnă că nici măcar nu pot fi încărcate o singură dată. Amperajul este un punct cheie de luat în considerare, așa că faceți câteva calcule înainte de a cumpăra produsul. 

Amperajul de ieșire

Un alt punct important de căutat este amperajul de ieșire. Să vă oferim câteva exemple.

Ieșire 1A: acest încărcător are o putere maximă de 1000mAh / oră

Ieșire 2A: acest încărcător are o putere maximă de 2000mAh / oră

Ieșire 2.4A: acest încărcător are o putere maximă de 2400mAh / oră

Aceasta înseamnă că, de exemplu, dispozitivul dvs. are 2000 mAh și cumpărați o baterie externă cu o ieșire de 2A, într-o oră ar trebui să fie încărcat. 

Calitate

Dacă ați avea un Galaxy S7 edge și i-ați putea scoate bateria, ați cumpăra o baterie chinezească cu 15 lei? Dacă răspunsul este nu, luați în considerare faptul că cumpărarea unei baterii externe ieftine ar putea să nu fie o idee bună. 

cele mai bune baterii externe – Pareri de pe forum

Irina Istrate

„Sunt extrem de încântată de bateria ROMOSS ACE 20. Este un produs care merită fiecare leuț în parte. O recomand.”

Adrian Mitrescu

„Mi-am încărcat telefonul de 5 ori de la 0-10 până la 100%, iar a 6-a încărcare s-a dus până la 40%, deci pot spune că e o baterie bună. Materialele sunt calitative și se simte bine în mână. Este perfectă pentru ceea ce am eu nevoie.”