Cel mai bun ventilator de tavan – Pareri, Forum, Pret

Lista cu produse de top pentru cea mai buna lustra cu ventilator

Cea mai bună lustră cu ventilator, în general: Taurus Fresko 4B

„Are un design unic și finisaje metalice. Ventilează, luminează și schimbă temperatura și atmosfera casei dvs.”

Cea mai modernă lustră cu ventilator: 2XE14

„Are 3 viteze, telecomandă inclusă, este de culoare albă și se potrivește camerelor moderne, în stil scandinav.”

Cea mai clasică lustră cu ventilator: Home CF 1050 L

„Această lustră amintește de casele boierilor, însă oferă beneficiile celor mai noi tehnologii: 3 trepte de viteză, sens de rotire reversibil și comutatoare cu șnur.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna lustra cu ventilator

Cea mai bună lustră cu ventilator, în general: Taurus Fresko 4B

Acest nou ventilator de tavan Taurus are un design unic de finisare metalică, care poate oferi ventilație și iluminare în același timp pentru casa dvs. Nu există comutator, toate setările sunt pe telecomandă. Este potrivit pentru instalații electrice.

Cele 4 lame extra-lungi de 132 cm concepute pentru a optimiza distribuția fluxului de aer. Ventilatorul de tavan Fresko 4B are un diametru mare și poate deplasa rapid cantități mari de aer. Bucurați-vă de briza constantă și uitați de senzația de căldură. 

Are până la 8 ore pentru a seta timpul de funcționare necesar, contribuind la economisirea energiei. Când timpul expiră, ventilatorul de tavan se va opri automat.

Utilizați telecomanda pentru a regla în orice moment puterea și intensitatea necesare. Are până la 3 viteze diferite.

 Motorul cool al ventilatorului de tavan 4B este proiectat și fabricat din cupru 100% pentru a asigura fiabilitatea maximă a ventilatorului.

Cea mai modernă lustră cu ventilator: 2XE14

Dacă casa dvs. are tavanuri joase, asta nu înseamnă că nu puteți instala un ventilator de tavan – trebuie doar să găsiți o opțiune cu profil redus. Acest model, 2XE14 are palete de lățimea a 132 cm, deci nu trebuie să sacrificați prea mult spațiu vertical pentru a vă răci camera. 

Chiar dacă ventilatorul de tavan este destul de compact, încă mai este loc în interior pentru un kit de lumină datorită cupolei sale albe. Are 3 viteze, telecomandă inclusă și funcționează pe baterie.

Becul nu este inclus în pachet, însă prețul per total pentru această lustră cu ventilator este foarte bun. 

Cea mai clasică lustră cu ventilator: Home CF 1050 L

Pentru un stil rustic, dar clasic în același timp,  Home CF 1050 L este cea mai potrivită lustră. Aceasta vine cu lame reversibile, astfel încât să puteți schimba stilul pentru a se potrivi perfect casei dvs. 

Acest ventilator de 5 kg,  cu trei trepte de viteză și un motor reversibil este o opțiune excelentă pentru camere cu dimensiuni medii spre mari. Este mai potrivită pentru camerele cu tavan mai înalt, deoarece are paletele de 105 diametru. 

Dar pe lângă tija standard, puteți face și o montură înclinată sau încastrată. Lustra nu vine cu becurile incluse.  

Ce este important cand cautam cea mai buna lustra cu ventilator?

Mărimea

Cel mai important aspect atunci când cumpărați un ventilator de tavan este dimensiunea: prea mic, iar corpul de iluminat face prea puține diferențe și arată în afara locului în cameră, în timp ce unul care este prea mare pierde energie și copleșește spațiul. Lustrele cu ventilator sunt măsurate în funcție de diametrul total, de la marginea unei lame până la marginea celeilalte. 

Un ventilator de 32 inch merg în camere mici, care au mai puțin de 80 de metri pătrați. O lustră de 42 inch este ideală pentru spații cuprinse între 80 și 120 de metri pătrați, iar una de 44 inch este ideală pentru camere între 120 și 144 de metri pătrați. 

Construcție

La fel ca în orice casă, calitatea este importantă în lustrele cu ventilator, iar calitatea costă adesea mai mult. Un motor de top al lustrei are rulmenți cu etanșați și lubrifiați, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să mențineți periodic ventilatorul sau să adăugați ulei la acesta, sporind utilizabilitatea și durabilitatea acestuia. 

Căutați motoare adăpostite în carcase metalice pentru a limita cantitatea de zgomot provenită de la ventilator. Ambalajul va indica „tăcerea” sau „reducerea zgomotului”. Dacă instalați ventilatorul într-o cameră care este mai aerisită decât altele, cum ar fi o bucătărie sau o baie sau dacă locuiți într-o zonă umedă, alegeți un corp de iluminat construit pentru zonele umede.

Caracteristici

Când doriți o lustră, dacă alegeți una pe care să o lăsați pornită continuu, optați pentru un dispozitiv de reglare a temperaturii, care accelerează și încetinește, după cum este necesar, fără interferențe. Nu toate ventilatoarele de tavan vin cu kituri de lumină, deci dacă este necesară iluminarea, alegeți una cu această opțiune. Când aveți o cameră cu tavane înalte sau un spațiu mai mare, este utilă o comandă centralizată de perete sau o telecomandă care vă permite să schimbați rotația, viteza și să aprindeți luminile după cum este necesar.

Stil

În afara candelabrelor, lustrele cu ventilator sunt unele dintre cele mai „evidente” corpuri de iluminat dintr-o casă și, din acest motiv, aspectul ar trebui să conteze. Pentru a alege un stil de lustră, priviți în jurul camerei în care va intra. Spațiile tradiționale cu tonuri calde de lemn și stiluri de mobilier clasice arată cel mai bine cu ventilatoarele de tavan clasice. 

cea mai buna lustra cu ventilator – Pareri de pe forum

Daniel Oprescu

„Am achiziționat Taurus Fresko 4B. Am fost inițial îngrijorat de mărime și zgomot, dar nici măcar nu-l aud mergând. Răcorește întreaga cameră de 40 mp fără nicio problemă.”

Mircea Dănilescu

„Această lustră, Taurus Fresko 4B, cu ventilator are dimensiunea perfectă pentru ca fiica noastră să nu se lovească de cap atunci când se află pe patul de sus. Acest ventilator scoate mult aer, mai ales pentru camera unui copil mic.”

Iulian Mircea

„Oh, Doamne, sunt îndrăgostit de acest ventilator, Taurus Fresko 4B . Căutam o lustră cu ventilator pentru sufragerie pentru răcire, dar am ezitat atât de mult să-l instalez și să distrug aspectul camerei. Există atât de puține ventilatoare concepute pentru a arăta ca un corp de iluminat elegant – acesta este perfect pentru sala de mese.”