Cel mai bun trafalet – Cu rezervor? Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun trafalet

Cel mai bun trafalet, în general: Black&Decker BDPR400

„Acest trafalet are rezervor și asigură o acoperire exactă și confortabilă de fiecare dată. Tubul este simplu de curățat și nu stropește.”

Cel mai precis trafalet: Speedy Roller BDPR400 Black & Decker

„Perfect pentru casă și grădină, acest trafalet reprezintă cea mai rapidă și ușoară modalitate de a zugrăvi, cu un efort minim.”

Cel mai potrivit trafalet pentru lucrările semiprofesionale: Speedy Roller BDPR400 Black & Decker

„Are un rezervor de 650 ml, este perfect pentru vopsit și tencuit cu vopsea acrilică, alchidică, pe bază de apă sau pe bază de ulei.”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun trafalet

#1. Cel mai bun trafalet, în general: Black&Decker BDPR400

BLACK& DECKER trafalet este excelent pentru lucrări de vopsire la interior și exterior, permițându-vă să aveți rezultate mai rapide și mai precise.

BlackDecker BDPR400 se umple direct din cutia de vopsea și având o capacitate de 650 ml, va trebui să faceți mai puține opriri pentru a-l reumple. Rola are un mâner de împrăștiere a vopselei cu clichet, care oferă o aplicare uniformă a ei. În plus, rola este echipată cu un cap pivotant, care vă permite să acoperiți zonele greu accesibile și chiar sub scări.

Rola poate fi sprijinită pe un picior atunci când nu este utilizată. Dimensiunea rezervorului este de 650 ml.

Acesta are și câteva avantaje:

• Vopsire mai rapidă și mai ușoară, vă ajută să finalizați sarcinile mai repede și cu mai puțin efort

• Se umple direct din cutia de vopsea

• Mâner cu clichet pentru o aplicare simplă, netedă și uniformă

• Capul unic pivotant ajunge aproape de tavan și sub streașină sau scări

• Suportul Kick este  suport simplu de utilizat atunci când faceți o pauză.

#2. Cel mai precis trafalet: Speedy Roller BDPR400 Black & Decker

Trafaletul BDPR400XJ face parte din familia de consumabile pentru grădină Black + Decker. Este cel mai simplu mod de a vopsi sau aplica tencuiala cu un efort minim. Rezervorul este umplut direct din cutia de vopsea, fără alte instrumente auxiliare.

 Capul rotativ se potrivește într-un spațiu îngust, chiar și din colțul tavanului. Are un suport care garantează sprijinire sigură atunci când doriți o scurtă pauză.

De asemenea, are și un mâner cu clichet pentru o funcționare simplă și uniformă. Rezervorul are o capacitate mare, care nu vă va lăsa să faceți multe pauze pentru a-l reumple, de 650ml. 

Este din plastic, utilizat pentru sarcinile universale, fie acasă, fie într-un mediu mai profesionist, iar vopseaua indicată este cea acrilică, alchidică, pe bază de apă sau cea pe bază de ulei. Are un diametru de 9 mm. 

#3. Cel mai potrivit trafalet pentru lucrările semiprofesionale: Speedy Roller BDPR400 Black & Decker

Acest trafalet BDPR400XJ face parte din seria de consumabile pentru grădină de la Black + Decker. Acesta este cel mai simplu mod de a picta sau aplica tencuiala cu un efort minim. Rezervorul este umplut direct din cutia de vopsea, nu sunt necesare alte instrumente auxiliare. 

Capul pivotant este potrivit pentru spații înguste, chiar și din colțurile tavanului. Când vrei o mică pauză, are un suport care garantează siguranța. Rezervorul are o capacitate mare de 650 ml, ceea ce nu vă va permite să umpleți de multe ori.

Este fabricat din plastic și este utilizat pentru sarcini generale în casă sau în medii mai profesionale. Vopseaua indicată este acrilică, alchidică, cea pe bază de apă sau ulei. Diametrul său este de 9 mm.

Ce este important cand cautam cel mai bun trafalet?

Corpul trafaletului- scheletul acestui instrument de vopsit reutilizabil – este în esență un mâner confortabil din plastic conectat la o rolă. 

Rolele sunt vândute în seturi cu huse pentru mai multă comoditate, dar ar trebui aveți mai mult control asupra calității consumabilelor atunci când le achiziționați separat. Când comparați cadre, căutați aceste caracteristici:

Mâner ergonomic

Dacă vă așteptați să petreceți mult timp vopsind, chiar și mai mult de o singură cameră, merită să plătiți puțin mai mult pentru un mâner ergonomic care este modelat pentru a reduce tensiunea pe încheietura mâinii.

Trafalete de 22 cm

 Au cea mai bună dimensiune pentru majoritatea proiectelor abordate. În plus, acestea sunt suficient de mari pentru a acoperi o bucată de perete de dimensiuni bune într-o singură tură, dar nu atât de mult încât să fie dificil de controlat în jurul colțurilor și al altor detalii.

Trafaletele de 30 cm

Sau cele mai lungi pot fi oarecum grele și dificile și, prin urmare, sunt mai des utilizate de către profesioniști decât de către un utilizator obișnuit. Dacă chiar trebuie să acoperiți o porțiune de perete în grabă, vă recomandăm să alegeți unul dintre aceste trafalete de dimensiuni mari.

Trafalete de 15 sau 17 cm

Sunt de o dimensiune potrivită pentru vopsirea plăcilor de turnare sau a mobilierului mic. Aceste trafalete sunt, de asemenea, utile pentru a intra în colțuri sau pentru a ajunge în spatele toaletei pentru a vopsi peretele.

Mini-role de 10 cm

Sunt minunate pentru retușuri, mobilier mic, spații înguste sau lucrări atente în jurul corpurilor, pervazurilor sau altor obstacole. De asemenea, sunt utile pentru a vopsi interiorul dulapurilor sau bibliotecilor.

cel mai bun trafalet – Pareri de pe forum

Dumitru Ioan

„Da, sunt foarte mulțumit. Black&Decker BDPR400 are instrucțiuni complete de utilizare. În decurs de 4 ore, am vopsit o bucătărie, un coridor și o baie. Partea bună este că nu stropeste sau picura.

Ar fi mai bine dacă aș urmări un tutorial video despre cum să instalez și să-l spăl la final. În cele din urmă, insistați să scoateți și să curățați toate componentele cu apă fierbinte (cu furtun de duș).”

Lucian Pop

Black&Decker BDPR400 face parte din categoria produse de calitate. Vopseaua lavabilă se diluează cu 10% apă. Supapa de umplere este deschisă și curățată în timpul procesului de vopsire. Este un Super produs. Principiul său principiu de funcționare este o seringă, deci este foarte ușor de utilizat.

În ceea ce privește volumul de lucru, tavanul este mai greu de vopsit decât peretele.

De asemenea, este util să reglați poziția tăvii pentru a minimiza stropirea.

Curățați produsul după utilizare, dezasamblați-l în componente, spălați-l cu apă și uscați-l.”