Cel mai bun aparat de tuns caini – Pareri, Forum, Pret

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat de tuns caini 

Cel mai bun aparat de tuns câini cu toate accesoriile incluse: Camry CR 2821

„Silențios, fabricat din materiale de înaltă calitate, Camry CR 2821 vă va ușura enorm sarcina de a tunde blănița animalelor dumneavoastră de companie!”

Cel mai bun aparat de tuns câini cu cablu: Zoofari DC-18

„Versatil, foarte ușor de folosit și foarte puternic, Zoofari DC-18 este aparatul perfect pentru ca animăluțele să beneficieze de îngrijire ca la salon, chiar în comfortul casei dumneavoastră!”

Cel mai bun aparat de tuns câini de talie medie și mare: Daling 8 în 1

„Uită de cablul supărător care îți limitează mișcările în timpul procesului de tundere! Daling 8 în 1 este o mașină de tuns reîncărcabilă, ușoară și deosebit de eficientă!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat de tuns caini 

#1. Cel mai bun aparat de tuns câini cu toate accesoriile incluse: Camry CR 2821

Dacă v-ați săturat să faceți vizite dese cabinetului veterinar pentru a tunde blănița animalului dumneavoastră de companie, atunci Camry CR 2821 este soluția perfectă pentru dumneavoastră! Silențios, ușor de folosit, compact și rapid, acest aparat de tuns câini este deosebit de eficient chiar și în cazul patrupedelor de talie medie și mare, indiferent de lungimea blăniței acestora!

Fie că au părul drept sau cârlionțat, Camry CR 2821 vă va permite să tăiați părul animalelor dumneavoastră cu ușurință, fără să le provocați un nivel crescut de stres. Acest aparat vine cu patru accesorii incluse în pachetul său, astfel încât să puteți ajusta perfect lungimea firelor de păr, dar și pentru a descurca blana patrupedului dumneavoastră înainte de a începe procesul de tundere.

#2. Cel mai bun aparat de tuns câini cu cablu: Zoofari DC-18

Zoofari DC-18 impresionează prin motorul său silențios, compact și puternic, care va face față cu succes chiar și celor mai lungi și dese blănițe! Datorită acestui aparat eficient de tuns câini, nu veți mai plăti sume exorbitante la cabinetele veterinare de fiecare dată când veți dori să ajustați aspectul câinelui dumneavoastră!

Procesul de tundere va deveni și el mai puțin anevoios, mai rapid și mai plăcut, atât pentru dumneavoastră cât și pentru prietenul dumneavoastră patruped! Lățimea lamei este de 4.5 cm, acoperind o suprafața mare și acționând eficient pe toată lungimea acesteia. Îngrijirea animăluțului dumneavoastră de companie nu a fost nicicând mai simplă doar datorită aparatului de tuns Zoofari DC-18 care strânge cu ușurință părul și murdăria!

#3. Cel mai bun aparat de tuns câini de talie medie și mare: Daling 8 în 1

Daling 8 în 1 este una dintre cele mai populare aparate de tuns câini de talie medie și mare, datorită eficienței acesteia! O mașină de tuns foarte versatilă, Daling 8 în 1 poate funcționa atât pe acumulatori cât și pe baterie pentru ca dumneavoastră să puteți ajunge cu ușurință chiar și în locurile mai greu accesibile. Reîncărcarea aparatului durează aproximativ trei ore, iar odată încărcat acesta poate fi folosit fără întrerupere timp de 150 de minute.

Pentru a întreține acest aparat de tuns câini va fi necesar să spălați animalul de companie înainte de a-l tunde, iar lamelele aparatului vor trebui degresate periodic, fie cu alcool sanitar fie cu spray deodorant.  

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat de tuns caini? 

Tipul de alimentare

Procesul de scurtarea părului animalelor de companie poate fi unul destul de anevoios, fiind necesară o bună manevrabilitate a aparatului de tuns pentru a fi mai ușor să ajungeți în locurile mai greu accesibile. Animalul dumneavoastră de companie se poate mișca și poate deveni agresiv, fiind speriat de zgomotul produs de aparatul de tuns, dar și de vibrațiile produse de lamelele acestuia.

De aceea, este important să achiziționăm un aparat de tuns care să ne permită o manevrabilitate bună, în special dacă animalul dumneavoastră de companie se sperie ușor. De cele mai multe ori, este de preferat să optăm pentru un aparat de tuns reîncărcabil.

Kitul aparatului de tuns câini

Fiecare dintre aparatele de tuns disponibile pe piața includ în pachetul lor și un kit cu diverse lame de diferite dimensiuni, astfel încât dumneavoastră să puteți alege cât de lung sau scurt doriți să tundeți blanița animalului dumneavoastră de companie. Anumite aparate de tuns includ și anumite accesorii cum ar fi un dispozitiv de tăiat unghiile animalului, foarfece, ulei pentru lamelele aparatului de tuns, perii de păr și multe altele.

Puterea motorului

Acest lucru este deosebit de important, determinând eficiența aparatului de tuns câini. Între puterea motorului aparatului de tuns și timpul de utilizare trebuie să existe un compromis, astfel încât aparatul de tuns să nu se încingă în timp ce îl folosiți.

Nivelul de zgomot produs

Când vorbim despre îngrijirea animalelor de companie, este deosebit de important să nu cauzăm un disconfort și un nivel de stres ridicat animalului nostru. Din cauza fricii, câinele poate deveni agresiv, iar procesul de tundere poate fi chiar periculos, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru animalul dumneavoatră de companie. 

Unul dintre aspectele care provoacă stres este zgomotul produs de către aparatul de tuns, de aceea atunci când achiziționăm un astfel de dispozitiv este important să optăm pentru unul silențios, care se manevrează ușor.

Cel mai bun aparat de tuns caini – Pareri de pe forum 

Camelia Dan

„Obișnuiam să cheltui foarte mulți bani la cabinetul veterinar, iar drumul până acolo îmi stresa câinele și mai tare. De când folosesc Camry CR 2821 nu numai că economisesc bani, dar tunsul este mult mai rapid, mai ușor și mai plăcut, atât pentru mine cât și pentru câinele meu!”

Tiberiu Anton

Camry CR 2821 este mașina perfectă de tuns, chiar și pentru câinii cu blană lungă așa cum este ciobănescul meu! Nu aș fi crezut că voi reuși vreodată să îl tund singur, acasă, dar iată că acest aparat de tuns a fost exact ceea ce am avut nevoie!”

Marina Gogan

„Cu Zoofari DC-18 am reușit să îmi tund câinele fără să am nevoie de ajutor, ușor și rapid! Aparatul acesta de tuns se manevrează foarte simplu și nu este deloc zgomotos!”