Cel mai bun aparat de scame – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat de scame

Cel mai accesibil aparat de curățat scame: Philips GC026/80

„Capacul de protecție al aparatului de curățat scame Philips GC026/80 îl recomandă drept cel mai eficient și sigur aparat pentru hainele dumneavoastră, indiferent de țesătură!”

Cel mai bun aparat de curățat scame cu perie de curățare: Tefal JB1011E0

„Ușor de folosit și chiar și mai simplu de curățat, Tefal JB1011E0 este produsul perfect chiar și pentru persoanele care nu au experiență în utilizarea tehnologiilor moderne!”

Cel mai bun aparat de curățat scame potrivit pentru toate tipurile de țesături: Rowenta JA1011D1

„Fie că vorbim de in sau de materiale mai dure precum denimul, Rowenta JA1011D1 curăță și îngrijește orice tip de țesătură cu succes!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat de scame 

#1. Cel mai accesibil aparat de curățat scame: Philips GC026/80

O să rămâneți impresionați de eficiența aparatului de curățat scame Philips GC026/80! Având dimensiuni reduse, lamele acestui aparat pot avea până la 8800 de rotații pe minut, fiind deosebit de eficiente în îndepărtarea scamelor de la suprafața hainelor dumneavoastre, indiferent de tipul de țesătură al acestora. 

Sita aparatului Philips GC026/80 prezintă orificii de trei dimensiuni, în așa fel încât scamele vor fi aspirate indiferent de mărimea acestora. Capacul acestui aparat este unul reglabil pentru a proteja țesăturile delicate din materiale precum inul sau mătasea. Recipientul aparatului este foarte ușor de scos, în așa fel încât să nu aveți niciun fel de problemă când veți dori să goliți recipientul de colectare.

#2. Cel mai bun aparat de curățat scame cu perie de curățare: Tefal JB1011E0

Tefal JB1011E0 oferă tratamentul perfect pentru garderoba dumneavoastră, datorită funcțiilor de care dispune acest aparat compact și deosebit de eficient! Mânerul său este unul foarte ergonomic care asigură o poziție corectă a mâinii dumneavoastră, fără ca aceasta să atingă țesătura hainelor. Aparatul este alimentat cu ajutorul unor acumulatori, în așa fel încât nu este necesară conectarea acestuia la un cablu care v-ar putea incomoda atunci când îl folosiți.

Suprafața de contact a Tefal JB1011E0 este una mare, astfel încât aparatul acoperă o zonă mare din aria hainelor dumneavoastră și veți putea curăța hainele mult mai eficient ca înainte! Recipientul de colectare a ascamelor este transparent, așadar va fi mult mai ușor să vedeți când acesta necesită golire. Datorită faptului că acest aparat de curățat scame include lamele cu 4 lungimi diferite, el este perfect pentru orice fel de țesătură, de la cele delicate până la cele mai dure. 

#3. Cel mai bun aparat de curățat scame potrivit pentru toate tipurile de țesături: Rowenta JA1011D1

Uitați de puful inestetic de la suprafața hainelor dumneavoastră, dar și de scamele de mari dimensiuni care sunt dificil de îndepărtat cu rolele adezive obișnuite! Rowenta JA1011D1 este aparatul perfect pentru a curăța orice fel de țesătură, datorită părților sale componente detașabile și foarte ușor de curățat! Kitul acestui aparat de curățare conține și o perie cu care veți putea îndepărta cu ușurință scamele de la suprafața lamelelor acestuia.

Rowenta JA1011D1 impresionează prin eficiența de care dă dovadă datorită funcției sale cu patru mărimi diferite ce oferă eficiența maximă pe orice tip de țesătură. Mânerul ergonomic oferă confort în timpul utilizării, iar aparatul funcționează cu baterii de tip AA, astfel încât nu este necesară conectarea acestuia la un cablu de alimentare în timpul utilizării!

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat de scame? 

Tipul de țesătură

Înainte de achiziționa un aparat de curățat scame, este important să vă asigurați că acesta va fi potrivit tipului de țesătura pe care doriți să o curățați. Cel mai bine optați în favoarea unui aparat versatil, potrivit atât pentru țesăturile mai dure, cât și pentru cele mai delicate cre necesită mai multă grijă și atenție în timpul procesului de curățare.

Pentru țesăturile mai delicate, capacul aparatului trebuie să permită reglarea înălțimii acestuia astfel încât să vă permită să îndepărtaț scamele chiar și de pe cele mai subțiri și delicate haine. De asemenea, este de dorit ca aparatul de curățat scame pentru care optați să fie portabil, alimentat cu baterii, astfel încât să nu fie necesară conectarea acestuia la cablu de alimentare în timpul folosirii.

Recipientul de colectare

După îndepărtarea scamelor, aparatul le va colecta în recipientul acestuia de colectare. Vă recomandăm să alegeți un aparat de curățat scame cu recipient transparent, astfel încât să fie mai ușor de observat când acesta trebuie golit. De asemenea, este de preferat ca aparatul să aibă un recipient ușor de scos și de golit.

Tipul de lamă

Aparatele de curățat scame moderne sunt echipate cu mai multe lame astfel încât curățarea scamelor să fie mult mai ușor de făcut. Lamele dispun de un sistem rotativ care asigură mișcarea acestora, iar capacul ce se fixează deasupra acestora are rol protectiv pentru țesături, permițând utilizarea aparatului asupra mai multor tipuri de țesături.

Accesoriile incluse

Asigurați-vă că aparatul de curățat scame pe care ați ales să îl achiziționați include și o perie de îndepărtare a scamelor de la suprafața lamelor aparatului. Uneori, anumite aparate includ chiar și bateriile necesare pentru a asigura funcționarea acestora. Atunci când achiziționați un aparat de de îndepărare scame, verificați cu atenție și accesoriile incluse în kitul acestuia.

Cel mai bun aparat de scame – Pareri de pe forum 

Marieta Hogea

„Am cumpărat  Philips GC026/80 pentru că mi l-a recomandat fiica mea. Este deosebit de ușor de folosit și nu mi-a stricat niciodată o țesătură! Am curățat chiar și haine făcute din in cu acest aparat, dar și blug gros și a fost perfect pentru ambele tipuri de țesături!”

Sorina Vlăsceanu

Philips GC026/80 mi-a plăcut pentru că este foarte rezistent și ușor de folosit! Îl am de mai mult de 6 luni și încă funcționează la fel de bine ca atunci când l-am achiziționat, indiferent de tipul de țesătura pe care îl folosesc!”

Georgeta Cepoiu

Tefal JB1011E0 este cel mai ușor de curățat aparat de scame pe care l-am avut vreodată! Cu peria inclusă în pachet îndepărtezi scamele de la suprafața lamelelor sale, iar recipientul de scame se scoate și se golește foarte ușor!”