Cea mai buna piscina de curte – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna piscina de curte

Cea mai bună piscină de curte în general: Piscina gonflabila mare pentru copii

„Este o piscină gonflabilă cu pereți foarte largi și construcție specială. Are o capacitate de 420 de litri.”

Cea mai potrivită piscină pentru familie: Piscina Bestway

„Piscina are un cadru din metal, este ideală pentru o familie mare, iar ceea ce o recomandă este faptul că este ușor de montat și de întreținut.”

Cea mai distractivă piscină pentru copii, tip spațiu de joacă: Piscina gonflabila

„Această piscină este în formă de acvariu cu delfini, 2 pești și o caracatiță mare. Are și un tobogan, ceea ce înseamnă că distracția este garantată.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna piscina de curte

Cea mai bună piscină de curte în general: Piscina gonflabila mare pentru copii

Pentru cei care caută o configurare rapidă și ușoară, luați în considerare această piscină. Poate conține peste 400 de litri de apă și este decorată cu pești asemănători unor desene animate pe exteriorul piscinei.

Dacă vă doriți o piscină pentru copii mare, dar bugetul dvs. nu se întinde până la a cumpăra o piscină reală cu gresie în grădina din spate, atunci acesta este răspunsul dvs.

Cu dimensiunile de 1,6 m lungime, 1,6 m lățime și 0,5 m înălțime, veți avea nevoie de o pompă pentru a o umfla, dar după ce este umflată, începeți să o umpleți cu apă, iar piscina crește pe măsură ce se umple. Fiți avertizat – acest lucru durează ore bune pentru a o umple cu apă. Cu toate acestea, odată ce este gata, este foarte puternică, fără a fi inflexibilă și feră cu siguranță o experiență de piscină fantastică, în special pentru copii.

Nu vine cu un filtru, filete de clor sau un capac, dar vă recomandăm să investiți în acestea, deoarece nu este nici practic, nici ecologic să goliți și să reumpleți piscina zilnic.

Cea mai potrivită piscină pentru familie: Piscina Bestway

Când doriți ceva mai mult spațiu pentru a petrece în apă, există această piscină rotundă cu dimensiunea lățimii de 152 cm și a înălțimii de 38 cm. Are o adâncime de 38 de centimetri și este perfectă pentru copii peste 4 ani. Părțile laterale sunt fabricate din PVC laminat pentru a-l menține rezistent și are un cadru metalic.

Configurarea este ușoară. În doar trei pași, producătorul promite că îl puteți configura și gata să se umple cu apă în doar 50 de minute. 

Dacă nu doriți să vă ocupați de suflarea unei piscine gonflabile de fiecare dată când copiii dvs. vor să facă o baie, piscina aceasta este minunată. Este ușor de instalat și poate conține până la 580 l de apă. 

Cea mai distractivă piscină pentru copii, tip spațiu de joacă: Piscina gonflabila

Pentru copiii care caută ceva mai multă acțiune în apă, există această piscină tip spațiu de joacă luminos, gonflabil, care îi va ține ocupați ore întregi. Este livrat cu tobogan de apă. De asemenea, vine și cu alte diferite animăluțe gonflabile. 

Poate deține până la 300 de litri de apă. Recomandat pentru vârstele de 2-4 ani, există spațiu pentru ca mai mulți copii să se joace în același timp. 

Pentru cei mai mici copii, acest spațiu cu pești vă va oferi un moment plăcut, vouă, părinților, știindu-i pe cei mici bucuroși. Conceput pentru copii cu vârsta de până la 4 ani, poate fi o întâlnire excelentă cu apa înainte de a fi gata să se scufunde într-o piscină mai mare.

Ce este important cand cautam cea mai buna piscina de curte?

Adâncimea piscinei

Deși nu este o caracteristică tehnică a apei, aceasta este cu siguranță o caracteristică de proiectare care contează. Piscinele adânci ocupă mult spațiu și pot face jocurile de apă mai dificile. Când doriți să aveți activități recreative eficiente în piscină, cel mai bine este să vă țineți picioarele pe sol. 

Tobogan 

Aceasta este poate cea mai clasică caracteristică a unei piscinepentru copii. Cu toate acestea, alegerea unui tobogan de apă nu este ușoară. Trebuie să alegeți cu atenție un tobogan care îndeplinește standardul pentru siguranța copiilor, fără a afecta prea mult estetica zonei piscinei. 

Desigur, nu orice diapozitiv va funcționa pentru piscina ta. Va trebui să alegeți un tobogan proiectat special pentru utilizarea piscinei, iar dacă nu vreți unul separat, există piscine cu tobogane incluse.

Spaţiu

Uită-te la dimensiunea și forma curții tale. Dimensiunile sale vor dicta ceea ce este posibil în ceea ce privește designul și forma piscinei. Va fi loc pentru a manevra în jurul piscinei după ce a fost instalată?

Buget

Cât intenționați să cheltuiți? Bugetul este flexibil? Piscinele pot costa de la câteva sute de lei, la câteva mii. Este o idee bună să cercetați cât va costa designul dorit.

Utilizatori

Cine va folosi piscina? Dacă este exclusiv pentru ture de înot, este adecvată o formă lungă și îngustă. Dacă doriți o zonă superficială pentru care copiii să se joace, va trebui să luați în considerare o formă de cerc. 

cea mai buna piscina de curte – Pareri de pe forum

Irina Pop

Piscina gonflabila mare pentru copii este supradimensionată! Am primit-o și mai devreme decât ne așteptam. Când am deschis-o, singurele instrucțiuni furnizate sunt imprimate pe partea laterală a piscinei. Este fabricat din material de bună calitate și ne-a plăcut designul. Se potrivește bine întregii noastre familii de 3 și avem o înălțime medie. Aș recomanda-o cu siguranță.”

Mircea Diaconu

„În primul rând, această piscina gonflabila mare pentru copii este MARE. Nu mă așteptam să fie la fel de mare pe cât se promite. Din fericire, am avut o pompă de putere l, iar piscina are porturi mari pentru a o umple, făcând-o simplu de manevrat.

Ce este și mai bine este că pereții piscinei sunt împărțiți în trei camere de opt inch, permițând piscinei să fie multifuncțională. Poate servi cu ușurință ca piscina să fie bonă pentru copii pentru atunci când vreau să mă relaxez cu o bere. În al doilea rând, îmi plac desenele de pe piscină. Recomand.”