Cea mai buna poarta culisanta – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna poarta culisanta

Cea mai bună automatizare pentru poartă culisantă în general: NICE Robus600BDKit Full

„Este simplă, practică, de o performanță crescută, inteligentă, sigură și confecționată din materiale de cea mai bună calitate.”

Cea mai potrivită automatizare pentru porțile culisante de până la 400 kg: NICE Robus400BDKit Full

„Pentru a fi cât mai silențioasă, această automatizare folosește motoreductor cu rulmenți. Este un produs solid, din aluminiu turnat sub presiune.”

Cel mai complet kit automatizare poartă culiantă: TMT Boxer 500

„Cumpărând acest pachet, veți fi surprinși de complexitatea lui. Motor cu controller, telecomenzi, chei, opritoare, șuruburi și multe altele, toate sub același preț.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna poarta culisanta

#1. Cea mai bună automatizare pentru poartă culisantă în general: NICE Robus600BDKit Full

Acest produs este potrivit pentru uși glisante de până la 600 kg. În primul rând este simplu, datorită sistemului BlueBUS, care permite conexiuni cu două fire între unitatea de control și până la 7 perechi de celule fotovoltaice din seria MoonBus, dispozitive de control, de siguranță și semnalizare.

Unitatea de control și bateria de rezervă PS124 (opțional), situate în sistemul Robus, pot fi conectate printr-un conector ușor de utilizat cu cuplaj ghidat, făcând-o foarte convenabilă.

RB600 este echipat cu un senzor de temperatură, care adaptează puterea motorului la condițiile meteorologice în timp ce se adaptează la protecția termică. Oferă sincronizarea automată și chiar 2 motoare, permițând automatizarea porților glisante.

Profitați de sistemul de detectare a obstacolelor și de programarea automată a orelor de lucru, întrucât acest produs este de o inteligență crescută. Oferă autodiagnostic prin semnal LED intermitent și 8 niveluri de programare.

Este un dispozitiv solid, pe bază din aluminiu și sistem de deblocare, cu manetă de deschidere simplificată. Pe lângă toate astea, este și silențios. 

#2. Cea mai potrivită automatizare pentru porțile culisante de până la 400 kg: NICE Robus400BDKit Full

Automatizarea este potrivită pentru uși glisante cu greutatea de până la 400 kg. Datorită sistemului BlueBUS, acest sistem permite conexiuni cu două fire între panoul de control și până la 7 perechi de fotocelule din seria MoonBus, dispozitive de control, de securitate și semnalizare.

Panoul de control și bateria tampon PS124 (opțional) pot fi conectate printr-un conector de cuplare situat pe Robus. RB400 este echipat cu un senzor de temperatură, care poate adapta motorul la condițiile meteorologice, adaptându-se la protecția termică. Opțiunea master / slave sincronizează automat chiar și 2 motoare, permițând automatizarea ușilor glisante. 

Beneficiați de sistemul de detectare a obstacolelor și de programul automat al timpului de lucru. 

Este un produs silențios, având un motor cu roți dințate cu rulmenți. 

#3. Cel mai complet kit automatizare poartă culiantă: TMT Boxer 500

Este folosit pentru o ușă culisantă cântărind 500 kg / lungime 6m. Pachetul conține: un motor de 24 V cu controler, 3 cramaliere de 1 m, 2 telecomenzi cu programare programabile, două chei pentru deblocarea manuală în situații de urgență, opritoare, un set de șuruburi + flanșă metalică pentru fixarea în beton. Vine și cu un manual de instalare și utilizare.

Acum câteva specificatii tehnice: forța de tragere este de 5000 N, motorul este cu ax melcat, iar viteza de deschidere a porții de 27 cm/s. Gama optimă de temperatură de funcționare 20 ° C ~ + 50 ° C. 

Ce este important cand cautam cea mai buna poarta culisanta?

Greutatea porții

 Pentru a selecta sistemul adecvat, trebuie cunoscută greutatea estimativă a porții, deoarece sunt disponibile pentru următoarele modele: 400 kg, 600 kg, 800 kg și 1200 kg.

Dacă ușa cântărește 350 kg, atunci capacitatea motorului trebuie să fie pentru cel puțin 400 kg, deoarece cu cât este mai mare capacitatea motorului, cu atât durata de viață este mai mare în comparație cu greutatea ușii.

Deschiderile utile ale porților

Un alt detaliu care trebuie luat în considerare la alegerea unei uși glisante automate este lungimea ușii, care este deschiderea utilă.De exemplu, dacă ușa are o deschidere de 4 metri, atunci trebuie să cumpărați un sistem pentru 5 metri.

Ciclul de lucru

Ciclul de funcționare este, de asemenea, foarte important. Practic, este numărul de uși deschise într-un timp dat. Dacă credeți că trebuie să deschideți / închideți ușa de aproximativ 10 ori pe zi, cel mai bine este să alegeți un sistem de ciclu 65-80%.

Caracteristici ale sistemului

În funcție de tipul de sistem pe care îl alegeți, poarta se va deschide mai ușor și mai larg sau, invers, se va deschide mai puțin și mai lent. În mod ideal, ar trebui să știți ce opțiune este cea mai potrivită pentru dvs. 

Cu ajutorul unui sistem automat, ușa glisantă poate fi deschisă printr-o apăsare de buton, astfel încât veți economisi timp și în același timp vă veți simți mai confortabil, deoarece nu trebuie să ieșiți din mașină de fiecare dată. 

Design

De asemenea, puteți alege un sistem de automatizare bazat pe designul porții dvs., indiferent de funcțiile pe care o are. Aspectul vizual al curții dvs. ar trebui să fie plăcut. Prin urmare, dacă vă place stilul clasic, puteți alege un produs negru; dacă doriți să creați o atmosferă mai veselă pe terasă, puteți alege culorille.

cea mai buna poarta culisanta – Pareri de pe forum

Dumitru Istrate

„Am comandat NICE Robus600BDKit Full acum ceva timp. A ajuns foarte repede și l-am instalat cu ajutorul manualului de instrucțiuni. A fost ușor de proiectat, a funcționat din prima și sunt foarte mulțumit de produsul în sine. Raportul calitate/preț este satisfăcător. Eu îl folosesc la o poartă metalică de 300 kg. Recomand cu încredere.”

Popescu Ioan

NICE Robus600BDKit Full este cel mai bun sistem pentru poartă. Mereu trebuia să mă dau jos din mașină ca să deschid poarta. Acum e totul mult mai simplu. Are un motor suficient de mare pentru aproximativ toate porțile, dacă e să mă întrebați pe bine. Vine la pachet cu 2 telecomenzi, 2 senzori, un bec de avertizare. Instalarea e foarte ușoară. Recomand cu toată căldura tuturor celor care vor să aibă o poartă culisantă.”