Cea mai buna saltea gonflabila – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna saltea gonflabila de dormit

Cea mai bună saltea gonflabilă în general: INTEX Prime Comfort “Queen Size”

„Această saltea are umflător electric, este de 2 persoane și va oferi un confort remarcabil de dormit. Este practică, putându-se dezumfla cu ușusință”

Cea mai potrivită saltea gonflabilă pentru  o persoană: Saltea gonflabila Intex, 64162NP

„Aparține seriei Plus, este echipată cu tehnologia Fiber Tech, pentru un confort sporit și este foarte practică. Deși rezistentă, această saltea este foarte moale.”

Cel mai bun raport calitate/preț pentru o saltea gonflabilă: Saltea gonflabila Intex, 67768NP

„Această saltea este pentru două persoane, vine cu o husă din PVC, cu un cablu de alimentare și gentuță de transport. Confortabilă, rezistentă și durabilă.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna saltea gonflabila de dormit

#1. Cea mai bună saltea gonflabilă în general: INTEX Prime Comfort “Queen Size”

Salteaua Premium Comfort 2 aparține unei serii de saltele Plus. Această saltea cu umflator electric Intex este concepută pentru uz interior. Prime Comfort Elevated este echipată cu tehnologia Fiber Tech, are 2 locuri, iar pe lângă dimensiunile sale compacte, vă va oferi și un confort extraordinar la somn. 

Acest pat gonflabil este format dintr-o saltea dublă, care permite strângerea cearșafurilor. Un pat gonflabil creează un dormitor în câteva minute. Înălțimea mare a patului Premium Comfort Elevated îl face un pat confortabil aproape de un pat tradițional. 

Această saltea este practică și confortabilă. Practică, deoarece este mică atunci când este dezumflată, și o puteți păstra cu ușurință într-un dulap. Fiind echipată cu tehnologia Fiber Tech, este compusă din mii de fibre de poliester, făcându-o mai rezistentă și mai moale.

Datorită umflatorului electric integrat, umflarea și dezumflarea acestei saltele INTEX se pot face foarte repede și ușor. Are o supapă de deschidere mare, permițând să poată fi umflată și dezumflată în mai puțin de 4 minute.

#2. Cea mai potrivită saltea gonflabilă pentru  o persoană: Saltea gonflabila Intex, 64162NP

Salteaua Premium Comfort este pentru 1 persoană și face parte din seria de saltele Plus. Această saltea cu umflator electric Intex este concepută pentru uz interior. Prime Comfort folosește tehnologia Fiber Tech, și pe lângă dimensiunile sale compacte, vă va oferi, de asemenea, un confort excelent la somn. Acest pat gonflabil este format dintr-o saltea dublă, care permite strângerea cearșafurilor. Un pat gonflabil creează un dormitor în câteva minute. 

Această saltea este practică și confortabilă. Practică, deoarece este foarte mică când este dezumflată, putând să o puneți mai apoi în dulap. Este o saltea confortabilă deoarece este echipată cu tehnologia Fiber Tech compusă din mii de fibre de poliester, ceea ce îi conferă mai multă rezistență și moliciune.

 Datorită umflatorului electric integrat, umflarea și dezumflarea acestei saltele INTEX sunt foarte rapide și ușoare. Are o supapă de deschidere mare care poate fi extinsă și dezumflată în mai puțin de 3 minute.

#3. Cel mai bun raport calitate/preț pentru o saltea gonflabilă: Saltea gonflabila Intex, 67768NP

Intex se angajează să dezvolte și să producă materiale rezistente, de cea mai înaltă calitate, oferind performanțe excelente la cost. În calitate de lider de piață, Intex testează produsele cât mai riguros posibil, asigurând în același timp satisfacția clienților.

Când cumpărați un produs Intex, puteți fi 100% sigur că ați luat decizia corectă și că calitatea produsului pe care îl aveți acum este foarte bună. 

Această saltea are 7,2 kg, este de 137 x 191 și are o înălțime de 33 cm. Este de culoare gri, poate ține până la 275 kg și are o husă din PVC care nu este detașabilă. 

Ce este important cand cautam cea mai buna saltea gonflabila de dormit?

Gândiți-vă la: dimensiune 

Saltelele cu aer respectă aceleași reguli de dimensionare ca și saltelele tradiționale. Cu toate acestea, variațiile fermității pe baza nivelului lor de inflație le pot face să se simtă mai mici. Dacă aveți spațiu și buget, și mai ales dacă intenționați ca doi oameni să doarmă împreună pe saltea, luați în considerare mărirea dimensiunii de la un colț la altul. 

Amintiți-vă că nu numai că veți avea nevoie de spațiu pentru patul complet umflat în cameră în care oaspeții dvs. vor dormi, dar veți avea nevoie și de spațiu pentru a o stoca atunci când este dezumflată și nu este utilizată. Din fericire, majoritatea saltelelor se pliază într-o mărime destul de compactă, cam de mărimea unei valize de mână, dacă nu chiar mai mici.

Gândiți-vă la cum o veți umple cu aer. 

Când a fost ultima dată când ați aruncat în aer o grămadă de baloane? O minge de plajă? O plută gonflabilă? Nu este ușor, nu-i așa? Puteți economisi cu siguranță bani cumpărând o saltea gonflabilă care necesită utilizarea pulmonară sau o pompă manuală pentru a se umfla. 

Modelele mai scumpe se conectează la o priză pentru a se umfla (și mai târziu se dezumfla) singure în câteva minute.

Gândiți-vă: caracteristici 

Unele saltele gonflabile au caracteristici distractive care nu sunt absolut necesare, dar sunt cu siguranță grozave. De exemplu, unele modele au o lumină LED albastră în partea de jos a patului, așa că, dacă un oaspete trebuie să folosească baia în timpul nopții, aceasta servește ca lumină de noapte încorporată. 

Altele au un port USB, astfel încât să se poată încărca telefonul, tableta sau laptopul peste noapte. Unii au chiar senzori care caută scăderi de presiune în timpul nopții și pompează automat mai mult aer în saltea dacă devine prea scăzută, astfel încât nu există nicio schimbare în fermitatea saltelei. 

cea mai buna saltea gonflabila de dormit – Pareri de pe forum

Daniel Miron

„Am cumpărat INTEX Prime Comfort “Queen Size” la o promoție, dar acum că o am îmi dau seama că ar fi o investiție bună chiar dacă nu aș fi găsi-o la un preț mai ieftin. Sunt foarte mulțumit de ea. Este comodă, se umflă rapid, iar raportul calitate/preț este satisfăcător.”

Ioana Calancea

INTEX Prime Comfort “Queen Size” este minunată. Oaspeții mei adoră să doarmă la mine de când o am. Nu avem o casă mare, iar depozitarea ei este foarte practică.”