Cel mai bun aparat de tuns corporal – Pareri, Forum, Pret

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat de tuns corporal

Cel mai bun aparat de tuns cu funcția de autoascuțire: Wahl 79602-201 Elite Pro

„Vi s-a întâmplat vreodată ca aparatul de tuns să necesite ascuțire exact în momentele în care se întâmplă să vă grăbiți? Ascuțirea aparatului de tuns nu vă va mai lua niciodată prin surpindere datorită aparatului Wahl 79602-201 Elite Pro și a funcției sale de autoascuțire!”

Cel mai bun aparat de tuns hibrid: Philips OneBlade Pro

„Bucurați-vă de tuns și bărbierit de precizie mare doar utilizând Philips OneBlade Pro, un aparat de mici dimensiuni, ușor de manevrat și folosit, ce dispune de un sistem modern antialunecare!”

Cel mai bun aparat de tuns cu mai multe trepte de viteză: Philips HC7650/15

„Curățarea aparatului de tuns vi se pare dificilă? Philips HC7650/15 este unul dintre puținele aparate de tuns care permite spălarea acestuia, dovedind o rezistență crescută la apă!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat de tuns corporal 

#1. Cel mai bun aparat de tuns cu funcția de autoascuțire: Wahl 79602-201 Elite Pro

Dacă unul dintre motivele care vă împiedică din a vă achiziționa propriul aparat de tuns este ascuțirea acestuia, atunci  Wahl 79602-201 Elite Pro este exact ceea ce aveți nevoie! Acest aparat de tuns modern are o funcție deosebit de utilă de autoascuțire, astfel încât nu va avea niciodată nevoie de a fi ascuțit.

De asemenea, acumulatorul său bazat pe tehnologie Litiu-Ion este una dintre cele mai eficiente soluții de eficientizarea utilizării bateriei, astfel încât veți putea folosi acest aparat de tuns un timp îndelungat fără să fie necesară reîncărcarea acestuia.

#2. Cel mai bun aparat de tuns hibrid: Philips OneBlade Pro

Fie că doriți să vă scurtați și aranjați barba sau să vă bărbieriți, Philips OneBlade Pro este produsul perfect pentru dumneaovastră! Acest aparat de tuns dispune de un dispozitiv de tăiere cu o frecvență rapidă de mișcare, astfel încât prezintă eficiență maximă chiar și în cazul firelor lungi de păr. Veți putea scurta părul, veți putea obține un contur precis datorită celor două tăișuri orientate în direcții diferite, dar veți putea și să radeți părul, Philips OneBlade Pro oferind o atenție sporită pielii dumneavoastră!

Acest aparat de tuns are 14 setări de lungime care vă permit să beneficiați de o tundere uniformă, selectând lungimea dorită. Lamele aparatului sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, acestea necesitând înlocuire o dată la patru luni. Acest aparat poate fi folosit cu succes atât pe părul uscat cât și pe părul umed, fiind rezistent la apă.

#3. Cel mai bun aparat de tuns cu mai multe trepte de viteză: Philips HC7650/15

Bucurați-vă acum de o barbă îngrijită ca la salon cu Philips HC7650/15! Cele 28 de setări de lungime permit selectarea lungimii firului de păr rămas după folosirea acestui aparat de tuns. Utilizând acest aparat, veți putea alege între 0.5 mm și 28 de mm lungime, iar acumulatorul Philips HC7650/15 conține Litiu-Ion și vă permite o utilizare de lungă durată, fără a avea probleme.

Lama cu dublu tăiș taie părul de două ori mai repede, iar la sfârșit aceasta poate fi curățată sub jet, deoarece aparatul este rezistent la apă. Pentru a fi eficient chiar și în zonele cu păr des, acest aparat de tuns dispune de o funcție turbo ce crește turația motorului temporar.

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat de tuns corporal?

Tipul de alimentare

În funcțiile de necesitățile dumneavoastră și de dorințele dumneavoastră, puteți alege între un aparat de tuns cu cablu de alimentare și un aparat de tuns reîncărcabil, alimentat de către acumulatori. Cel din urmă vă va acorda mai multă libertate de mișcare și o mai bună manevrabilitate a aparatului, indiferent dacă sunteți dreptaci sau stângaci. În plus, majoritatea aparatelor reîncărcabile pot fi utilizate în siguranță și pe firele umede de păr, însă pentru a vă asigura de acest lucru, vă recomandăm să consultați manualul de utilizare al aparatului de tuns.

Funcțiile aparatului

Există aparate de tuns cu funcții hibride cu care vă puteți bărbieri sau tunde barba, dând conturul perfect feței dumneavoastră. În general, aparatele hibride nu barbieresc la fel de aproape ca lamele de ras din comerț, protejând pielea sensibilă a tenului dumneavoastră. Aparatele noi dispun de afișaje moderne care indică atât durata de viață a bateriei, atenționându-vă și când este necesar să înlocuiți lama aparatului.

Umed sau uscat?

Dacă vă numărați printre oamenii cărora le place ca aparatul de tuns să fie utilizat pe părul umed, atunci ați face bine să vă asigurați că aparatul de tuns corporal pe care urmează să îl achiziționați este rezistent la apă. De obicei, majoritatea aparatelor care funcționează pe bază de acumulatori prezintă și această opțiune de utilizare în siguranță chiar și pe firele umede de păr, însă cel mai bine este să va asigurați consultând manualul de utilizare al produsului.

Setările de lungime

Fiecare aparat de tuns vine cu o gamă specifică de lungimi din care puteți selecta lungimea dorită a firelor dumneavoastră de păr, după procesul de tundere al acestuia. Mașinile moderne de tuns părul pot avea de 14 până la 28 setări de lungime.

Cel mai bun aparat de tuns corporal – Pareri de pe forum

Irinel Neacșu

„Obișnuiam să cumpăr aparate de tuns profesionale de parcă erau de unică folosință, până când am descoperit Wahl 79602-201 Elite Pro! Acesta aparat a fost singurul care, chiar după un an de utilizare, nu și-a pierdut deloc din ascuțime și funcționează la fel de bine ca în prima zi!”

Horia Tudor

Wahl 79602-201 Elite Pro este primul meu aparat de tuns profesional și l-am recomandat tuturor prietenilor mei! Este ușor de folosit, eficient și rapid și datorită lui, nu a mai fost necesar să mă deplasez la salon!”

Marian Lungu

„Tuns sau bărbierit, cu Philips OneBlade Pro nici nu mai contează! Selectez lungimea firului de păr, pornesc aparatul și gata! De când folosesc acest aparat de tuns, pielea mea nu s-a mai iritat și pot să mă bucur de un ten fin, fără descuamări inestetice!”