Cel mai bun aparat de vidat – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat de vidat

Cel mai bun aparat de vidat pentru vidare umedă și uscată: Heinner HAV-130WHSS

„Uitați de risipa de alimente și bucurați-vă de mâncarea preparată de dumneavoastră un timp mai îndelungată cu Heinner HAV-130WHSS!”

Cel mai bun aparat de vidat cu cutter integrat: FoodSaver FFS016X-01

„Dacă doriți să pregătiți cele mai fragede și gustoase feluri de mâncare cu carne, FoodSaver FFS016X-01 este aparatul de vidat perfect pentru dumneavoastră!”

Cel mai bun aparat de vidat cu rolă de pungi: Heinner HAV-130BKSL

„Cu Heinner HAV-130BKSL nu va mai fi necesar să încercați să înghesuiți alimentele în aceeași pungă, cutterul integrat și rola de pungi vor face toată treaba pentru dumneavoastră!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat de vidat

#1. Cel mai bun aparat de vidat pentru vidare umedă și uscată: Heinner HAV-130WHSS

Heinner HAV-130WHSS este unul dintre cele mai populare aparate de vidat disponibile pe piața din țara noastră datorită modului simplu de utilizare, dar și a eficienței sale ridicate!  Acest aparat de vidat are un principiu simplu de funcționare – îndepărtează aerul din compartiment, apoi închide ermetic totul pentru a eliminare radicalii liberi de oxigen ce provoacă oxidarea alimentelor.

Acest aparat poate vida și alimente cu un grad mai ridicat de umiditate, iar funcția de sigilare permite doar sigilarea produsului, fără a iniția procesul de vidare. Cutterul încorporat creează pungi de dimensiunea dorită, iar furtunul cu care acest aparat vine echipat vă va permite să vidați chiar și caserole, fără prea mult efort din partea dumneavoastră.

Capacitatea de vidare a acestui aparat este de 12L pe minut, ceea ce asigură o vidare rapidă a pungilor de mici dimensiuni.

#2. Cel mai bun aparat de vidat cu cutter integrat: FoodSaver FFS016X-01

FoodSaver FFS016X-01 este aparatul de vidat perfect pentru a opri rispa de mâncare, fiind deosebit de util, de asemenea, în prepararea felurilor de mâncare ce necesită condimentarea în prealabil a acestora, lucru întâlnit în special când este vorba de pregătirea cărnurilor. Indicatorul de progresie vă va arăta exact cât timp a rămas până la sigilarea completă a alimentelor, dar și dacă vidarea a fost realizată corect.

Acest aparat include o caserolă de marinare rapidă, în care veți așeza carnea și condimentele și, folosind FoodSaver FFS016X-01 veți vida acest recipient. Va fi necesar să lăsați caserola la frigider pentru doar 20 de minute pentru a vă putea bucura de o carne fragedă și bine condimentată. 

Acest aparat de vidat este preferat de către gospodine pentru designul său foarte compact, făcându-l perfect pentru depozitarea verticală. Astfel, veți economisi spațiu important în bucătăria dumneavoastră și FoodSaver FFS016X-01 nici nu își va face simțită prezența!

#3. Cel mai bun aparat de vidat cu rolă de pungi: Heinner HAV-130BKSL

Heinner HAV-130BKSL este aparatul de vidat care revoluționează industria alimentară datorită celor două viteze de vidare, care vă permite să folosiți acest aparat și pentru alimentele fragile, ce pot fi strivite cu ușurință.  Cu ajutorul acestui aparat, felurile dumneavoastră de mâncare vor rezista un timp mult mai îndelungat, fără a-și pierde savoarea și prospețimea!

Acest aparat de vidat include o rolă de pungi și un cutter încorporat care taie pungile în funcție de mărimea și cantitatea alimentelor vidate. Sistemul de sigilare dublă asigură faptul că alimentele dumneavoastră sunt conservate în condiții potrivite, în așa fel încât închiderea să fie perfect etanșă, iar proliferarea bacteriană să fie încetinită.

Capacitatea de vidare a Heinner HAV-130BKSL este de 12 litri pe minute, asigurând o vidare aproape instantă a alimentelor din recipientele de mici dimensiuni.

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat de vidat?

Funcția de sigilare

Aparatele de vidare moderne au încorporate și această funcție de sigilare sau dublă sigilare, în funcție de tipul de aparat de vidare pentru care ați optat. În cazul în care aveți nevoie doar de funcția de sigilare, este important să verificați ca aparatul dumneavoastră de vidare să vă permită să realizați sigilarea de una singură, fără a fi necesar un ciclu de vidare anterior acesteia.

Capacitatea de vidare

Capacitatea de vidare reprezintă viteza cu care un aparat poate vida conținutul unei pungi sau cantitatea de aer aspirată în unitatea de timp. Majoritatea aparatelor au o capacitate de vidare mare, astfel încât conținutul recipientelor dumneavoastră vor fi vidate într-un timp deosebit de scurt, comparabil cu secundele.

Rola de pungi și cutterul încorporat

Cutterul încorporat vă va scuti de un extra efort în ceea ce privește găsirea unor pungi de dimensiuni potrivite pentru preparatele dumneavoastră, rola înfășurând preparatul automat. Cu ajutorul funcției de sigilare, preparatul va fi închis ermetic după ce procesul de vidare este terminat.

Accesoriile de vidare

Majoritatea aparatelor de vidare folosesc pungi pentru vidat. Pentru a fi capabil să videze caserole speciale, aparatul dumneavoastră de vidat trebuie să vină echipat cu anumite accesorii speciale, cum ar fi un furtul pentru vidare cu care se va realiza acest proces. Pe lângă furtul de vidare, aparatul de vidat poate include și rola de pungi, dar și un cutter încorporat.

Cel mai bun aparat de vidat – Pareri de pe forum

Diana Prisacariu

„Am cumpărat Heinner HAV-130WHSS pentru funcția de vidare umedă și uscată și trebuie să recunosc că este cel mai bun aparat de vidare pe care l-am avut până acum! Acum îmi pot pregăti salata în caserola specială și o pot lua cu mine la serviciu fără probleme datorită acestui aparat de vidare modern!”

Sorin Gheorghe

Heinner HAV-130WHSS este cel mai bun aparat de vidare! L-am achiziționat deoarece familia mea se plictisește repede de felurile de mâncare și sfârșeam prin a face risipă de preparate. De când folosim acest aparat de vidare, pur și simplu vidăm ce ne rămâne în plus și mâncarea rămâne proaspătă un timp mult mai îndelungat!”

Angela Drugă

FoodSaver FFS016X-01 este minunat pentru marinarea cărnurilor înainte de a le găti! Fie că pregătesc carne de vită în sos sau pur și simplu pui cu rozmarin, caserola specială de marinare își face treaba foarte bine! În numai 20 de minute, toate felurile de mâncare sunt marinate, iar eu mă pot apuca de gătit liniștită!”