Cel mai bun aparat popcorn – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat popcorn 

Cel mai bun aparat de făcut popcorn cu aspect vintage: Retro Classic

„Un design atractiv, perfect pentru a atrage atenția oaspeților dumneavoastră, aparatul de popcorn Retro Classic este minunat pentru serile de film cu prietenii!”

Cel mai bun aparat de făcut popcorn fără ulei: Unold U48525

„ De câte ori vi s-a întâmplat să poftiți popcorn, însă nivelul ridicat de grăsimi să vă oprească din a vă bucura de această gustare? Unold U48525 este aliatul perfect pentru dumneavoastră, nefiind necesară adăugarea uleiului pentru pregătirea popcornului!”

Cel mai bun aparat de făcut popcorn rapid: Princess 292986

„Încăpător, rapid și foarte ușor de utilizat, Princess 292986 va pregăti un popcorn perfect pentru dumneavoastră, indiferent de aroma pe care doriți să o adăugați!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat popcorn 

#1. Cel mai bun aparat de făcut popcorn cu aspect vintage: Retro Classic

Uneori, tehnologiile clasice nu necesită nici un fel de îmbunătățire, funcționând perfect cu mecanismele fabricate cu 50 de ani în urmă. Mult mai sigur decât predecesorii săi, Retro Classic este un aparat de făcut popcorn care vă va face să vă simțiți ca într-un cinematograf din anii 60, chiar în propria dumneavoastră bucătărie!

Containerul înclinabil din oțel inoxidabil gătește uniform floricelele de porumb, iar dacă sunteți fani floricele cu arome speciale, cum ar fi cea de cașcaval sau caramel sărat, ei bine, acest aparat de popcorn permite adăugarea aromelor chiar în container! Într-o singură oră veți putea găti un volum de 2 metri pătrați de floricele de porumb!

Retro Classic vine și cu o măsură de popcorn și un castron pentru floricele ca să vă puteți bucura alături de prietenii dumneavoastră de o gustare delicioasă în timpul vizionării filmelor!

#2. Cel mai bun aparat de făcut popcorn fără ulei: Unold U48525

Vă plac la nebunie floricelele de porumb însă vă este teamă să nu luați în greutate din cauza acestora? Unold U48525 este aparatul de popcorn perfect pentru dumneavoastră, care permite pregătirea floricelelor de porumb fără a fi necesară adăugarea uleiului de prăjit. Astfel, popcornul pregătit este la fel de delicios, însă mult mai sănătos pentru dumneavoastră!

Acest aparat are o capacitate maximă de 100 de grame de boabe de porumb, fiind posibilă utilizarea capacului roșu drept unitate de măsură. Este foarte ușor de curățat, iar odată ce floricele vor fi gata, acestea vor fi evacute prin spațiul special conceput. 

Designul acestui aparat îl face foarte ușor de utilizat la simpla apăsare a unui buton. Puterea Unold U48525 este de 900 W, recomandându-l drept un aparat eficient cu consum scăzut.

#3. Cel mai bun aparat de făcut popcorn rapid: Princess 292986

Vă vine să credeți că acest aparat de făcut popcorn are nevoie doar de trei minute pentru a pregăti floricelele dumneavoastră de porumb? Princess 292986 este aparatul de popcorn perfect pentru întreaga dumneavoastră familie, fiind deosebit de ușor de folosit, cu sau fără ulei!

Princess 292986 vine cu o ceașcă de măsură pentru unt, astfel încât veți putea pregăti floricele de porumb cu arome, sărate sau chiar caramelizate, fără prea mult efort din partea dumneavoastră. Nu va fi deloc dificil să jonglați cu arome exotice, cum ar fi condimentele de taco sau ciocolata topită datorită acestui aparat eficient și rapid.

Princess 292986 se curăță foarte ușor, toate piesele acestuia fiind detașabile și rezistente la mașina de spălat vase, astfel încât pregătirea popcornului nu va presupune niciodată un efort supraomenesc din partea dumneavoastră. Un castron mare de popcorn va fi gata în doar trei minute, fără ca floricelele de porumb să fie un exces caloric sau gustul acestora să fie diminuat.

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat popcorn? 

Capacitatea

Capacitatea aparatului este deosebit de importantă, în special dacă organizați adesea seri de filme cu prietenii dumneavoastră și aveți nevoie să pregătiți cantități mai mari de popcorn. Vă recomandăm să vă orientați în favoarea unui aparat care pregătește o cantitate potrivită de popcorn, ori în favoarea unui aparat care poate pregăti popcorn continuu, adăugând porumb pe măsură ce floricele calde sunt evacuate din aparat.

Timpul de pregătire

Dacă preferați popcornul cald, atunci ar fi bine să cunoașteți timpul necesar viitorului dumneavoastră aparat de popcorn pentru pregătirea floricelelor de porumb. În acest fel, veți știi exact când este momentul potrivit pentru a pune aparatul la încălzit astfel încât popcornul să fie gata la timp!

Accesoriile incluse

Fie că este vorba de un recipient gradat pentru măsurarea cantității de popcorn sau de un container din oțel de schimb, este important să cunoașteți tipurile de accesorii cu care aparatul dumneavoastră de popcorn vine echipat. În așa fel vă veți putea pregăti cu toate accesoriile de care este posibil să aveți nevoie înainte de a achiziționa aparatul.

Alte funcții speciale

Vă place popcornul cu caramel sau popcornul cu aromă de unt? Preferați să nu adăugați ulei când pregătiți popcornul sau vă place să puteți ajusta cantitatea de sare conform preferințelor dumneavoastră? Asigurați-vă că viitorul dumneavoastră aparat de popcorn permite adăugarea aromelor peste floricele de porumb, astfel încât să vă puteți de gustarea dumneavoastră preferată exact așa cum vă place!

Cel mai bun aparat popcorn – Pareri de pe forum

 Daniel Serbu

„Am cumpărat Retro Classic pentru că aspectul său îmi aduce aminte de filmele alb negru pe care obișnuiam să le văd în copilărie. Am fost impresionat cât de rapid pregătește popcornul și de faptul că pot adăuga arome și acestea sunt distribuite uniform la suprafața floricelelor de porumb!”

Ana Puiu

„Am luat Retro Classic pentru că știu că mama mea are o pasiune pentru lucrurile vintage, retro și acest aparat de popcorn este o adiție foarte importantă în bucătăria ei! Gătește popcornul foarte repede și într-o cantitate perfectă pentru grupurile de prieteni!”

Cristina Chiriac

„Îmi place mult popcornul, însă am probleme de sănătate care mă împiedică să gătesc gras. Din fericire, am descoperit Unold U48525, o mașină de popcorn care nu folosește deloc ulei și pregătește perfect floricelele de porumb! M-am bucurat enorm că pot din nou să consum această gustare!”