Cel mai bun aparat vafe, waffe, gofre – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat vafe 

Cel mai bun aparat de vafe cu plăci antiaderente: Breville VST072X-01

„Uitați de dezastrele în bucătărie folosind Breville VST072X-01 – acest aparat de vafe modern, ușor de utilizat și chiar și mai ușor de curățat care va pregăti vafele perfecte, fără să le ardă!”

Cel mai bun aparat de vafe cu protecție supraîncălzire: Beper BT603Y

„Cu un design atractiv care permite pregătirea simultană a 5 vafe sub formă de inimioare, Beper BT603Y vă va impresiona cu siguranță!”

Cel mai bun aparat de vafe cu termostat ajustabil: Star-Light WMH-1100W

„Termostatul ajustabil, mânerul rece, suprafața antiaderentă și indicatoarele luminoase recomandă  Star-Light WMH-1100W drept unul dintre cele mai sigure aparate de vafe existente pe piață!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat vafe

#1. Cel mai bun aparat de vafe cu plăci antiaderente: Breville VST072X-01

Plăcile antiaderente au devenit o caracteristică pe care nu trebuie să o pierdeți din vedere atunci când achiziționați un aparat de vafe, iar Breville VST072X-01 excelează când vine vorba de acest aspect. Tehnologia DuraCeramic care vine încorporată în acest aparat modern permite detașarea plăcilor antiaderente, astfel încât le veți putea curăța cu ușurință, fără prea mult efort.

De asemenea, datorită faptului că aceste plăci sunt fabricate din ceramică, gofrele dumneavoastră nu se vor lipi niciodată, chiar dacă decideți să utilizați mai puțin ulei în pregătirea vafelor. Cu Breville VST072X-01 puteți pregăti două gofre simultan, oferind o coacere cu 20% mai rapidă decât alte aparate de gofre disponibile pe piața din țara noastră. 

Indicatoarele luminoase vă vor anunța când suprafața ceramică s-a încins îndeajuns și când aparatul este gata pentru ca dumneavoastră să puteți turna aluatul de gofre. Unul dintre aspectele pentru care acest aparat de gofre este foarte apreciat este faptul că designul său permite depozitarea pe verticală, ocupând foarte puțin spațiu.

#2. Cel mai bun aparat de vafe cu protecție supraîncălzire: Beper BT603Y

Designul atractiv al Beper BT603Y este primul lucru pe care îl veți observa la acest aparat de vafe, însă trebuie să știți că acesta ascunde mai mulți ași în mânecă decât ați crede la prima impresie. Învelișul său antiaderent nu necesită adăugarea uleiului de floarea soarelui sau a altor grăsimi, fiind mult mai benefic stării dumneavoastră de sănătate.

Aparatul are protecție la supraîncălzire, oprindu-se automat când atinge valorea dorită a temperaturii. LED-ul luminos vă va anunța atunci când aparatul este suficient de încins pentru ca dumneavoastră să puteți turna aluatul de vafe, iar formele de inimioare vă permit să gătiți simultan 5 vafe la o singură utilizare. 

Mânerul ergonomic este perfect pentru transportul acestui aparat de făcut vafe, iar designul său plăcut permite, de asemenea, depozitarea pe verticală, salvând astfel spațiu prețios din bucătăria dumneavoastră.

#3. Cel mai bun aparat de vafe cu termostat ajustabil: Star-Light WMH-1100W

Dacă vă plac mult gofrele în formă clasică, dreptunghiulară, Star-Light WMH-1100W este aparatul perfect pentru dumneavoastră! Având capacitatea de a găti până la 4 gofre simultan, acest aparat de gătit vafe este perfect pentru ocaziile speciale, în care așteptați invitați la masă și doriți să le pregătiți un desert special.

Termostatul reglabil permite obținerea unui desert cu suprafața rumenită uniform, în funcție de preferințele dumneavoastră – mai crocant sau mai fraged. Mânerul rece vă va proteja de arsuri, datorită stratului termorezistent care împiedică transferul de căldură. Acest aparat este deosebit de ușor de curățat, de asemenea, fiind necesară doar o lavetă umezită trecută pe suprafața plăcilor antiaderente ajunse la temperatura camerei.

Star-Light WMH-1100W are o putere de 1100 W cu un consum energetic scăzut, în așa fel încâtsă îl puteți utiliza oriunde, oricând!

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat vafe? 

Suprafața plitei

Tehnologiile moderne își spun cuvântul și în cazul învelișului de acoperire a suprafeței plitei. Puteți găsi suprafețe care vor permite înlăturarea ușoară a vafelor odată ce acestea s-au copt. Straturi antiaderente ceramice sau de tefal nu se vor scoroji și nici nu vor rugini, păstrându-și integritatea pentru un timp îndelungat. 

Acest lucru nu afectează nici modul în care se vor găti vafele pregătite de dumneavoastră, păstrându-și frăgezimea și gustul minunat!

Dimensiunea aparatului

Dacă doriți să gătiți vafe pentru întreaga familie, v-ar putea interesa un aparat de vafe de dimensiune mare, care poate găti mai multe vafe după o singură utilizare. Există disponibile pe piața și aparate ce pot pregăti de la două până la cinci vafe, astfel încât veți putea alege exact aparatul de care aveți nevoie.

Forma gofrelor

Desigur că toată lumea cunoaște vafele clasice, sub formă de pătrat, devenind un simbol clasic al micului dejun, însă acest lucru nu trebuie să ne limiteze opțiunile. Putem alege gofrele rotunde, pătrate sau chiar unele cu forme mai deosebite, cum ar fi cele sub formă de inimioară  – pentru un mic dejun chiar și mai dulce și hrănitor!

Termostatul reglabil

Posibilitatea reglării temperaturii de coacere a vafelor ne permite să decidem cât de crocante vor prepara acest desert delicios, în funcție de dorințele și preferințele fiecăruia dintre noi. Indicatoarele luminoase pot anunța când aparatul este destul de încins pentru ca noi să putem turna aluatul de vafe în formele speciale.

Cel mai bun aparat vafe – Pareri de pe forum 

Mariana Enescu

„Am ales Breville VST072X-01 pentru că nepoții mei adoră vafele cu dulceață de casă! Acest aparat este perfect, pregătește simultan două vafe, este ușor de folosit și chiar și mai ușor de curățat și nu am pățit niciodată ca gofrele mele să se ardă!”

Ana Drugă

Breville VST072X-01 este aparatul de vafe perfect pentru bucătăria mea! Aveam nevoie de un aparat de vafe care să nu ocupe mult spațiu și să gătească vafele perfect, fără să le ardă! Faptul că pot depozita acest aparat de vafe pe verticală este minunat, îl pot pune într-un cabinet de bucătărie și nici nu voi știi că este acolo!”

Florina Ghiță

„Copiii mei adoră Beper BT603Y!! Gofrele în formă de inimioare arată minunat și îi încântă, iar faptul că acest aparat pregătește 5 vafe simultan este perfect pentru a sătura întreaga familie dintr-o singură tură de gătit!”