Cel mai bun storcator de fructe – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun storcator de fructe

Cel mai bun storcător de fructe în general: Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W

„Acest aparat folosește o tehnologie de stoarcere lentă (80rpm) pentru obținerea celui mai bun suc pe care să-l savurați dimineața.”

Cel mai complex storcător de fructe, la un preț accesibil: Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240R

„Are sistem anti-alunecare, sistem de siguranță, se poate spăla în mașina de spălat vase și nu picură. Vine cu un accesoriu util și este foarte puternic.”

Cel mai eficient storcător de fructe: Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240B

„Are o putere de 240 W, o capacitate a recipientului de 1 l și doar 4,9 kg. Prepară sucurile rapid, pentru dimineți sănătoase.”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun storcator de fructe

Cel mai bun storcător de fructe în general: Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W

Portul de alimentare este de 8cm, puteți pune majoritatea legumelor și fructelor, nu este nevoie să le tăiați în bucăți mici, nu este nevoie să pierdeți timpul de măcinat. Deși majoritatea persoanelor cu acest tip de echipament introduc morcovi întregi, vă recomand să le tăiați pe jumătate pe lungime pentru a proteja sita și a preveni înfundarea echipamentului. 

În general, în orice storcător cu melc, sita este componenta cea mai sensibilă, deoarece cea mai mare parte a forței este aplicată pe ea. Melcul în sine, când îl țineți cu mâinile, veți simți că este de înaltă calitate, deoarece este foarte greu.

Iar 80 de turații sunt suficiente, dar cu cât este mai lent, cu atât obțineți un suc mai bun.

Nu există nicio problemă cu stoarcerea rădăcinoaselor, dacă le tăiați în jumătate,

fructele se vor stoarce foarte bine, chiar și fructele foarte moi. Dar dacă aveți un volum mare, este posibil ca dispozitivul să nu mai poată împinge fructele moi. 

Cel mai complex storcător de fructe, la un preț accesibil: Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240R

Folosiți sucuri proaspete de fructe și legume naturale fără conservanți, aditivi alimentari sau coloranți pentru a vă oferi corpului doza de sănătate. O dietă sănătoasă include consumul de sucuri proaspete de fructe și legume. Sunt o sursă bogată de vitamine și antioxidanți necesari pentru detoxifiere, regenerarea țesuturilor și, nu în ultimul rând, îmbunătățirea metabolică a copiilor și a adulților.

Copiii mici se vor bucura de mai multă energie și de o educație a stilului de viață sănătos, în timp ce adulții vor beneficia de detoxifiere în condiții de viață din ce în ce mai „haotice” cu aditivi alimentari, conservanți, etc.

Starlight Slow Juicer SJB240R folosește tehnologia lentă de extracție a sucului (80 rpm) pentru a obține cele mai bune rezultate a  sucurilor naturale de fructe și legume. Ce înseamnă asta? Spre deosebire de vechiul storcător centrifugal, storcătorul lent Starlight reține mai multe pulpă în sucul extras. 

Există mai multă pulpă în sucul stors și mai puțină suc în pulpa reziduală, astfel încât să se obțină un amestec uniform bogat în vitamine.

Cel mai eficient storcător de fructe: Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240B

Cu ajutorul storcătorului lent StarLight, puteți economisi timp, datorită pâlniei de alimentare de 8 cm, care este suficient de mare pentru a ține legumele și fructele întregi. Pur și simplu puneți apă curată în storcător în timp ce storcătorul funcționează, acesta se va curăța singur, economisind din nou câteva minute de timp prețios.

 Acesta este mai rapid și mai confortabil!

 Volumul celor două recipiente este suficient de mare, materialele utilizate la producția storcătorului sunt toate de înaltă calitate (sau peste așteptările dvs. la acest preț), dar greutatea este destul de considerabilă, aproximativ 5 kg.

Este identic cu prima opțiune a noastră, acesta având o culoare diferită. 

Ce este important cand cautam cel mai bun storcator de fructe?

Timp eficient

Diferite modele au viteze diferite. Dacă sunteți o persoană care se grăbește mereu, încercând să sară dintr-un loc în altul, atunci veți avea nevoie de un model care să vă ofere imediat paharul de suc de dimineață pentru a economisi timp.

Nivelul de zgomot pe care-l produce

Dacă aveți copii sau copii mici, probabil că nu doriți să-i treziți cu sunetul storcătorului dvs. puternic. Gândiți-vă cu atenție la acest lucru, deoarece unele storcătoare sunt la fel de zgomotoase ca traficul din București!

Aveți de ales să aveți pulpă în suc-sau nu!

diferiți au preferințe diferite de suc. Unii nu pot suporta pula în suc, în timp ce alții nu își vor bea sucul fără ea. Indiferent dacă vă place sau nu pulpa, trebuie să găsiți un storcător care să răspundă preferințelor dvs.

Întreținere ușoară

Dacă sunteți o albină ocupată care urăște să spele vasele, atunci probabil că nu vă vor plăcea modelele mai sofisticate și mai noi, deoarece au multe piese. Cu cât un storcător are mai multe piese, cu atât va trebui mai mult timp și efort pentru a-l curăța de fiecare dată. Deci, dacă doriți un storcător pentru uz intens, găsiți unul care se curăță ușor.

cel mai bun storcator de fructe – Pareri de pe forum

Dumitrița Pop

„Am încercat storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W și funcționează bine. Gura sa este suficient de largă pentru a ține portocale și mere întregi. Sita din oțel inoxidabil are lamele de silicon care se curăță singure (rotativă), melcul arată foarte puternic și greu, iar arborele hexagonal care îl acționează este din metal.”

Mihaela Rus

„Deși am storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W de doar 2 zile, am decis să scriu această recenzie în speranța de a oferi informații persoanelor care se gândesc să cumpere acest produs. Un storcător bun, cu gura largă și robustă, stoarce foarte bine fructele: mere, pere, kiwi, citrice, rodii. Chiar dacă întâmpină o anumită rezistență la stors rădăcinoase, se poate descurca fără probleme. Face puțin zgomot și puteți auzi sunetul rădăcinilor sparte. Acest lucru este normal și nu mă va deranja. Se descurcă și cu frunze verzi: marar, patrunjel, salata verde. Recomand.”