Cel mai bun suport telefon auto – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun suport telefon auto

Cel mai bun suport Auto în general: Suport Auto Last Impact

„Oferă încărcarea telefonului în timpul condusului, are un design robust și este compatibil cu toate telefoanele care acceptă standardul QI.”

Cel mai elegant suport telefon auto: Suport Auto Pentru Telefon Yesido Elegance

„Este foarte ușor de folosit, aveți 2 culori din care să alegeți și se poate naviga doar cu o mână.”

Cel mai accesibil suport telefon auto: Suport magnetic Tellur MCM4

„Design-ul este simplu, este foarte simplu de instalat, vă dă libertatea de a vă roti telefonul și are un preț excelent.”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun suport telefon auto

#1. Cel mai bun suport Auto în general: Suport Auto Last Impact

Oferă încărcare complet automată în timpul conducerii, viteză de încărcare de până la 20%, are două accesorii incluse în pachet, suportul sistemului de ventilație și sistemul de montare a ventuzei se dovedesc a fi cea mai bună alegere pentru mașina dvs.

De asemenea, are un design robust și protecție la scurtcircuit, supraîncălzire și supraîncărcare echipamentului. Este compatibil cu toate telefoanele mobile care acceptă standardul IQ de încărcare wireless. Folosește cea mai recentă tehnologie wireless pentru a menține nivelul bateriei la 100% chiar și după câteva ore de navigare GPS.

Tehnologia ATB asigură o încărcare wireless fără griji. De asemenea, reglează automat temperatura în timpul încărcării pentru a preveni supraîncălzirea și a vă proteja dispozitivul de scurtcircuite. Se vehiculează că este cel mai rapid încărcător wireless de pe piață.

Folosind adaptoare Quick Charge 2.0 și 3.0, puteți încărca telefoane Samsung de până la 10W și telefoane iPhone de până la 7.5W.

#2. Cel mai elegant suport telefon auto: Suport Auto Pentru Telefon Yesido Elegance

Suportul auto anti-amprentă Yesido Elegance nu este doar un dispozitiv foarte eficient, este potrivit pentru orice șofer care dorește să utilizeze telefonul ca GPS sau nu vrea să fie în pericol răspunzând la telefon și punându-l în modul hands-free.

Acest suport de telefon auto este foarte practic, deoarece este ușor de utilizat și accesibil, și sunt multe culori pentru care clienți. Practic, utilizatorii trebuie să folosească doar o mână pentru a așeza telefonul pe suport, care are forma telefonului și îl protejează la maximum.

În același timp, se potrivește cu aproape orice telefon mobil, indiferent dacă este de 4 inci sau 6,44 inci. Acest suport își modelează brațele astfel încât telefonul să fie complet sigur. Are funcție de amprentă și antiderapantă și funcție de blocare automată. Este fixabil, are un mâner care poate fi setat pe tabloul de bord și poate fi instalat și pe orificiul de aerisire.

#3. Cel mai accesibil suport telefon auto: Suport magnetic Tellur MCM4

Designul simplu și plat se potrivește aproape perfect oricărei aerisiri auto. Este creat ca fiind instalat și utilizat de utilizatori înșiși. După ce este asamblat, puteți poziționa telefonul în direcția dorită și îl puteți regla confortabil.

Are următoarele caracteristici:

  • instalarea și utilizarea simplă;
  • material din cauciuc design discret;
  • echipament care vă permit rotația și poziționarea liberă a telefonului;
  • forță magnetică puternică pentru a asigura o instalare fermă.

Are o greutate de 25 de grame și este de culoare neagră. 

Ce este important cand cautam cel mai bun suport telefon auto?

Funcția de încărcare a telefonului

În ciuda capacităților puternice ale telefoanelor moderne, acestea au de obicei un dezavantaj. Cu o utilizare intensivă a GPS-ului sau a bluetooth-ului, bateria telefonului moare într-o clipită.

Încărcarea telefonului este un criteriu care ar trebui luat în considerare în mod serios atunci când alegeți un suport pentru telefonul auto. Suporturile care acoperă mufa încărcătorului de pe telefon pot fi uitate imediat. La rândul lor, cele fără atașare permanentă a cablului pot fi la fel de supărătoare – de fiecare dată când cablul încărcătorului trebuie fixat, este consumator de timp și, pe termen lung, enervant.

Stăm în spatele volanului de mai multe ori în timpul zilei. De fiecare dată când intrați, va trebui să puneți telefonul în suport, să căutați cablul de pe podeaua mașinii și apoi să îl conectați la telefon. Prin urmare, o alternativă bună sunt soluțiile cu cablul de încărcare deja conectat la suport.

Operare cu o singură mână

Oricine a avut șansa să încerce mai multe modele de suporturi pentru telefon știe că cele care necesită utilizarea ambelor mâini sunt cele mai puțin convenabile, mai ales atunci când purtați haine de iarnă. 

Mulți producători declară că produsele lor au sisteme inovatoare care permit montarea și scoaterea telefonului cu o singură mână, dar de obicei aceste declarații nu trec peste testele practice. Multe brevete bazate pe arcuri sau cleme, despre care producătorii cred că ar deține toate tipurile de telefoane, în practică nu dețin niciunul. Chiar dacă montarea este într-adevăr destul de stabilă, plasarea telefonului în suport necesită dexteritate. 

Stabilitate

Stabilitatea telefonului susținută de suport este un factor decisiv pentru mulți utilizatori. În practică, este suficient să atingi o porțiune de drum mai accidentată pentru a determina dacă brațul lung și flexibil al suportului va ține ferm smartphone-ul.

Adaptat la diferite modele

Unii utilizatori subliniază că utilizarea universală a suportului pentru diferite modele de telefoane este un criteriu important. Acest lucru este important mai ales pentru mașinile folosite de mai mulți șoferi – în mașinile de companie sau de familie. De asemenea, proprietarii de telefoane cu huse de telefon non-standard laudă soluțiile universale.

cel mai bun suport telefon auto – Pareri de pe forum

Ioan Danalache

„Super mulțumit de acest Suport Auto Last Impact! Am fost puțin îngrijorat de preț în prima etapă. Dar în trecut am cumpărat de la un magazin de porțelanuri, mai ieftin cu 100 de RON și s-a rupt după o săptămână. Acest suport de telefon este cu adevărat de calitate! Plasticul din care este fabricat este atât de dur încât pare capabil să reziste loviturilor. După plasarea telefonului pe bază, încărcarea fără fir se aplică imediat. Acest suport este inclus și cu încărcător! Recomand.”

Diana Ioan

Suport Auto Last Impact este minunat. Foarte util și durabil.”