Cel mai bun ssd extern – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru ssd extern

Cel mai bun SSD extern, în general: SSD extern Sandisk Extreme® Portable

„Oferă o viteză de transfer foarte mare, de până la 550 MB/s, fiind ideal pentru salvarea și editarea tuturor fotografiilor.”

Cel mai rezistent SSD extern: SSD extern ADATA Durable SD700

„Vitezele de citire ale SSD-ului  sunt de 440 MB/s, utilizează 3D NAND, ceea ce presupune o eficiență energetică mai bună și este rezistent la apă, praf și șocuri.”

Cel mai potrivit SSD pentru a călători: SSD Extern WD My Passport GO 1TB

„Aceasta este o unitate construită pentru aventurieri și adepții de călătorii. Are un bumper din cauciuc, este solid și puteți să o luați cu încredere oriunde ați merge.”

Alegerile noastre de top pentru ssd extern

#1. Cel mai bun SSD extern, în general: SSD extern Sandisk Extreme® Portable

Are o viteză mare, comparată cu cea a colegilor săi, un grad mare de rezistență la apă și praf și vine cu o garanție de 5 ani. 

SanDisk Extreme Portable este cea mai recentă iterație din linia de SSD-uri externe durabile a companiei, este mai rapidă și mai economică decât versiunea originală (SanDisk Extreme Portable SSD). Spre deosebire de noul SSD V2 portabil Extreme Pro de la SanDisk, care acceptă interfața USB 3.2 Gen 2×2 rar văzută, această unitate nu necesită înlocuirea sau actualizarea computerului pentru a beneficia de viteza maximă. 

Produsul este destul de robust, acceptă protecția prin parolă și securitate hardware AES pe 256 de biți și este susținut de o garanție de cinci ani. Această unitate mică poate fi fixată la centură sau rucsac prin bucla sa de carabină. 

Indiferent dacă sunteți fotograf, călător înrăit, editor video sau doar cineva care trebuie să stocheze sau să acceseze fișiere mari în grabă, SSD Extreme  este un partener digital de încredere și un nou câștigător al topului nostru. 

#2. Cel mai rezistent SSD extern: SSD extern ADATA Durable SD700

Acest SSD extern are un design compact și un preț bun. 

Hard disk-urile externe robuste sunt adesea comercializate pentru persoanele care filmează la schi, transferă fișiere mari în timp ce efectuează cercetări științifice în pădurea tropicală sau efectuează alte astfel de activități, iar SD700 ADATA este creat pentru aceste activități.

Un videoclip de pe YouTube arată câțiva tineri care conduc prin deșert pe vehicule de teren și jucând volei pe plajă, în timp ce rezistența la șocuri și impermeabilizarea acestui SSD le protejează datele. 

Inginerii unităților SSD externe portabile (SSD) nu trebuie să se lupte cu platourile rotative sau cu oricare dintre celelalte accesorii voluminoase ale unui hard disk convențional, așa că vin de obicei cu modele mai compacte decât unitățile portabile de altădată. 

Unele dintre SSD-urile externe ale ADATA sunt foarte mici, inclusiv SE730, care este cu doar un inch sau doi mai mare decât o unitate USB. SD700 în formă pătrată, care ocupă un loc de mijloc, măsurând 0,5 cu 3,3 pe 3,3 inci (HWD). Este suficient de mic pentru a se potrivi într-un compartiment pentru rucsac cu portofelul și cărțile de vizită, dar, datorită barei de protecție din cauciuc înconjurătoare, nu vă veți gândi de două ori să îl strecurați în buzunarul blugilor sau să îl aruncați într-o pungă aglomerată sau în compartimentul principal al unui rucsac. 

#3. Cel mai potrivit SSD pentru a călători: SSD Extern WD My Passport GO 1TB

Are o performanță incredibilă, un design excelent, un preț bun și un software mix care funcționează bine. 

În timp ce SSD-ul original WD My Passport – prima incursiune a companiei în SSD-uri externe în 2017 – era o placă dreptunghiulară în două tonuri, cu interioare bazate pe Serial ATA, invenția din 2020 a SSD-ului WD My Passport este elegantă și mai rapidă.

Sub capotă, suportul său pentru tehnologia PCI Express-bus și NVMe, asociat cu o interfață USB 3.2 Gen 2 din partea sistemului, generează o citire și o viteza de scriere de peste două ori mai rapidă decât predecesorul său. Viteza, capacitatea și criptarea hardware pe 256 de biți o fac să fie o opțiune fie pentru toți cei care iubesc să călătorească. 

Ce este important cand cautam ssd extern?

Durabilitate

Când alegeți un SSD extern, luați în considerare modul în care veți utiliza unitatea. Va sta într-un sertar de birou după transferul fișierelor? Sau va fi în geanta laptopului în timp ce călătoriți?

În general, SSD-urile sunt mai bine echipate pentru a face față acestor pericole, deoarece, spre deosebire de HDD-urile (hard disk-urile), SSD-urile nu au părți mobile. 

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că toate SSD-urile au aceeași construcție robustă. Dacă intenționați să scoateți SSD-ul extern în lume, asigurați-vă că atât componentele interne, cât și cele externe ale unității sunt pregătite pentru orice pericol potențial.

Capacitate

Evident, veți utiliza SSD-ul extern pentru stocare suplimentară. Dar exact de cât spațiu de stocare veți avea nevoie cu adevărat? Stocați câteva fotografii de familie? Sau veți descărca 500 de ore de filme?

Viteză

Viteza este un alt factor important în alegerea SSD-ului dvs. extern. O unitate mai lentă poate duce la pierderea productivității, fără a menționa frustrarea semnificativă.

ssd extern – Pareri de pe forum

Anca Dumitraș

„Am folosit SSD extern Sandisk Extreme® Portable de aproximativ 3 zile și nu am observat că se încălzește. Îl folosesc cu MacBook Pro Retina 2013. Am copiat un fișier de 40 GB în aproximativ 2 minute. Am folosit chiar și o mașină virtuală în Parallels și a funcționat perfect fără să se încălzească prea tare. Viteza măsurată cu BlackMagic este de aproximativ 430 MB / s viteza de citire și scriere.”

Ana-Maria Ioana Pop

„Dacă nu fusese o problemă de încălzire direct de la conexiunea la PC, ar fi fost mai ok, dar voi da cinci stele SSD extern Sandisk Extreme® Portable. De asemenea, dimensiunea este foarte portabilă, viteza de scriere / citire este foarte bună, iar aspectul este un punct forte. Un alt avantaj este că puteți alege să păstrați (să criptați) datele stocate în acesta. Este un produs de care aveam mare nevoie, și îl recomand cu drag.”