Cel mai bun aparat de masurat glicemia – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat de masurat glicemia 

Cel mai bun aparat de măsurat glicemia, colesterolul și hemoglobina: EasyTouch GCH

„Nu trebuie să îți mai faci griji pentru starea ta de sănătate: EasyTouch GCH este aparatul 3 în 1 perfect care măsoară atât glicemia, cât și colesterolul și hemoglobina la aceeași utilizare!”

Cel mai bun aparat de măsurat glicemia digital: EasyTouch GCU

„Ușor de folosit și ușor de purtat cu dumneavoastră oriunde aveți nevoie, EasyTouch GCU vă va schimba viața!”

Cel mai bun aparat de măsurat glicemia pentru monitorizarea sănătății: EasyTouch GC

„Beneficiați de analize rapide cu acuratețe crescută chiar în confortul casei dumneavoastră, fără a fi necesare deplasări anevoioase doar datorită aparatului EasyTouch GC!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat de masurat glicemia

#1. Cel mai bun aparat de măsurat glicemia, colesterolul și hemoglobina: EasyTouch GCH

EasyTouch GCH este aparatul recomandat de medicii specialști în cazul persoanelor care suferă de afecțiuni precum diabetul zaharat, probleme cardiace și alte afecțiuni ale corpului, datorită acurateții sale crescute și a timpului scurt de analiză. Acest aparat are nevoie doar de 6 secunde pentru a măsura glicemia și hemoglobina și de 150 de secunde pentru a măsura nivelul de colesterol.

De asemenea, EasyTouch GCH poate memora rezultatele dumneavoastră, astfel încât să puteți observa progresul dumneavoastră de fiecare dacă când veți măsura acești indicatori, pentru a preveni agravarea afecțiunii de care suferiți. Kitul acestui aparat conține aparatul de măsură, stiloul cu ajutorul căruia se va preleva picătura de sânge, acele de unică folosință, testele pentru glicemie, colesterol și hemoglobină, dar și o husă de protecție a aparatului de măsură.

Aparatul funcționează cu baterii simple, de tipul celor AAA 1.5 V și vin incluse în kitul inițial al acestuia.

#2. Cel mai bun aparat de măsurat glicemia digital: EasyTouch GCU

Dacă vă faceți griji în legătură cu aparatele de origine necunoscută, care nu prezintă acuratețe mare în rezultatele pe care le afișează, atunci ar fi bine să știți că EasyTouch GCU este unul dintre puținele aparate de măsurat glicemia 3 în 1 cerificat CE și avizat de Ministerul Sănătății.

EasyTouch GCU mărsoară, pe lângă glicemia dumneavoastră, și nivelul acidului uric și al colesterolului din sânge. Un nivel crescut de acid uric în sânge cauzează depuneri de minerale la nivelul articulațiilor dumneavoastră, fiind posibilă chiar și blocarea completă a acestora. De aceea este important să cunoașteți exact nivelul de acid uric din sânge.

Acest aparat are ca avantaj faptul că utilizarea lui este deosebit de simplă, iar toate aceste teste se pot realiza doar cu o singură picătură de sânge din deget. Costul aparatului este unul redus, în special dacă luăm în considerare calitatea de care dă dovadă. Kitul acestuia include aparatul de măsură, stiloul pentru întepătură, 25 de ace de unică folosință și testele pentru acid uric, glicemie și colesterol.

#3. Cel mai bun aparat de măsurat glicemia pentru monitorizarea sănătății: EasyTouch GC

EasyTouch GC este unul dintre clee mai ușor de folosit aparate de măsurat glicemia pe care le veți putea găsi pe piața din țara noastră, fiind perfecte pentru a fi utilizate chiar și de către cei mai în vârstă, care se descurcă mai greu cu tehnologia modernă.

Acest aparat măsoară atât glicemia, cât și nivelul colesterolului, fiind perfect atât pentru persoanele care suferă de diabet, cât și pentru cele care suferă de boli la nivelul sistemului circulator și trebuie să mențină un nivel scăzut de colesterol în sânge. 

Aparatul are incluse în kitul său stiloul pentru înțepătură, zece ace de unică folosință, teste pentru glicemie și teste pentru colesterol.

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat de masurat glicemia?

Acuratețea

Aceasta este cea mai importantă caracteristică a oricărui aparat de măsură, indiferent de indicele pe care îl măsoară. Acuratețea unui aparat de măsură este atestată prin marcajul CE de pe ambalajul acestuia, așa că este important să verificați dacă produsul respectă standardele Comisiei Europeene și prezintă marcajul CE pe ambalajul său.

Indicii măsurați

Există aparate care măsoară doar glicemia, însă există și aparate care măsoară și alți indici importanți cum ar fi colesterolul, nivelul acidului uric din sânge sau hemoglobina. Aceștia sunt indici importanți în monitorizarea stării dumneavoastră de sănătate. Când achiziționați un aparat de măsurarea a glicemiei, orientați-vă în așa fel încât să vă asigurați că acesta măsoară și alți indici relevanți pentru afecțiunea de care suferiți.

Kitul aparatului

Când sunteți în căutarea unui aparat de măsurat glicemia, asigurați-vă că sunt incluse și accesoriile de care veți avea nevoie pentru a realiza măsurătorile în kitul acestuia. Stiloul pentru înțepătură, acele de unică folosință și testele pentru glicemie nu ar trebui să lipsească din kitul aparatului. După ce veți epuiza testele pentru glicemie disponibile în kit, va fi necesară achiziționarea separată a acestora.

Alte caracteristici importante

Este important ca aparatul să fie intuitiv și ușor de folosit, în special dacă este achiziționat pentru o persoană mai în vârstă. Deși un display complex cu indici numeroși poate suna atractiv inițial, este foarte dificil de utilizat. Portabilitatea dispozitivului este un alt aspect pe care ar fi bine să îl luați în considerare, aparatele cu acumulator fiind disponibile pe piața din țara noastră.

Cel mai bun aparat de masurat glicemia – Pareri de pe forum 

Mihaela Oprea

„Mama mea are diabet și probleme cu inima, așa că este foarte important să cunoaștem nivelul glicemiei din sânge, colesterolul, dar și hemoglobina, de aceea am ales EasyTouch GCH ca aparat de măsurare al acestor indici! Este foarte eficient și ușor de folosit!”

Florin Ghinea

„De curiozitate, am folosit EasyTouch GCH înainte de a mă duce la analizele programate la clinică. Rezultatele au fost aceleași, acuratețea acestui aparat este uimitoare! Faptul că îl pot folosi din confortul propriei locuințe nu poate decât să mă bucure!”

Raluca Mirculescu

„Tatăl meu suferă de gută și EasyTouch GCU ne-a ajutat mult să ținem această boală sub control! Am căutat foarte mult timp un aparat care măsoară eficient acidul uric din sânge, însă mă bucur că EasyTouch GCU este atât de eficient și ușor de folosit!”