Cel mai bun aparat de masaj picioare – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat de masaj picioare

Cel mai bun aparat de masaj picioare cu funcție de încălzire: Beurer FM 60

 „Un masaj relaxant nu a fost niciodată mai accesibil! Beurer FM 60 este aparatul perfect pentru dumneavoastră, în special dacă doriți un aparat de masaj care să nu ocupe mult spațiu!”

Cel mai bun aparat de masaj picioare cu infraroșu: Shiatsu

„Uitați de hipertensiunea arterială, de circulația periferică îngreunată și de senzația de picioare grele datorită acestui aparat de masaj picioare foarte ușor de utilizat!”

Cel mai bun aparat de masaj picioare cu telecomandă: Timeless Tools

„Designul modern nu este singurul lucru care recomandă Timeless Tools drept cel mai eficient aparat de masaj picioare: cele patru programe opționale și trei moduri de operare vă vor convinge de acest lucru!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat de masaj picioare

#1. Cel mai bun aparat de masaj picioare cu funcție de încălzire: Beurer FM 60

Unul dintre cele mai populare produse pe piața din țara noastră, Beurer FM 60 este produsul perfect în special dacă locuiți la apartament și nu dispuneți de mult spațiu de depozitare, deoarece acesta nu ocupă mult spațiu. 

Beurer FM 60 dispune de 18 capete de masaj și utilizează tehnica japoneză shiatsu pentru a masa puncte specifice din talpa piciorului corespunzătoare întregului organism. Intensitatea masajului poate fi reglată specific pentru fiecare picior în parte, iar aparatul dispune, de asemenea, și de o funcție de încălzire, astfel încât să vă puteți bucura de un masaj reconfortant și liniștitor.

#2. Cel mai bun aparat de masaj picioare cu infraroșu: Shiatsu

Shiatsu revoluționează tehnica de masaj a picioarelor prin tehnologia modernă de încălzire cu ajutorul undelor infraroșu care stimulează circulația sanguină periferică și ameliorează hipertensiunea arterială. Acest aparat dispune și de un cronometru automat de 15 minute pentru sesiunea de masaj, dar și de 18 capete rotative pentru ca picioarele dumneavoastră să se bucure de o grijă specială și sesiunea de masaj să se dovedească a fi relaxantă și plăcută.

Undele infraroșu stimulează în profunzimea țesutului și creează o senzație plăcută de căldură la nivelul picioarelor dumneavoastră, facilitând, de asemenea, circulația sângelui la extremitățile inferioare. Aparatul de masaj Shiatsu este foarte ușor de utilizat, fiind necesară doar apăsarea butonului On/Off pentru inițierea sesiunii de masaj.

#3. Cel mai bun aparat de masaj picioare cu telecomandă: Timeless Tools

Uitați acum de tot stresul acumulat pe parcursul zilei și bucurați-vă de un masaj profesional cu ajutorul aparatului de masaj picioare cu telecomandă Timeless Tools! Designul său atractiv și interfața acestuia optimă îl fac potrivit pentru utilizarea fără dificultăți de orice persoană, indiferent de nivelul său de experiență în ceea ce privește tehnologia.

De asemenea, unul dintre beneficiile acestui aparat este faptul că dispune de trei moduri de operare: automat în care selectați doar tipul masajului, individual, în care puteți selecta nivelul de intesitate pentru fiecare picior în parte și manual, în care aveți controlul deplin asupra aparatului de masaj. Telecomanda cu care acesta vine echipat vă permite să faceți toate aceste setări fără să fie necesar să vă aplecați la nivel cu aparatul.

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat de masaj picioare?

Încălzirea

Pentru mulți dintre noi, posibilitatea masării picioarelor și a încălzirii simultane ale acestora este foarte importantă, deoarece stimulează circulația sanguină de la nivelul extremităților și oferă un plus de confort în timpul procesului relaxant de masare. Încălzirea se poate realiza prin mai multe moduri, fie încălzire prin stimulare cu unde infraroșii, fie prin modul clasic de încălzire a unei rezistențe și transmiterea căldurii către țesut.

Programele operaționale

Există mai multe programe operaționale sau tipuri de masaj disponibile în software-ul aparatului de masaj. Puteți selecta programul care este potrivit pentru dumneavoastră, în funcție de necestități: masajul se bazează pe presopunctură, așa că se vor stimula părți diferite ale tăpilor dacă doriți să vă relaxați decât atunci când veți dori să scăpați de un anumit disconfort sau de dureri corporale.

De asemenea, veți putea selecta și intensitatea masajului, astfel încât acesta să fie o activitate plăcută și relaxantă.

Modurile de operare

Pentru confortul dumneavoastră este bine să optați pentru aparate de masaj care au mai multe moduri de operare disponibile. De cele mai multe ori, acestea vă vor permite să selectați dintre trei moduri de operare: automat, în care programele sunt înregistrare în software-ul aparatului de masaj, individual în care puteți seta intensitatea și parametrii pentru fiecare picior în parte și manual, în care puteți să alegeți zona tratată, viteza de masare și intensitatea masajului.

Dacă vă numărați printre persoanele care preferă să aibă parte de tratament personalizat, atunci aparatele de masaj cu multiple moduri de operare sunt alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Controlul de la distanță

Este foarte neplăcut să fie necesar să vă aplecați pentru a putea seta intensitatea masajului în timp ce aparatul este pornit, așa că vă recomandăm să alegeți un aparat de masaj care vine însoțit și de control la distanță cu ajutorul unei telecomenzi. Puteți seta, astfel, toți parametrii doriți fără să fie necesar să vă aplecați și să apăsați butoanele de pe aparat.

Cel mai bun aparat de masaj picioare – Pareri de pe forum 

Gabriel Ratescu

Beurer FM 60 mi-a schimbat complet viața! Dorm mult mai bine de când am început să folosesc accest aparat de masaj, iar prețul său este foarte accesibil pentru eficiența de care dă dovadă! A devenit rapid unul dintre electrocasnicele mele preferate, la care abia aștept să mă întorc după serviciu!”

Dariana Grigore

„Masajele făcute de aparatul Beurer FM 60 sunt comparabile cu cele făcute de maeștrii de la un salon japonez profesionist! Este incredibil cât de repede dispare tot stresul și toată tensiunea pe care o resimt din cauza stilului de viață aglomerat!”

Radu Pripas

„Pentru mine, Shiatsu a devenit aliatul perfect în zilele când nici filmele, nici ceaiul și nimic altceva nu mă pot ajuta să mă relaxez! Doar datorită acestui aparat de masaj uimitor îmi pot recăpăta calmul și pot să fiu din nou eu însămi!”