Cel mai bun aparat anticelulitic – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aparat anticelulitic 

Cel mai bun aparat anticelulitic 3 în 1: Aparat de Slabit 3 in 1 EMS, Ultrasonic si Infrarosu

„Pregătiți-vă pentru o vară de neuitat și pentru o siluetă splendidă cu aparatul de slăbit 3 în 1, Ultrasonic și Infraroșu!”

Cel mai bun aparat de masaj anticelulitic: Medicura M240N

„Relaxați-vă trupul și mintea datorită acestui aparat de masaj anticelulitic cu 4 accesorii interschimbabile, care vă va îmbunătăți circulația sanguină datorită tehnologiei infraroșu de care dispune!”

Cel mai bun aparat anticelulitic cu rolă dublă din jad: Body Slimmer SAL-790

„Uitați de toate aparatele complicate și greu de utilizat folosind acest aparat de masaj cu un sistem rotativ care tonifiază și îmbunătățește aspectul pielii dumneavoastră!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aparat anticelulitic

#1.Cel mai bun aparat anticelulitic 3 în 1: Aparat de Slabit 3 in 1 EMS, Ultrasonic si Infrarosu

Indiferent de probleme pielii dumneavoastră, aparatul de Slabit 3 in 1 EMS, Ultrasonic si Infrarosu este alegerea perfectă! Fie că vorbim despre ridurile faciale încăpățânate, despre coșurile inestetice sau despre celulita greu de tratat, acest aparat de masaj acționează eficient și curăță în profunzime, asigură hidratarea pielii dumneavoastră și elimină depunerile de grăsime.

Tehnologia căreia i se datorează toate aceste beneficii are la bază ultrasunetele și undele infraroșii. Cu ajutorul ultrasunetelor aparatul produce vibrații eficiente la frecvențe mari, care acționează mecanic în vederea masării pielii dumneavoastră. Cu ajutorul undelor infraroșii se încălzește local pielea, în așa fel încât permeabilitatea acesteia este una crescută și aparatul poate acționa în profunzime cu ușurință.

De asemenea, Aparat de Slabit 3 in 1 EMS, Ultrasonic si Infrarosu are 5 moduri de funcționare – apăsare, masaj, frământat, rapid și subțiat, astfel încât să puteți decide chiar dumneavoastră ce fel de intensitate preferați în zona de interes care urmează să fie tratată.

#2.Cel mai bun aparat de masaj anticelulitic: Medicura M240N

Dacă vă numărați printre persoanele care petrec o perioadă îndelungată de timp la birou, atunci ar fi bine să luați în considerare utilizarea Medicura M240N pentru a trata durerile cervicale, lombare sau crampele musculare!

Pe lângă eficiența sa dovedită clinic în combaterea celulitei încăpățânate de la nivelul pielii, Medicura M240N are un efect plăcut de încălzire datorită undelor infraroșii pe care le folosește. Acest aparat de masaj vine însoțit de 4 capete interschimbabile, astfel încât puteți folosi capătul care aplică intensitatea dorită în zona de interes. Puteți ajusta, de asemenea, și viteza acestui aparat în funcție de tipul de masaj dorit.

#3.Cel mai bun aparat anticelulitic cu rolă dublă din jad: Body Slimmer SAL-790

Cine spune că masajul anticelulitic are doar scop de înfrumusețare cu siguranță cu a avut de a face cu Body Slimmer SAL-790! Acest aparat anticelulitic deosebit îmbunătățește circulația sanguină datorită celor 78 de degete din silicon care acționează simultan la suprafața pielii dumneavoastră, oferindu-vă o senzație plăcută de relaxare.

Aparatul este foarte ușor de utilizat și dispune de două trepte de viteză, diminuând eficient celulita din zonele problematice ale corpului și îmbunătățind aspectul pielii. Body Slimmer SAL-790 vine cu o bandă cauciucată din silicon astfel încât să poată fi fixat bine în mână în timp ce este folosit. Se poate utiliza împreună cu creme anticelulitice speciale pentru a crește eficiența acestuia, dar și pentru a beneficia de un masaj relaxant și plăcut!

Ce este important cand cautam cel mai bun aparat anticelulitic?

Tehnologia de acționare

Datorită progresului tehnologic, pe lângă tehnicile tradiționale de masaj anticelulitic prin frecare mecanică, ne putem bucura și de alte beneficii ale acestor aparate de masaj. Tehnologia infraroșu și ultrasunetele sunt doar două dintre aceste funcții moderne ale aparatelor de ultimă tehnologie.

Infraroșu este responsabil pentru terapia cu căldură care promite pătrunderea în straturile adânci ale pielii și acționarea de la interior înspre exterior, în vederea reducerii stratului de grăsime, iar ultrasunele provoacă vibrații cu o frecvență mare, astfel încât aspectul pielii dumneavoastră este îmbunătățit prin această tehnică de masaj, având o acțiune atât mecanică, cât și fizică.

Accesoriile aparatului

Atunci când achiziționați un aparat de masaj anticelulitic sunt importante și accesoriile cu care acesta este echipat, întrucât țintesc diferite zone ale corpului uman dar și diferite moduri de a masa zonele cu probleme. 

Kiturile aparatelor de masaj pot include diverse capatele interschimbabile ale aparatului, o geantă pentru accesorii, mânerul produsului, încărcătorul sau cablul de alimentare al acestuia, dar și alte accesorii speciale cum ar fi un aparat de masaj facial.

Eficiența produsului

Eficiența produsul este influențată de foarte mulți factori externi. Zona unde este folosit aparatul de masaj, motivul pentru care ați decis să îl utilizați și tehnica prin care acesta acționează sunt doar câteva dintre acești factori decisivi în procesul de îmbunătățire al aspectului pielii dumneavoastră.

Pentru a reuși să înclinați balanța în favoarea dumneavoastră, puteți alege să utilizați aparatul dumneavoastră de masaj anticelulitic împreună cu o cremă special dezvoltată pentru a crește permeabilitatea pielii și pentru a eficientiza procesul inițiat cu ajutorul aparatului de masaj anticelulitic.

Cel mai bun aparat anticelulitic – Pareri de pe forum

Antonia Linea

„De când am luat Aparat de Slabit 3 in 1 EMS, Ultrasonic si Infrarosu, pielea mea a început să arate mult mai bine! Nici sportul și exercițiile fizice nu m-au ajutat să îmi tonifiez pielea așa cum m-a ajutat acest aparat uimitor! Iar senzația de căldură pe care o lasă la suprafața pielii este preferata mea!”

Maria Toader

„ Am luat aparatul de Slabit 3 in 1 EMS, Ultrasonic si Infrarosu pentru a-l folosi la nivelul feței, că au început să îmi apară riduri și voiam să le tratez fără intervenții. Nu numai că acest aparat a făcut minuni pentru ridurile mele, dar a fost grozav și pentru tratarea durerilor de spate, dureri cauzate de statul la birou!”

Tatiana Pavel

Medicura M240N este singurul aparat pe care îl port cu mine peste tot! Îi schimb capul și îl folosesc chiar și pentru coloana cervicală, când stau prea mult pe scaun sau când am crampe musculate! E cel mai bun aparat de masaj și îl recomand tuturor!”