Top cele mai bune televizoare – cel mai bun smart TV, Pareri Forum, Pret (2021)

Lista cu Produse de Top pentru cel mai bun Smart TV

Cel mai bun Smart TV în general, curbat: Televizor-led-curbat-smart-samsung-138-cm

„Acest televizor include tehnologia 4K UHD, care conferă imaginii o claritate la rezoluție înaltă. ”

Cel mai bun Smart TV în general, plat: Televizor-samsung-55tu7072-138-cm

„Cu ajutorul procesorului Crystal 4K, imaginea este la ea acasă.”

Cel mai bun Smart TV cu sistem Android: Televizor-led-smart-android-philips-108-cm-4k-ultra-hd

„Sistemul Philips Android îți permite să-ți planifici conținutul după preferințe și ai acces la Magazin Play pentru mai multe aplicații pe placul tău.”

Cel mai bun Smart TV fără margini: Televizor-samsung-50tu7072-125-cm-smart-4k-ultra-hd-led

„Designul fără margini al acestui Televizor îți permite să te concentrezi doar pe imagine, fără limite.”

Cel mai bun Smart TV cu unghi larg de vizualizare: Televizor-lg-49um7050-123-cm-smart-4k-ultra-hd-led

„Tehnologia panoului IPS 4K a acestui televizor îți permite o viziune clară asupra imaginii, chiar dacă te afli într-un unghi nefavorabil.”

Cel mai bun Smart TV fără margini, la dimensiuni mai mici: Televizor-samsung-43tu7072-108-cm-smart-4k-ultra-hd-led

„Bucură-te de tehnologia procesorului Crystal 4K și a designului fără margini într-un format mai mic, perfect pentru spațiile restrânse. 

Cel mai bun Smart TV, românesc: Televizor-led-diamant-80-cm-hd

„Simplitatea și tehnologia se îmbină perfect în noul televizor Diamant, la un preț accesibil.”

Alegerile noastre de top pentru cele mai bune televizoare Smart TV

1.Cel mai bun Smart TV în general, curbat: Televizor-led-curbat-smart-samsung-138-cm

Cel mai bun Smart TV în general, curbat

Televizorul LED curbat de la Samsung este ca mai bună opțiune de un Smart TV de ultimă tehnologie. Beneficiază de un procesor UHD, care oferă un spectru de culori vii, iar imaginea este la fel de clară precum în realitate.

Combină o serie de tehnologii de imagine de ultimă generație, ce asigură o viziune la o rezoluție înaltă, dintre acestea putând fi amintite sistemele Pur Color, 4K Active HDR, Contrast Enhancer ș.a..

Imaginea revoluționează și prin sistemul UHD Dimming, ce vă permite să ajustați contrastul la un nivel optim vederii dumneavoastră. Cu ajutorul acestei tehnologii, se poate asigura o protecție asupra ochilor atât în cazul copiilor, cât și în cazul persoanelor mai în vârstă.

Acest sistem este completat de funcția Auto Depth Enhancer, care ajustează nivelul de contrast și oferă o imagine realistică direct în spațiul dumneavoastră de confort. 

Designul curbat al acestui televizor este inspirat din natură, ceea ce va completa decorul dumneavoastră într-o manieră elegantă, plăcută vederii. 

2.Cel mai bun Smart TV în general, plat: Televizor-samsung-55tu7072-138-cm

Cel mai bun Smart TV în general, plat

Surprinzător la acest televizor este tehnologia HDR, ce intensifică culorile și oferă o nouă viziune asupra culorii și a detaliilor. Un bonus al acestui sistem este asigurat de rezoluția foarte bună a scenelor întunecate. 

Claritatea imaginilor este asigurată de procesorul Crystal 4K, al cărui rol este de a prelucra culorile, împreună cu funcția HDR asigură un contrat optim. 

Interesant la acest televizor este designul fără margini, pe trei laturi ale acestuia, ce permite o viziune strictă asupra imaginii, într-o manieră demnă de cea a cinematografelor.

Aceste îmbunătățiri sunt completate de rezoluția FHD, ce are de 4 ori mai mulți pixeli, îmbunătățind calitatea imagini și îți permit să ai o viziune mai amplă asupra detaliilor. 

Sistemul fără cabluri împrăștiate oferă eleganță designului, amplasarea lui în casele dumneavoastră nemodificând armonia decorului cu detalii inestetice. 

3.Cel mai bun Smart TV cu sistem Android: Televizor-led-smart-android-philips-108-cm-4k-ultra-hd

Cel mai bun Smart TV cu sistem Android

Primul detaliu ce poate fi observat la acest televizor ține de esteticul acestuia. Sistemul Ambilight revoluționează tehnologia televizoarelor Smart prin LED-urile de pe marginile televizorului, ce proiectează culorile în exteriorul ecranului, în întreaga cameră. Lumina ambientală este sincronizată în timp real, aducând emoția scenelor proiectate în filmul preferat direct în casele dumneavoastră. 

Imaginea este perfectă, întocmai cum este și denumirea procesorului Philips P5 Perfect Picture Engine. Acesta sincronizează detaliile și mișcarea într-un mod ce nu permite să ratați cele mai interesant faze din meciul echipei preferate. Acest procesor vine la pachet cu funcțiile Dolby Vision și Dolby Atmos, ce v-a aduce cinematograful acasă. 

Sistemul Android TV al acestui televizor permite planificarea accesului la aplicațiile preexistente în sistem, precum Netflix sau YouTube. Având o interfață intuitivă, conținuturile video preferate îți vor și întotdeauna la îndemână. Iar accesul la Magazinul Google Play și galeria de aplicații Philips îți asigură o gamă de servicii noi mereu la dispoziția ta. 

4.Cel mai bun Smart TV fără margini: Televizor-Samsung-50tu7072-125-cm-smart-4k-ultra-hd-led

Cel mai bun Smart TV fără margini

Televizorul Smart Samsung fără margini beneficiază de un ecran Crystal Display, a cărui gamă de culori prezintă realitatea într-un mod aparte. Calitatea imaginii este ridicată la un alt nivel, completată fiind de procesorul Crystal 4K și funcția HDR ce nu-ți permite să treci cu vederea detaliile fine încă de la prima lor apariție. 

O încântare pentru iubitorii de jocuri video este funcția Game Enhancer ce oferă un control ridicat al acțiunilor. Jocul este cursiv și la cea mai bună claritate a sa, fără întreruperi. Iar funcția AirPlay 2 vă permite să vizionezi conținuturile preferate de pe dispozitivele Apple într-un format mai mare. 

Designul este completat de tehnologia fără margini, și eliminarea cablurilor împrăștiate și inestetice. Inovează prin armonia pe care o oferă spațiului în care este amplasat. 

5.Cel mai bun Smart TV cu unghi larg de vizualizare: Televizor-lg-49um7050-123-cm-smart-4k-ultra-hd-led

Cel mai bun Smart TV cu unghi larg de vizualizare

Acest televizor beneficiază de o precizie a culorii de aproape 100%, indiferent de poziția în care vă aflați față de el. Panoul IPS 4K asigură acest lucru, chiar dacă canapeaua și fotoliile din sufragerie nu se pot afla tot timpul fix în fața ecranului pentru a vă putea bucura de o viziune clară asupra imaginii.

Acest televizor rezolvă problema, având o acuratețe chiar și în unghiuri de 60%. Vă puteți bucura de filmul sau emisiunea preferată fără a fi nevoie să vă îngrămădiți în fața ecranului. 

Sistemele de îmbunătățire a imaginii lucrează împreună cu procesorul Quad Core, pentru a asigura contrastul și culoarea la nivel optim, intens. Culorile sunt realiste oferind viață și intensitate imaginilor, astfel veți beneficia de o experiență dinamică la un nivel înalt. 

Și ce este o imagine bună, fără un sunet pe măsură?

Calitatea sunetului este asigurată de funcția Ultra Surround. Sunetul este preluat din mai multe surse audio virtuale, completând imaginea dinamică vizuală cu cea audio pentru a întări intensitatea unei experiențe cinematografice unice. 

Designul este simplu și elegant, încadrându-se perfect în spațiile dumneavoastră, fără a afecta decorul la nivel estetic. 

6.Cel mai bun Smart TV fără margini, la dimensiuni mai mici: Televizor-samsung-43tu7072-108-cm-smart-4k-ultra-hd-led

Cel mai bun Smart TV fără margini, la dimensiuni mai mici

Tehnologia fără margini, acum într-un format mai mic. Defectul minor pe care îl pot avea televizoarele Smart TV Samsung fără margini, este dimensiunea. Acest lucru nu se aplică și în cazul acestui televizor, având o diagonală de 108 cm, încadrându-se perfect într-un spațiu mai mic, fără să afecteze designul încăperii sau să deranjeze vizual. 

Procesorul Crystal 4K și funcțiile UHD și HDR asigură o calitate a imaginii superioară, iar designul fără margini nu cunoaște limite, creând iluzia unui ecran cinematografic. 

Funcția Game Enhancer asigură aceeași experiență ridicată a trăirii jocului preferat la o intensitate ridicată, iar sistemul fără cabluri împrăștiate constituie un avantaj, mai ales în cazul spațiilor restrânse, unde acestea ar putea dăuna vizual, dar în același timp s-ar putea deteriora. 

Aplicațiile de Streaming instalate, YouTube, Netflix, HBO Go vă pun la îndemână filmele și serialele preferate oricând, iar conexiunea Wi-fi și Bluetooth vă țin ecranul, cât și pe telefonul mobil conectate online, cu ajutorul funcției AirPlay 2. 

7.Cel mai bun Smart TV, românesc: Televizor-led-diamant-80-cm-hd

Cel mai bun Smart TV, românesc

Nostalgia după un televizor românesc a luat sfârșit cu noul Smart TV Diamant. Designul simplu este completat de funcțiile HDMI, USB și CI+ la un preț accesibil. Diagonala de 80 de cm a acestui televizor îl face să fie potrivit oricărui spațiu. 

Tehnologia Clear Motion Engine oferă claritate mișcării, indiferent dacă alegi să te joci sau să urmărești serialul sau filmul preferat. 

Funcția CI+ permite renunțarea la cablurile inutile ale unui decodor clasic. Te conectezi mai ușor la serviciile tale de cablu folosind cartele CI+, iar programele se schimbă cu ajutorul telecomenzii televizorului DIAMANT. 

Folosindu-vă de portul USB 2.0, puteți urmări emisiunile preferate chiar dacă nu aveți timp să le vizionați în timpul programului obișnuit. Cu ajutorul funcției PVR, puteți înregistra filmele sau emisiunile pe un dispozitiv UBS pentru a vă bucura de ele mai târziu. 

Cel mai bun Smart TV – Păreri de pe Forum

Cristi Coman 

„Eram nehotărât în achiziționarea acestui televizor (Televizor-led-curbat-smart-samsung-138-cm), dar mă bucur că am făcut-o. Se mișcă foarte repede, Iar imaginea se ridică standardelor. Îl folosesc uneori și ca monitor pentru PC pentru jocurile video. Are o rezoluție înaltă și se vede impecabil în 4K.

Meniul este foarte rapid, culorile sunt vii iar posturile HD se ridică la calitatea numelui. Filmele 1080p/4K de pe unitățile de stocare externe sau de pe streaming se văd foarte clar, fără light bleeding.

Este un televizor bun, dar îi lipsesc unele funcții.” 

Camelia Sava (Televizor-led-curbat-smart-samsung-138-cm)

„Cel mai mare avantaj îl consideră ecranul curbat, care nu deranjează estetic și nu îți obosesc ochii ca în cazul celor normale. Culorile sunt vii și se mișcă foarte rapid. 

Un dezavantaj este telecomanda, care e total opusă de calitatea televizorului.”