Cel mai bun sampon nuantator gri – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru sampon nuantator gri

Cel mai bun șampon nuanțator gri în general: Sampon nuantator Loncolor Expert Silver

„Este perfect pentru părul blond deschis, dar și pentru părul alb. Formula sa specială cu cheratină hidrolizată oferă părului strălucire argintie naturală.”

Cel mai accesibil șampon nuanțator gri: Sampon L’Oreal Paris Elseve Color Vive Purple

„Acest șampon neutralizează tonurile de galben și portocaliu, oferind rezultate uniforme, iar părul rămâne hrănit și mătăsos.”

Cel mai profesional șampon nuanțator gri: Sampon profesional L’Oreal Professionnel Serie Expert Silver

„Formula sa cu aminoacizi și acid cationic este perfectă pentru părul subțire și suplu, oferindu-i vitalitate și strălucirea naturală de care are nevoie.”

Alegerile noastre de top pentru sampon nuantator gri

#1. Cel mai bun șampon nuanțator gri în general: Sampon nuantator Loncolor Expert Silver

În ultimii ani, firele decolorate și tonurile de blond reci au devenit din ce în ce mai populare, reprezentând dorințele multor doamne și tineri. Însoțit de coafura potrivită, aceste nuanțe arată minunat, oferind persoanei în cauză un aer de rafinament.

De asemenea, deoarece este dificil să găsiți produse care să vă ajute să vă mențineți culoarea preferată, mai ales dacă sunt scumpe, așa cum au spus alți cumpărători, șampoanele nuanțatoare, cum ar fi Loncolor Silver Reflex, ar putea fi ceea ce aveți nevoie.

Se folosește pentru părul blond auriu deschis, gri sau alb, iar pigmentul său violet închis va acționa asupra acestuia, estompând aspectul particulelor galbene calde.

Deși unii cumpărători ar putea crede că aceasta este o opțiune pentru a-și face părul purpuriu, nu este cazul, iar producătorul nici măcar nu promovează acest lucru, ceea ce reprezintă o neînțelegere uriașă.

Dimpotrivă, va da o reflexie argintie uniformă și naturală părului, colorează ușor și conferă vitalitate părului gri în mod natural. Conține keratină hidrolizată și vitamina B5, hrănește delicat și îngrijește fibra de la rădăcină până la vârf. Proteina va „înfășura” fibrele într-o stare naturală de protecție, făcându-le mai strălucitoare și mai fine, oferindu-le un aspect sănătos și mătăsos, iar conținutul de vitamine va ajuta la regenerarea foliculilor de păr degradați și rupți.

#2. Cel mai accesibil șampon nuanțator gri: Sampon L’Oreal Paris Elseve Color Vive Purple

Face parte dintr-o serie dedicată părului colorat: ColorVive. Potrivit pentru persoanele cu părul blond, gri, alb sau decolorat. Acest șampon neutralizează nuanțele nedorite de galben și portocaliu.

Elseve este un brand expert care oferă soluții avansate pentru diferite tipuri de păr și oferă o soluție pentru neutralizarea tonurilor de galben și portocaliu nedorite. Sampon L’Oreal Paris Elseve Color Vive Purple este un șampon de culoare gri conceput pentru a neutraliza reflexia galbenă care poate apărea ca urmare a vopsirii sau decolorării părului datorită pigmentului violet din ingredient.

Părul are o reflexie cenușie, efectul este uniform, părul rămâne hrănit și matasos, iar culoarea este protejată. Mirosul este plăcut, iar părul rămâne neted și strălucitor după utilizare. Când este utilizat pentru prima dată, reflexia galbenă dispare.

#3. Cel mai profesional șampon nuanțator gri: Sampon profesional L’Oreal Professionnel Serie Expert Silver

Aceste produse sunt o alegere excelentă pentru cei care au rămas cu nuanțe de portocaliu între tratamentele de colorare, mulți testeri au comentat că șamponul a ajutat la definirea tonurilor și la obținerea nuanței de gri de la o singură spălare. Peste 83% dintre testeri au fost de acord că părul lor se simte curat după ce l-a folosit.

Șamponul este ușor de utilizat, iar majoritatea testerilor au fost de acord că produsul a venit cu instrucțiuni clare.

Șamponul nu doar că are capacitatea de a colora, ci și netezește, hrănește, oferă suplețe și vitalitate fibrei. El are aminoacizi și acid cationic pentru a oferi toate aceste beneficii părului. 

Este un produs profesional, dar adresat publicului larg. 

Ce este important cand cautam sampon nuantator gri?

Cercetările au indicat mult timp că anumite deficiențe nutriționale, inclusiv cuprul, pot duce la slăbirea părului.

În afară de tratarea părului gri din interior spre exterior, trebuie să căutați:

Ingredientele șamponului

Aminoacizi pentru a vă întări firele de păr, uleiuri pe bază de plante pentru hrănirea firului de păr, cum ar fi nuca de cocos și argan. Căutați șamponuri bogate în nutrienți, care nu doar colorează, și ci hrănește firul de păr. 

Tipul de păr

Trebuie să știți că efectul acestui tip de produs depinde în mare măsură de caracteristicile părului dvs. Dacă părul are un strat de protecție sebaceu, șamponul nuanțator nu se va lipi. După cum sugerează și numele, acest produs este dedicat curățării, dar uneori este mai bine să vă spălați ușor părul cu un șampon obișnuit și apoi să aplicați șamponul nuanțator, mai ales dacă doriți modificări mai vizibile sau de lungă durată.

În același timp, efectul este diferit în funcție de grosimea firului. Dacă aveți păr normal, șansele dvs. de a obține rezultatul dorit vor fi mai mari.

sampon nuantator gri – Pareri de pe forum

Ioana Pop

Sampon nuantator Loncolor Expert Silver arată bine și miroase bine și îmi face părul să se simtă bine, deși trebuie să folosesc mult balsam pentru a-mi menține părul moale, cred că a făcut o diferență în vibrația culorii mele”

Maria Valeriu

„Părul meu este complet gri / alb și foarte plictisitor fără Sampon nuantator Loncolor Expert Silver. Folosirea acestuia o dată pe săptămână îi conferă părului meu un ton subtil frumos. Îmi place!”

Alina Dumitru

„Îmi place foarte mult Sampon nuantator Loncolor Expert Silver. Da, îți lasă părul puțin „dezbrăcat” când îl clătești, dar funcționează. Oferă o curățare profundă a păruluo. Îl folosesc o dată pe săptămână și acum, la o lună după achiziție, văd cu adevărat o diferență în părul meu argintiu / alb. Mă șamponez și apoi îl las pe părul meu în timp ce mă spăl pe restul corpului și își face treaba. Acum, mă prind făcând acea mișcare „dublă” atunci când trec pe lângă o oglindă – știi, acea se apleacă înapoi și mai aruncă o privire.”

Gragnea Simona

Sampon nuantator Loncolor Expert Silver e bun. Se văd rezultatele chiar și după o singură utilizare. Recomand cu încredere.”