Cea mai puternica antena cb – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cea mai puternica antena cb 

Cea mai bună antenă radio fără magnet: Antena radio CB Avanti Regale Plus

„Comunicarea pe distanțe de până la 15 km nu a fost niciodată mai simplă așa cum este cu antena radio CB Avanti Regale Plus!” 

Cea mai puternică antenă stație radio cu magnet: Antena statie radio CB PNI ML160

„Fixare simplă, transmisii rapide și de înaltă calitate, antena statie radio CB PNI ML160 este tot ce aveți nevoie pentru a fi la curent cu toate noutățile!”

Cea mai bună antenă cu unghi reglabil: Antena CB PNI S75

„Fabricată din oțel inoxidabil și având un unghi reglabil cu ajutorul șurubului cu fluture, Antena CB PNI S75 are o distanță de comunicare de până la 10 km, fiind perfectă pentru mașinile mici!”

Alegerile noastre de top pentru cea mai puternica antena cb 

#1. Cea mai bună antenă radio fără magnet: Antena radio CB Avanti Regale Plus

Dacă sunteți în căutarea unei antene radio foarte flexibilă cu o distanță de comunicare mare, atunci ați găsit produsul perfect! Antena radio CB Avanti Regale Plus are o înălțime impresionată de 2.1 metri, suportând o putere maximă de 1200 de W.

Această antenă se fixează printr-un sistem simplu compus dintr-un spic reglabil cu ajutorul unui imbus și o garnitură din cauciuc. Distanța de comunicare este astfel sporită prin lipsa magnetului din sistemul de fixare, nefiind astfel bruiată de acesta. Greutatea antenei este de numa 600 de grame, o greutate foarte mică luând în considerare dimensiunile acesteia.

Antena radio CB Avanti Regale Plus este prevăzută cu un arc pe toată lungimea acesteia, fiind astfel deosebit de flexibilă și ușor de folosit.

#2. Cea mai puternică antenă stație radio cu magnet: Antena statie radio CB PNI ML160

Antena statie radio CB PNI ML160 este una dintre cele mai populare antene CP datorită rezistenței sale deosebite și a calității de care dă dovadă. Această antenă este fabricată din oțel inoxidabil și are o distanță de comunicare de până la 15 km, fiind foarte ușor de calibrat și utilizat.

Lungimea acestei antene este de 160 de cm, având o bază magnetică care asigură un montaj simplu de instalat. Cablul acesteia are o lungime de 4 metri, astfel încât să ajungă cu ușurință în interiorul autovehiculului dumneavoastră. Calitatea ridicată a sunetului atât recepționat, cât și transmis recomandă această antenă radio drept una dintre cele mai viabile opțiuni existente pe piața din țara noastră.

#3. Cea mai bună antenă cu unghi reglabil: Antena CB PNI S75

Antena CB PNI S75 prezintă un suport cu bază magnetică și un șurub cu fluture care permite reglarea acesteia la diferite unghiuri, astfel încât lungimea de 76 de cm să nu fie incomodă pentru conducător. Această antenă este perfectă pentru vehiculele mari, venind echipate cu un cablu de 4 metri pentru a face posibilă conectarea acestora la o stație auto.

Distanța de comunicare este de până la 10 kilometri în condiții ideale de calibrare, într-un câmp deschis fără obstacole, dacă antena este conectată la o stație cu putere maxim admisă de 4W. Puterea maximă aplicată este de 250 de W, iar materialul din care este fabricată această antenă este oțel inoxidabil, fiind deosebit de rezistentă în timp, fără a rugini.

Ce este important cand cautam cea mai puternica antena cb?

Distanța de comunicare

Aceasta este caracteristica principală atunci când sunteți în căutarea unei antene puternice CB. De cele mai multe ori această distanță de comunicare depinde foarte mult de condițiile de operare a acesteia. Necalibrarea antenei, câmpul de operare, puterea stației, tipul de recepție, inclusiv condițiile de mediu înconjurător pot duce la scurtarea acestei distanțe de comunicare.

Este de dorit să alegeți o antenă cu o distanță potrivită de comunicare, astfel încât să interceptați doar informațiile relevante pentru dumneavoastră, fără a intercepta și mesaje de pe rute pe care nu circulați. Materialul din care este alcătuită antena și lungimea acesteia sunt factori care influențează, de asemenea, distanța de comunicare.

Lungimea antenei

Lungimea antenei este și ea unul dintre factorii care influențează distanța de comunicare, astfel încât cu cât antena este mai lungă cu atât distanța de comunicare crește și ea. Lungimea antenei trebuie aleasă și ținând cont de înălțimea mașinii dumneavoastră. De obicei, lungimea antenei nu include și înălțimea bazei de care această este fixată.

Tipul montajului

Există mai multe tipuri de antene CB pe care le puteți instala pe mașina dumneavoastră. Pe lângă lungimea antenei și distanța de comunicare, un alt lucru care poate să fie diferit de la sistem la sistem este baza și tipul montajului cu care acesta se fixează de mașină. 

Cele mai multe astfel de sisteme includ o bază magnetică care se fixează foarte ușor de caroseria mașinii, însă există și antene cu arc, ce nu sunt bruiate de câmpul magnetic de fixare.

Puterea suportată

Această caracteristică diferă în funcție de sistemul folosit și este deosebit de importantă deoarece ea influențează câștigul de recepție și calitatea sunetului atât receptat cât și transmis. Puterea sistemelor disponibile pe piață se poate găsi în intervalul 250 W – 1200 W, fiind aleasă în funcție de preferințele și nevoile utilizatorului.

Cea mai puternica antena cb – Pareri de pe forum 

Doru Pavel

„Aveam nevoie de o antenă cu o distanță mare de comunicare și în care sunetul transmis și cel recepționat să se audă bine, să aibă o calitate înaltă. Antena radio CB Avanti Regale Plus a fost perfectă pentru mine și a fost și foarte ușor de instalat. Am recomandat-o tuturor celor care m-au întrebat de o astfel de antenă radio!”

Călin Toader

Antena radio CB Avanti Regale Plus este cea mai bună antenă radio dintre toate cele pe care le-am avut! Are o lungime de 2 metri și distanța de comunicare este pe măsură: poți recepționa mesaje de la distanță mare fără nicio problemă!”

Valentin Cepolschi

„Suportul pe magnet al antenei statie radio CB PNI ML160 mi s-a părut a fi foarte simplu de instalat, iar calbul de 4 metri mi-a permis să aleg eu locația ideală în care să amplasez suportul magnetic, ceea ce mi s-a părut a fi foarte practic!”