Cea mai buna vopsea lavabila antimucegai – Pareri, Forum, Pret

Lista cu produse de top pentru cea mai buna vopsea lavabila antimucegai 

Cea mai bună vopsea lavabilă antimucegai interior/exterior: Oskar Ceramic

„Uitați de mucegaiul încăpățânat și dăunător utilizând Oskar Ceramic, o vopsea lavabilă cu proprietăți antibacteriene, cu microsfere ceramice!”

Cea mai bună vopsea lavabilă cu consum specific mediu scăzut: Oskar Superweiss 15L

„Rezistență crescută, deosebit de ușor de curățat, Oskar Superweiss 15L va conferi locuinței dumneavoastră o eleganță și o strălucire aparte!”

Cea mai bună vopsea lavabilă de interior: Oskar Superweiss 8.5L

„Locuința dumneavoastră va străluci datorită Oskar Superweiss 8.5L, o vopsea lavabilă cu aspect mat care umple cu succes porii și împiedică apariția mucegaiului dăunător!”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna vopsea lavabila antimucegai

#1.Cea mai bună vopsea lavabilă antimucegai interior/exterior: Oskar Ceramic

Microsferele ceramice din formula acestei vopsele eficiente sunt cele responsabile de umplerea porilor și prevenirea apariției mucegaiului. Oskar Ceramic este vopseaua perfectă pentru suprafețele minerale, indiferent dacă este vorba despre tencuieli uzuale, zidării, plcăile e gips-carton sau vopsea.

Această vopsea lavabilă are o aplicare ușoară, fiind deosebit de rezistentă odată ce s-a uscat. Producătorul recomandă ca suprafața pe care se va aplica vopseaua lavabilă Oskar Ceramic să fie uscată, degresată și curată pentru a vă putea bucura de un aspect final uniform, cu o peliculă continuă, semilucioasă.

Consumul specific mediu este de aproximativ 85 de ml pe metru pătrat pe tencuiala netedă și 120 ml pe metru pătrat pentru tencuiala cu granulație mare, fiind una dintre cele mai scăzute valori pe care le veți putea găsi pe piața din țara noastră! Această vopsea se poate aplica atât prin pensulare cât și prin roluire.

#2.Cea mai bună vopsea lavabilă cu consum specific mediu scăzut: Oskar Superweiss 15L

Oskar Superweiss 15L este una dintre cele mai populare vopsele lavabile antimucegai, datorită siguranței ridicate de exploatare pe care o prezintă: este foarte ușor de folosit, având o consistență semiviscoasă. Această vopsea este de culoare albă, fiind baza perfectă pentru diferiți pigmenți, astfel încât puteți obține cu ușurință culoarea perfectă pentru camerele locuinței dumneavoastră!

Acest tip de vopsea super-lavabilă se poate aplica prin orice modalitate de aplicare doriți, fiind perfectă și pentru pulverizarea airless, dar și pentru roluire sau pensulare. Se usucă foarte rapid, în maxim 4 ore e la aplicare.

Oskar Superweiss 15L este potrivită pentru a proteja sănătatea familei dumneavoastră și pentru a vă asigură că mucegaiul periculos nu se va întoarce. Tot ce trebuie să faceți este să curățați suprafața pe care urmează să fie aplicată această vopsea lavabilă, iar particulele din compoziția acesteia va astupa porii din suprafața suport.

#3.Cea mai bună vopsea lavabilă de interior: Oskar Superweiss 8.5L

Când vine vorba despre vopsele lavabile de interior, Oskar Superweiss 8.5L este alegerea perfectă! Cu un aspect mat, uniform și continuu, această vopsea lavabilă umple foarte bine porii, fiind permeabilă la vaporii de apă. Astfel, se previne apariția mucegaiului dăunător la suprafața pereților locuinței dumneavoastră, purificând de asemenea aerul pe care îl respirați.

Înainte de utilizare, producătorul recomandă curățarea și degresarea suprafețelor pe care se va aplica vopseaua lavabilă, asigurându-vă că aceasta este uscată în momentul aplicării. Oskar Superweiss 8.5L poate fi aplicată și cu ajutorul pulverizatorului airless, fiind necesară o duză de 0.66-0.79 mm, cu o presiune de 160-180 de bari. Consumul specific mediu al acestei vopsele lavabile este unul scăzut, de doar 100 de ml pe metru pătrat în cazul suportului neted și 140 de ml pe metru pătrat pentru suportul cu granulație mare.

Ce este important cand cautam cea mai buna vopsea lavabila antimucegai? 

Modalitatea de aplicare

Tehnologia a avansat și datorită acestui lucru ne putem bucura și de tehnici moderne de distribuirea vopselei la suprafața pereților locuinței noastre. Pe lângă aplicarea prin pensulare și aplicarea prin roluire, acum ne putem mândri și cu aplicare prin pulverizare airless. 

Pentru a vă putea bucura și dumneavoastră de acest tip de aplicare este necesar să verificați dacă vopseaua lavabilă pe care ați decis să o achiziționați este potrivită. Vă recomandăm să optați pentru o vopsea lavabilă versatilă, ce poate fi aplicată prin toate modalitățile de zugrăvire.

Suportul pe care se va aplica vopseaua

Un alt lucru deosebit de important pe care este bine să îl aveți în vedere atunci când achiziționați vopsea lavabilă este suportul pe care se va aplica aceasta. Suprafața trebuie să nu prezinte urme de praf și să nu fie fragilă, fiind recomandată de către experți curățarea și degresarea acesteia înainte de aplicarea vopselei lavabile.

Consumul specific mediu

Consumul specific mediu este un indicator al cantității de vopsea lavabilă necesară pe metru pătrat, astfel încât să puteți aproxima cantitatea totală de vopsea de care veți avea nevoie în funcție de suprafața ce urmează să fie zugrăvită. 

Acest indicator diferă în funcție de consistența vopselei, în funcție de modul de aplicare pe care îl alegeți, dar și în funcție de suportul pe care se va aplica vopseaua. Dacă suportul este unul neted, cantitatea de vopsea lavabilă va fi mai mică, iar dacă acesta prezintă granulații cantitatea de vopsea necesară va fi mai mare.

Cea mai buna vopsea lavabila antimucegai – Pareri de pe forum

Marian Toader

„De fiecare dată când rezugrăvesc locuința mea, aleg Oskar Ceramic și nu m-a dezamagit niciodată! Aspectul semi-lucios pe care îl conferă îmi lasă casa mai luminoasă și îmi dă senzația de curățenie un timp îndelungat, iar mucegaiul este o problemă de domeniul trecutului!”

Ion Costea

„Când realizez lucrări pentru clienții mei, este important să lucrez eficient și, desigur, să nu ies în pierdere. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care aleg întotdeauna Oskar Ceramic – are un raport calitate-preț uimitor, o putere de acoperire mare, iar rezultatele sunt întotdeauna cele dorite. Se aplică rapid, se usucă imediai, iar clienții sunt mereu mulțumiți la final!”

Daniel Petru

„Mă gândeam să schimb întregul aspect al locuinței mele, dar eu și soția nu ne puteam decide la o singură culoare, iar spațiul nu ne permitea să achiziționăm mai multe vopsele de culori diferite. Oskar Superweiss 15L ne-a salvat datorită pigmenților care permit personalizarea culorii perfecte în baza de alb. Acoperă excelent și se întinde foarte ușor!”