Cel Mai Bun Robot De Bucatarie

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Robot De Bucatarie 

Cel mai bun robot de bucătărie cu 7 viteze: Bosch MUM58364

„Un robot de bucătărie cu funcții multiple care vă va asista în pregătirea fără efort a aluaturilor, sosurilor și supelor!”

Cel mai bun robot de bucătărie cu funcția de mărunțire: Heinner HFP-750BK

„Fie că este vorba de mărunțire, tăiere, feliare sau lichefiere, acest robot de bucătărie va face o treabă minunată!”

Cel mai bun robot de bucătărie cu bol de 1.2 L: Bosch MCM4200

„Perfect pentru a pregăti aluaturi de prăjituri pentru întreaga familie, fie la aniversări, fie de sărbători speciale!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Robot De Bucatarie

#1. Cel mai bun robot de bucătărie cu 7 viteze: Bosch MUM58364

Design plăcut, funcții moderne, eficiență crescută – acestea sunt calitățile principale ale robotului de bucătărie Bosch MUM58364, un ajutor de nelipsit din bucătăria dumneavoastră! Având un bol cu o capacitate de 3.9 litri acesta vă poate ajuta să preparați un amestec pentru prăjituri ce cântărește până la 2.7 kg sau chiar 1.9 kg de aluat.

Aparatul Bosch MUM58364 este foarte ușor de depozitat și poate fi folosit pentru multiple produse de patiserie datorită accesoriilor incluse în pachetul acestuia (cârlig pentru frământat, tel de amestecat, tel pentru cremă). Robotul de bucătărie are și un dispozitiv pentru feliere și răzuire și patru discuri pentru mărunțire. Poate fi folosit și ca blender, tocător de carne sau storcător de citrice, având și o funcție smart de tăiere în cuburi a alimentelor.

Acest robot de bucătărie este și foarte ușor de depozitat și este fabricat dintr-un material care permite spălarea rapidă în mașina de spălat vase.

#2. Cel mai bun robot de bucătărie cu funcția de mărunțire: Heinner HFP-750BK

Rețetele exotice nu au fost niciodată mai ușor de făcut așa cum sunt acum datorită Heinner HFP-750BK, un robot de bucătărie cu tehnologii de ultimă generație, simplu și rapid de folosit! Capacitatea bolului acestui robot de bucătărie este de 1.9 L, iar kitul său include și accesorii pentru răzuire și feliere, pentru tocare și frământare, dar și un disc pentru unt de casă.

Robotul de bucătărie Heinner HFP-750BK are lamele sale fabricate din inox, astfel încât acesta nu își va pierde eficiența în tăiere niciodată, fiind de asemenea, un material foarte rezistent la trecerea timpului. Aparatul are două trepte de viteză și funcția pulse care vă permite să tocați orice fel de legume sau cărnuri, dar și să bateți frișca sau să amestecați diferite aluaturi.

Heinner HFP-750BK este de asemenea dotat cu un set de suporți anti-alunecare ca sistem de siguranță, pentru a evita accidentele din timpul utilizării produsului.

#3. Cel mai bun robot de bucătărie cu bol de 1.2 L: Bosch MCM4200

Dacă aveți probleme legate de spațiu, Bosch MCM4200 este robotul de bucătărie pe care îl căutați! Construcția compactă a acestui aparat îl face perfect pentru a fi depozitat chiar și în spații înguste, deoarece nu ocupă mult spațiu iar accesoriile sale au un sistem inteligent de stocare.

Puteți folosi robotul de bucătărie Bosch MCM4200 pentru frământarea și amestecarea aluatului, mărunțirea nucilor, sau datul pe răzătoare a diverselor alimente. Aparatul include și o presă pentru citrice, iar ledul luminos pe care îl veți găsi la panoul de comandă vă va permite comutarea în siguranță între vitezele acestui aparat.

Acest robot de bucătărie este fabricat dintr-un plastic rezistent în timp și include și un sistem anti-alunecare care vă asigura utilizarea în completă siguranță a acestui robot.

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Robot De Bucatarie? 

Capacitatea vasului

Capacitatea vasului robotului de bucătărie este importantă în special când pregătiți cantități mari de aluat, pentru a vă asigura că nu va fi necesar să obțineți compoziția dorită amestecând ingredientele în mai multe tranșe. Secretul prăjiturilor pufoase este, desigur, omogenizarea ingredientelor, iar obținerea a două compoziții diferite nu este recomandată de către bucătarii șefi.

Funcțiile aparatului

Fie că este vorba despre feliere, răzuire, mărunțire sau funcții de tocare a cărnii sau de amestecare, robotul dumnevoastră de bucătărie trebuie să fie capabil de a face toate aceste lucruri în locul dumneavoastră. Atunci când sunteți în căutarea unui nou de robot de bucătărie, asigurați-vă că optați pentru cea mai bună opțiune care se încadrează, de asemenea, în bugetul dumneavoastră.

Accesoriile aparatului

Accesoriile aparatului vă permite să utilizați cât mai multe funcții ale acestuia, așa că dacă doriți un robot de bucătărie care să poate acționa drept blender, storcător de citrice, tocător de carne și care să poată și să amestece și să mărunțească alimentele în cuburi, căutați produsele care au toate aceste accesorii incluse pentru a nu fi necesară achiziționarea lor separată, deoarece acest lucru poate fi mai greu și puteți întâmpina dificultăți în comptabilitatea pieselor.

Cel Mai Bun Robot De Bucatarie – Pareri de pe Forum 

Ioana Pavel

„De când am luat Bosch MUM58364 nu am mai avut probleme cu aluaturile mele, toate cresc foarte bine și arată uimitor, iar prăjiturile ies deosebit de gustoase. De asemenea, utilizarea acestui robot de bucătărie nu se oprește aici – îl folosesc și la sucul de portocale pe care îl consumăm dimineața, la supele cremă și la mărunțirea legumelor! E foarte util!”

Mariana Lungu

„Nu îmi închipui cum reușeam să gătesc înainte de Bosch MUM58364! Acum dacă vreau să am o carne tocată în cubulețe mă ajut de el, dacă am nevoie de legume date pe răzătoare sau tocate mărunt, tot el mă ajută și când vine vorba de frământat aluatul pentru cozonaci am zis la revedere brațelor amorțite și aluatului necrescut pentru că mă ajută acest robot de bucătărie uimitor! Nu mai știu ce înseamnă să gătești fără el!”

Marina Ghernica

„Cu Heinner HFP-750BK pot să fac tot ceea ce îmi era imposibil să gătesc înainte, din cauza faptului că sunt mamă nu îmi permit să îmi petrec mult timp în bucătărie așa că tot ce rămânea de făcut era să  gătesc feluri simple de mâncare. Acum gătesc orice am poftă pentru că știu că acest robot de bucătărie mă va ajuta!”