Cel Mai Bun Slow Cooker

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Slow Cooker 

Cel mai bun slow cooker cu vas detașabil:  Crock-Pot SCCPRC507B-050

„Pentru o alimentație sănătoasă și pentru cei care nu pot petrecere ore în șir pierdute în bucătărie, Crock-Pot SCCPRC507B-050 este aliatul perfect!”

Cel mai bun slow cooker cu funcție de păstrare la cald: Star-Light SCB-524SS

„Vă doriți să diversificați preparatele servite și să vă uimiți familia cu rețete sănătoase? Star-Light SCB-524SS vă poate ajuta să faceți acest lucru rapid și fără efort!”

Cel mai bun slow cooker manual: Crock-Pot CSC031X-DIM

„Zilele pline în care pregătiți mâncare pe fugă vor fi de domeniul trecutului datorită Crock-Pot CSC031X-DIM, un aparat manual deosebit de eficient!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Slow Cooker 

#1. Cel mai bun slow cooker cu vas detașabil:  Crock-Pot SCCPRC507B-050

Uitați de orele pierdute în bucătărie și de setările complicate de temperatură făcute la aragaz! Crock-Pot SCCPRC507B-050 este aici să vă ajute! Cu ajutorul cronometrului digital veți putea stabili durata exact a procesului de gătire, astfel încât dumneavoastră împreună cu familia vă veți putea bucura de preparate delicioase, gătite perfect!

Modul de păstrare la cald va intra în funcțiune automat odată cu încheierea procesului de gătire și veți putea astfel servi preparatul la temperatura perfectă. De asemenea, vasul termorezistent este unul detașabil și poate fi folosit chiar și în cuptor, pe plită sau pe grătar. Puteți spăla acest va la mașina de spălat vase, fiind foarte ușor de curățat!

#2. Cel mai bun slow cooker cu funcție de păstrare la cald: Star-Light SCB-524SS

Dacă vă îngrijorează consumul de energie atunci când folosiți slow cookerul, aflați că Star-Light SCB-524SS uimește acum chiar și experții bucătari prin consumul său redus de energie în timpul preparării felurilor de mâncare! Acest slow cooker prezintă mai multe funcții de gătire, având o capacitate maximă a vasului potrivită pentru 3-4 persoane.

Funcția Keep Warm menține preparatul la temperatura ideală de maxim patru ore, pentru ca dumneavoastră să nu vă faceți griji legate de reîncălzirea acestuia. Vasul este fabricat dintr-un material ceramic termorezistent și poate fi detașat cu ușurință pentru a fi folosit de exemplu în cuptorul aragazului dumneavoastră. Carcasa aparatului este fabricată din inox foarte rezistent în timp și foarte simplu de curățat, iar vasul conține și un capac ce poate fi folosit pentru acoperirea preparatelor.

#3. Cel mai bun slow cooker manual: Crock-Pot CSC031X-DIM

Dacă vă place să fiți în control total când vine vorba de prepararea mâncărurilor, atunci Crock-Pot CSC031X-DIM este aparatul perfect pentru dumneavoastră! Veți putea alege cu ușurință între modul Low care presupune gătirea timp de 7-8 în jurul punctului de fierbere și între modul High ce presupune gătirea în jurul punctului de fierbere timp de 3-4 ore. 

Nutrienții mâncărurilor pregătite cu ajutorul acestui slow cooker se vor păstra în întregime datorită modului încet de gătire și vă veți putea bucura astfel de mâncăruri mult mai sănătoase și gustoase fără să fie necesar să supravegheați gătirea acestora sau să interveniți prin setarea temperaturii. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați ingredientele în vasul ceramic termorezistent și să porniți aparatul, setându-i temperatură!

Energia consumată de Crock-Pot CSC031X-DIM este foarte redusă, fiind comparabilă cu cea consumată de un bec, deci nu va fi necesar să vă îngrijorați pentru acest lucru!

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Slow Cooker? 

Funcțiile aparatului

Fie că este vorba de menținerea preparatului la temperatura optimă de servire sau gătirea la temperatura de fierbere un timp îndelungat, slow cookerul pe care îl veți achiziționa poate avea mai multe setări de gătire care să vă permită să pregătiți cât mai multe rețete complexe, pe care fără un astfel de aparat nu ați putea să le duceți la bun sfârșit într-un timp așa de scurt.

Capacitatea vasului

Capacitatea vasului trebuie să fie potrivită pentru numărul de porții pe care doriți să le pregătiți fie pentru dumneavoastră sau pentru familia dumneavoastră. Există o multitudine de slow cookere pe piața din țara noastră, așa că asigurați-vă că verificați ca volumul vasului să fie potrivit pentru a pregăti feluri de mâncare speciale pentru întreaga dumneavoastră familie, fără să fie necesar să preparați două compoziții diferite.

Alte caracterisitici speciale

Materialul din care este fabricat vasul, mutiple trepte de temperatură și multe alte caracteristici speciale pot fi incluse în setările slow cookerului dumneavoastră. Una dintre cele mai utile funcții este posibilitatea de a detașa vasul aparatului și de a-l folosi în cuptor pentru a pregăti alte feluri de mâncare delicioase. 

Consumul de energie merită menționat de asemenea deoarece slow cookerele sunt făcut pentru a funcționa pe o perioadă de timp îndelungată, ceea ce presupune în mod normal un consum ridicat de energie, însă tehnologia modernă ne permite să ne bucurăm de aceste aparate fără ca ele să consume multă energie electrică.

Cel Mai Bun Slow Cooker – Pareri de pe Forum 

Florica Anton

„Am luat Crock-Pot SCCPRC507B-050 pentru că nu mai aveam timp să mă ocup de nepoți și să stau și să gătesc și, trebuie să vă spun sincer, că mi-am uimit familia cu preparatele care mi-au ieșit din mână și au fost gătite cu acest aparat! Le-a pregătit perfect la temperatură ridicată și au ieșit delicioase și fragede, nu cred că aș fi putut să gătesc astfel de preparate singură!”

Mihaela Balan

„De curând a început să mă intereseze nutriția și stilul de viață sănătos, cu mișcare și preparate cât se poate de sănătoase. Cu Crock-Pot SCCPRC507B-050 am reușit să gătesc feluri de mâncare la temperaturi nu atât de crescute pentru a nu își pierde nutrienții prețioși în timpul procesului de gătire. Mă simt cât se poate de bine, iar mesele mele nu au fost niciodată mai gustoase!”

Dorin Crintea

„De când i-am luat soției mele Star-Light SCB-524SS este mult mai fericită că poate petrece seara timp cu familia în loc să stea blocată în bucătărie, gătind te miri ce fel de mâncare care să îi ocupe tot timpul. Ne înțelegem mult mai bine și ne bucurăm împreună de feluri mult mai diversificate de mâncare!”