Cel Mai Bun Racitor Vinuri

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Racitor Vinuri 

Cel mai bun răcitor de vinuri în general: Metro Professional

„Fie că este vorba de utilizarea pentru acasă sau utilizarea în restaurante, Metro Professional este un răcitor de vinuri eficient cu un consum energetic scăzut!”

Cel mai bun răcitor de vinuri cu control digital: Cavist

„Compact, ușor de înglobat în ambientul oricărei bucătării datorită designului său modern, Cavist este răcitorul de vinuri perfect pentru gospodăria dumneavoastră!”

Cel mai bun răcitor de vinuri cu iluminare LED: Hoover HWC 154 DELW

Hoover HWC 154 DELW vă va încâta simțurile cu un vin aromat cu gust intens datorită temperaturii sale perfecte de servire!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Racitor Vinuri 

#1. Cel mai bun răcitor de vinuri în general: Metro Professional

Răcirea vinurilor este necesară pentru a vă putea bucura de o aromă intensă a ingredientelor acestuia. Metro Professional este unul dintre cele mai versatile răcitoare de vinuri pe care le veți putea găsi în comerț, datorită capacității sale sporite de stocare. Acest răcitor este potrivit pentru orice tip de băutură, nu doar pentru vinuri, ceea ce îl recomandă drept alegerea numărul unul în special ai deținătorilor de afaceri de tip HoReCa, însă și pentru uzul casnic.

Ușa răcitorului Metro Professional este din sticlă, iar în interiorul său băuturile pot fi dispuse pe trei rafturi cromate, în doze de 0.33L sau 0.50 L, având o capacitate totală de 88 de litri. Agentul frigorific care permite funcționarea acestui răcitor este R600a. Picioarele răcitorului sunt ajustabile astfel încât îl puteți poziționa chiar și în spații mai restrânse.

#2. Cel mai bun răcitor de vinuri cu control digital: Cavist

Nu o să vă vină să credeți cât de ușor este de folosit un răcitor atât de modern așa cum este Cavist! Utilizând Cavist vă veți putea bucura oricând de vinul la aromat la temperatura ideală, ajustând temperatura acestuia între 8 și 18 grade Celsius prin utilizarea funcțiilor ecranului cu afișaj digital.

Cavist stimulează maturizarea graduală a vinului datorită sistemului său anti-vibrații. Studiile experților au arătat că un alt factor care contribuie la maturizarea vinului este menținerea stabilă a temperaturii mediului, iar acest lucru poate fi făcut cu ușurință cu răcitorul Cavist.

Capacitatea acestui răcitor de vinuri este de 25 de litri, permițându-vă să răciți 8 sticle de vin simultan. Ușa acestuia conferă o protecție sporită împotriva razelor de soare și împotriva razelor UV, astfel încât vinul să aibă o maturizare într-un mediu controlat. Designul acestui răcitor este unul modern, fiind foarte ușor de integrat în orice bucătărie sau locuință.

#3. Cel mai bun răcitor de vinuri cu iluminare LED: Hoover HWC 154 DELW

Dacă vă place să controlați electrocasnicele doar prin intermediul smartphonului dumneavoastră, atunci Hoover HWC 154 DELW este alegerea perfectă! Acest răcitor de vinuri modern are o capacitate uimitoare de până la 36 de sticle de vin, iar temperatura poate fi controlată prin intermediul aplicației mobile, prin care veți putea, de asemenea, să aprindeți lumina în interior. Astfel, va fi foarte ușor să aflați câte sticle mai aveți, ce fel de sortimente de vin se regăsesc în răcitorul dumneavoastră și unde se află acestea.

Clasa energetică al acestui răcitor este una ridicată care indică un consum scăzut de energie chiar și la utilizarea continuă pentru răcirea sticlelor de vin. Rafturile sunt fabricate dintr-un material rezistent pentru a susține sticlele de vin și pentru a preveni accidentele, iar sticlele vor fi poziționate în unghi pentru o depozitare impecabilă! Ușa răcitorului Hoover HWC 154 DELW este fabricată dintr-o sticlă rezistentă la radiații UV pentru a preveni dispersia aerului rece, dar și pentru a împiedica pătrunderea radiațiilor UV.

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Racitor Vinuri? 

Capacitatea

Capacitatea răcitorului de vinuri pe care urmează să îl achiziționați este o caracteristică importantă deoarece ne indică numărul de sticle ce pot fi răcite simultan utilizând acest dispozitiv. În cazul în care căutați să achiziționați un răcitor de vinuri pentru a fi folosit în cadrul activităților de tip HoReCa atunci este bine să achiziționați unul cât mai încăpător pentru a putea avea pregătite mai multe sortimente de vinuri. Numărul de rafturi este un alt lucru pe care ar fi bine să îl aveți în vedere, deoarece acesta indică cât de ușor veți putea ajunge la aceste sticle.

Clasa energetică

Întrucât răcitorul de vinuri este destinat unei utilizări continue, este important să aveți în vedere și clasa energetică a acestuia. Clasa energetică ne indică consumul de energie al răcitorului de vinuri și cu cât este situată mai aproape de începutul alfabetului cu atât răcitorul de vinuri consumă mai puțină energie electrică.

Alte funcții specifice

Fie că este vorba despre iluminarea interioară cu LED, conectarea la Wi-Fi, tipul de sticlă, semnalele sonore emise, reglajele fine de temperatură sau de funcții mai deosebite precul control touch, este bine să cunoașteți funcțiile pe care răcitorul dumneavoastră de vinuri le poate avea. În acest mod, în funcție de bugetul dumneavoastră, puteți alege aparatul care se potrivește perfect nevoilor dumeneavoastră!

Cel Mai Bun Racitor Vinuri – Pareri de pe Forum 

Cătălin Stoian

„Sunt un cunoscător și un iubitor al vinurilor de calitate și îmi doream de mult să achiziționez un astfel de răcitor de vinuri, însă niciodată nu am găsit unul exact așa cum îmi doream. Noroc cu Metro Professional peste care am dat din întâmplare, un răcitor care mi-a schimbat complet percepția despre multe sortimente de vin, care dacă nu sunt servite la temperatura ideală, își schimbă complet gustul. Îl recomand cu drag!”

Irina Dospinescu

„Aveam nevoie de un răcitor de vin pentru restaurantul pe care îl dețin, iar datorită capacității sale Metro Professional a fost exact răcitorul de care aveam nevoie! Ușor de utilizat, foarte eficient și economic, acest răcitor este perfect pentru mine!”

Liviu Rontescu

„Am probleme cu spațiul în apartament, însă îmi doream tare mult un răcitor de vinuri doar pentru mine. Cavist este minunat, este destul de încăpător, însă compact, astfel încât îl pot plasa în bucătărie fără să îmi ocupe mult spațiu. Vinurile sunt mult mai aromate servite reci, așa că recomand acest răcitor tuturor!”