Cel Mai Bun Portbagaj Auto

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Portbagaj Auto 

Cel mai bun portbagaj auto cu deschidere dublă: Thule Force XT S TH635100

„Bucurați-vă și mai mult de spațiul mașinii dumneavoastră cu Thule Force XT S TH635100! Accesul la încărcătură nu s-a făcut niciodată mai ușor!”

Cel mai bun portbagaj de 320 de litri: Menabo Mania 320 ABS White

„Sistemul antifurt conferă o siguranță ridicată portbagajului dumneavoastră Menabo Mania 320 ABS White!”

Cel mai bun portbagaj rezistent la raze UV: ArtPlast Carbon line 

„Nu vă mai faceți griji de razele UV distrugătoare ce pot dăuna portabagajului dumneavoastră cu ArtPlast Carbon line !”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Portbagaj Auto 

#1. Cel mai bun portbagaj auto cu deschidere dublă: Thule Force XT S TH635100

Ușor de montat și oferindu-vă o eficientizare maximă a spațiului, portbagajul Thule Force XT S TH635100 este exact produsul de care aveți nevoie! Sistemul de deschidere dublă este foarte accesibil și vă permite să deschideți portbagajul auto atât din față cât și din lateral, permițând accesul deplin la conținutul său. 

Sistemul LockKnob previne deteriorarea cheii portbagajului Thule Force XT S TH635100 iar cutiile prezintă mai multe puncte de închidere, fiind posibilă îndepărtarea cheii doar după închiderea perfectă a tuturor acestor puncte. Sistemul nu necesită un adaptor, iar cheia prezintă o funcționalitate PowerClick. Portbagajul se montează pe bare transversale, fiind foarte simplu de montat.

Thule Force XT S TH635100 nu încetinește mașina dumneavoastră și nu produce zgomot în timpul mersului, fiind destinat automobilelor de clasă mică și medie. Materialul din care este construit este unul foarte durabil și de mare calitate, având o rezistență crescută la intemperii.

#2. Cel mai bun portbagaj de 320 de litri: Menabo Mania 320 ABS White

Nu vă mai faceți griji pentru spațiul bagajelor dumneavoastră atunci când vă pregătiți să plecați în vacanță. Menabo Mania 320 ABS White este un portbagaj încăpător care poate susține până la 50 de kilograme fără probleme, având sistemul de prindere inclus.

Cutia are o greutate de numai 11.8 kilograme, fiind destul de ușoară și având o formă aerodinamică astfel încât să nu vă incomodeze atunci când vine vorba de consumul mașinii sau de viteza sa. Deschiderea se face din lateral, iar materialul din care este fabricat portbagajul auto  Menabo Mania 320 ABS White este un plastic întărit, foarte rezistent în timp.

Acest model este unul universal, fiind compatibil cu toate orice tip de mașină care acceptă sistemul său de montare pe bare transversale. Portbagajul nu necesită adaptor, iar capacitatea acestuia este de 320 de litri.

#3. Cel mai bun portbagaj rezistent la raze UV: ArtPlast Carbon line 

Dacă vi s-a întâmplat și dumneavoastră să aveți un portbagaj deteriorat din cauza razelor soarelui, atunci ArtPlast Carbon line este produsul pe care îl căutați! Acest portbagaj este fabricat din polipropilenă, având un design aerodinamic care nu vă va crește consumul de combustibil și nu vă va afecta viteza. De asemenea, acest produs proteja planeta, fiind fabricat din plastic 100% reciclabil, de culoare negru mat cu o textură de fibră de carbon care îi conferă protecție la vremea ploioasă și la intemperii.

ArtPlast Carbon line are o greutate scăzută, cântărind numai 11.5 kilograme. Produsul este rezistent la șocuri, waterproof și rezistent la solvenți și uleuri. Acest portbagaj se poate spăla și nu absoarbe mirosurile, fiind perfect pentru a transporta orice fel de iteme.

De asemenea, montarea acestui portbagaj se realizează foarte simplu, fiind necesar un profil U pe bare transversale. Portbagajul poate fi încărcat cu până la 55 de kilograme.

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Portbagaj Auto? 

Capacitatea

Capacitatea portbagajului dumneavoastră este prima caracteristică pe care ar trebui să o aveți în vedere atunci când doriți să achiziționați un nou astfel de produs. Capacitatea ne indică volumul portbagajului sau cât de încăpător este acesta, fiind un indicator bun pentru a putea estima ce fel de iteme pot încăpea în acesta.

Sistemul de închidere

Sistemul de închidere al portbagajului auto este important pentru siguranța dumneavoastră și a bunurilor dumneavoastră. Un portbagaj cu un sistem slab de închidere se poate deschide în timpul mersului sau poate fi o țintă ușoară pentru hoți, așa că asigurați-vă că portbagajul pentru care optați are mai multe puncte de închidere și un sistem antifurt care previne pierderea lucrurilor dumneavoastră.

Alte caracteristici specifice

Materialul din care este fabricat portbagajul este un alt aspect pe care ar fi bine să îl aveți în vedere, deoarece anumite tipuri de plastic sunt afectate de acțiunea directă a razelor solare asupra acestuia, devenind în timp casante. Aveți grijă atunci când alegeți un nou portbagaj pentru automobilul dumneavoastră și la sistemul de montare deoarece nu toate autoturismele permit o montare pe bare transversale, așa că este bine să vă asigurați de acest lucru înainte de a achizționa un produs.

Cel Mai Bun Portbagaj Auto – Pareri de pe Forum 

Antonia Redna

„Am cumpărat Thule Force XT S TH635100 pentru concediile cu familia, deoarece niciodată nu aveam spațiu când plecam împreună – întotdeauna trebuia să facem compromisuri și să renunțăm la obiecte care ne erau de folos în concediu. De când am achiziționat acest portbagaj, nu se mai pune problema de astfel de compromisuri!”

Mirel Tamas

Thule Force XT S TH635100 este foarte încăpător și mă bucur enorm că nu mi-a crescut consumul deloc. Când accelerez nici nu se simte, forma acestuia portbagaj este una aerodinamică și îmi permite să prind viteză la fel cum o făceam înainte. M-am bucurat și că este foarte ușor de instalat, nu mi-a luat mult timp și nici n-am avut nevoie de asistență în timp ce am montat portbagajul!”

Cornel Vilaniu

Menabo Mania 320 ABS White a fost prima mea opțiune când a venit vorba de un nou portbagaj auto pentru mașina mea! E super încăpător și rezistent și la umezeală și la soare și niciodată nu a prins miros specific de plastic în interior, pentru mine este portbagajul perfect! L-am instalat și repede și mi se pare că este alegerea potrivită pentru dimensiunea mașinii mele!”