Cel mai bun incalzitor pentru apa calda instant – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru instant apa calda

Cel mai bun robinet electric cu afișaj LCD: Ferroli Storm

„ Doriți apă caldă instant, la simpla răsucire a robinetului? Ferroli Storm este robinetul electric perfect pentru dumneavoastră!”

Cel mai bun încălzitor instant pe gaz natural: Ferroli ZEFIRO ECO 11 GN

„Uitați de consumul crescut de electricitate datorită încălzitorului Ferroli ZEFIRO ECO 11 GN cu alimentare pe gaz natural!”

Cel mai rapid încălzitor: Robinet electric pentru încălzit apa

„ Cu acest robinet electric pentru încălzit apa viața nu a fost niciodată mai ușoară! Montați produsul și bucurați-vă de apă caldă oricând doriți!”

Alegerile noastre de top pentru instant apa calda

#1. Cel mai bun robinet electric cu afișaj LCD: Ferroli Storm

Cu o putere uimitoare de 3000 de W, Ferroli Storm este un robinet deosebit de eficient și modern, incluzând în montajul său chiar și un afișaj LCD care vă indică temperatura apei. Acest robinet asigură o încălzire instantanee a apei începând de la 30 până la 60 de grade Celsius, iar selectarea temperaturii potrivite se realizează prin simpla rotire a robinetului.

Instalarea robinetului Ferroli Storm se realizează ușor, iar pentru alimentare acesta necesită doar conectarea la o priză obișnuită de 220-240V. Datorită modului său de funcționare, acest robinet electric de încălzire instantă a apei funcționează economic, fiind perfect pentru instalarea atât în bucătărie sau în baie, cât și pentru uzul său industrial, în atelierele de lucru.

#2. Cel mai bun încălzitor instant pe gaz natural: Ferroli ZEFIRO ECO 11 GN

Ferroli ZEFIRO ECO 11 GN este un încălzitor perfect pentru cei care vor să se bucure de confortul apei calde doar la simpla răsucire a robinetului, fără a crește consumul energetic al locuinței lor. Acest încălzitor folosește gaz natural ca alimentare, iar datorită echipamentelor sale fără flacară de veghe, supravegherea se realizează cu electrod de ionizare.

Ferroli ZEFIRO ECO 11 GN nu necesită conectare la rețeaua electrică, fiind alimentat cu acumulatori simpli, disponibili în comerț. Aprinderea sa este electronică, iar sistemul acesta sigură o emisie redusă NOx datorită schimbătorului de căldură de cupru și arzătorului atmosferic modulant ce beneficiază de răcire pe apă. Panoul său de comandă este unul mecanic, iar montarea sa se realizează în apropierea chiuvetei.

Clasa energetică a acestui produs este A, având un cosnum energetic redus, iar capacitatea sa de încălzire apă este de 11 L pe minut.

#3. Cel mai rapid încălzitor: Robinet electric pentru încălzit apa

Robinet electric pentru încălzit apa este soluția modernă pentru a vă bucura de apă caldă în orice moment din zi, la simpla răsucire a unui robinet! Acest sistem încălzește instant apa până la o temperatură de 60 de grade Celsius în doar trei secunde! Bateria se montează ușor și nu necesită colectarea apei pentru a fi încălzită, aceasta modificându-și temperatură chiar în timpul curgerii.

Designul său simplu nu va ieși în evidență, robinetul fiind perfect atât pentru instalarea în bucătărie sau baie, cât și pentru instalarea în anexe precum garaj sau atelier. Afișajul său digital vă permite un control absolut asupra temperaturii apei, iar LEDul de culoare roșie vă va anunța când acest robinet electric pentru încălzit apa este gata pentru a fi utilizat.

Ce este important cand cautam instant apa calda? 

Temperatura apei

Atunci când este vorba de un sistem care încălzește instant apa, este necesar să știm care este intervalul de temperatură în care acesta funcționează. De cele mai multe ori, sistemele de încăzire instant a apei au un interval de funcționare între 30 – 60 de grade Celsius astfel încât pot fi folosite și pentru apă caldă, dar și pentru apă fiartă.

Consumul energetic

Desigur că atunci când vorbim de o încălzire instantanee a apei, trebuie să avem în vedere și clasa energetică a robinetului pe care îl vom achiziționa. Cu cât clasa energetică a echipamentului instalat se apropie mai mult de începutul alfabetului, cu atât consumul acestuia este mai mic și cu atât este mai fezabil de instalat. 

De asemenea, există și încălzitoare instant care încălzesc apa folosind gaz natural, iar consumul acestora este, de asemenea, important.

Tipul de alimentare

Fie că vorbim despre un robinet electric cu alimentare la prize obișnuite, la robinete cu alimentare pe bază de acumulatori sau la încălzitoare cu alimentare la gaz natural, tipul de alimentare este o caracteristică de bază a viitorului dumneavoastră încălzitor instant și este important să cunoașteți toate opțiunile dumneavoastră înainte de a vă avânta în achiziționarea unuia.

Alte caracteristici

În funcție de modelul pentru care optați, încălzitoarele instant pot veni cu diverse caracteristici importante și intuitive, cum ar fi ecranul LCD și afișajul digital al temperaturii. Reglarea temperaturii se realizează diferit în funcție de model, însă majoritatea robinetelor electrice permit acest lucru prin simpla răsucire a robinetului. De asemenea, tipul de montare al robinetului electric este și el deosebit de important, în special în cazul în care nu ați mai avut de a face cu un astfel de sistem înainte.

instant apa calda – Pareri de pe forum 

Tudor Oprean

“Am cumpărat Ferroli Storm pentru a monta robinetul acesta în atelier, câteodată mai am nevoie de apă caldă, însă nu mi-aș instala un boiler doar pentru utilizarea periodică. Acest încălzitor instant de apă este perfect pentru nevoile mele, doar răsucesc robinetul și mă pot spăla pe mâini cu apă caldă fără să aștept să se încălzească și fără să îmi fac griji legate de consum!”

Maria Lica

„Nu am vrut să mai optez pentru boiler în apartament, așa că Ferroli Storm a fost soluția salvatoare pentru a salva spațiu și timp în instalarea unui nou sistem de încălzirea apei. Datorită acestuia pot să folosesc apă caldă oricând vreau, oricât de caldă vreau, fără să mă tem de factura la întreținere la final de lună! E minunat!”

Cristian Belga

“Cu Ferroli ZEFIRO ECO 11 GN, încălzirea apei nu a fost niciodată mai sigură și mai economică de atât! Funcționează pe baterii, senzorii săi detectează funcționarea anormală, iar eficiența sa este una crescută, fiind foarte ușor de montat, dar și de utilizat! Nu aș schimba acest sistem de încălzire a apei pentru nimic în lume!”