Cel mai bun filtru de apa – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun filtru de apa

Cel mai bun filtru cu montare pe chiuvetă: Aquaphor Modern 2

„Cu Aquaphor Modern 2 nu veți mai avea nevoie de alte sisteme de filtrare a apei, fiind perfect pentru utilizare zilnică!”

Cele mai bune filtre pentru cana de filtrare apă: Laica Biflux

„Filtrele Laica Biflux sunt uimitor de eficiente în eliminarea impurităților și substanțelor dăunătoare din apa dumneavoastră!”

Cel mai bun filtru pentru espressor: De’Longhi

„Uitați de depunerile de calcar din interiorul espressorului datorită acestor filtre impresionante De’Longhi!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun filtru de apa 

#1. Cel mai bun filtru cu montare pe chiuvetă: Aquaphor Modern 2

Aquaphor Modern 2 este un filtru inteligent care, odată montat pe robinetul dumneavoastră, nu necesită cuplarea și decuplarea acestuia la fiecare utilizare. Comutatorul de care dispune acest filtru dirijează apa fie către filtru, fie spre robinet, nefiind necesară deconectarea filtrului când nu se dorește filtrarea apei.

Acest filtru conține elemente pe bază de carbon activ, argint și aqualen care elimină eficient din apă clorul, fenolul, metalele grele și pesticidele, îmbunătățind, de asemenea, și gustul acestuia. Filtru dispune de un calendar încorporat, pentru ca dumneavoastră să știți exact când va fi necesar să schimbați rezerva acestuia.

Filtrul Aquaphor Modern 2 are o capacitate de filtrare de 4000L, iar designul său este unul plăcut și foarte ușor de integrat în bucătăria dumneavoastră. Temperatura de lucru se regăsește în intervalul de 5 – 40 de grade, aparatul funcționând eficient pentru orice temperatură a apei din acest interval.

#2. Cele mai bune filtre pentru cana de filtrare apă: Laica Biflux

Cănile filtrate sunt un alt tip de sisteme de filtrare foarte populare în rândul celor care își pun sănătatea pe primul loc, iar filtrele Laica Biflux sunt perfecte pentru aceste sisteme. Aceste filtre elimină într-un mod eficient orice substanțe care afectează gustul și mirosul apei de la robinet, îmbunătățind calitatea acesteia.

Filtrele Laica Biflux sunt potrivite pentru eliminarea clorului, a metalelor grele a pesticidelor și eribicidelor din apa de la robinet, fiind sterilizate individual. Procesul acestora de filtrare se realizează în cinci pași. 

La început, sistemul realizează o prefiltrare, eliminând moleculele mari, urmând apoi să fie reținute metalele grele din apă, datorită rășinilor din componența filtrului. Următorul pas este trecerea acesteia prin filtrul de carbon activ care elimină eficient pesticidele. Înainte de a trece prin post filtru, apa trece și printr-un filtru alcătuit dintr-o plasă foarte fină, astfel încât să fie reținute chiar și moleculele de cele mai mici dimensiuni.

#3. Cel mai bun filtru pentru espressor: De’Longhi

Calitatea apei afectează inclusiv aparatele electrocasnice din bucătăria dumneavoastră, iar espressorul este printre primele care va resimți efectele nocive ale apei contaminate. Pentru a prelungi viața espressorului dumneavoastră, dar și pentru a vă bucura de o cafea mai gustoasă și mai sănătoasă, vă recomandă filtrele pentru espressor De’Longhi!

Aceste filtre sunt rapide și deosebit de ușor de instalat, iar utilizarea lor prelungește durata de viața a espressorului dumneavoastră prin prevenirea depozitelor de calcar pe piesele aparatului. Având o capacitate de filtrare de 250 L, acest filtru de apă va îmbunătăți gustul cafelei dumneavoastră, fiind necesară schimbarea lui la fiecare două luni.

Montarea sa se realizază ușor, urmând indicațiile înscrise pe cutie.

Ce este important cand cautam cel mai bun filtru de apa?

Tipul de montare

Există o gamă largă de sisteme de filtrare a apei disponibile pe piața din țara noastră, pentru ca să puteți alege produsele perfecte pentru nevoile dumneavoastră. Fie că doriți un filtru care să aibă un sistem de montare direct la robinet, o cana de filtrare a apei sau pur și simplu un filtru de înlocuit pentur sistemul de filtrare pe care îl dețineți deja, veți putea găsi toate aceste opțiuni doar la simpla apăsare a butonului de căutare. 

Substanțele de filtrat

Calitatea apei de la robinet este mult afectată de prezența substanțelor nocive în componența acesteia. Deși concentrațiile diferă de la o zonă la alta, cele mai comune substanțe nocive regăsite în componența apei de la robinet sunt clorul, metalele grele, pesticidele, erbicidele, calcarul, fenolul și produsele petroliere. De aceea, atunci când achiziționați un nou sistem de filtrare, asigurați-vă că acesta are capacitatea de a elimina în mod eficient cele mai comune substanțe nocive din apa de băut.

Capacitatea de filtrare

Capacitatea de filtrare este un indicator care ne arată numărul de litri de apă ce pot fi filtrați cu acel sistem înainte să fie necesară înlocuirea filtrului. În acest sens, cu cât capacitatea de filtrare este mai mică, cu atât va fi necesar să înlocuiți filtrul sistemului mai des. Atunci când achiziționați sistemele de filtrare a apei pentru locuința dumneavoastră, încercați să alegeți produsele cu o capacitate de filtrare mai mare.

cel mai bun filtru de apa – Pareri de pe forum 

Iulian Vasile

„Foloseam o cană de filtrare și de fiecare dată când voiam să beau apă, constatam că este goală sau că am uitat să pun apa la filtrat. Atunci mi-am zis că e momentul să aleg un sistem mai bun, mai eficient și care nu necesită așa de mult efort – Aquaphor Modern 2 a fost exact ce căutam! Acum, când îmi doresc să beau apă trebuie doar să pornesc robinetul și să setez comutatorul pe filtru – e cât se poate de simplu!”

Bogdan Grigore

„Mă temeam că va fi nevoie să instalez un filtru la robinet și să fie necesar să îl scot dacă vreau să folosesc robinetul simplu, însă cu Aquaphor Modern 2 nu este nevoie de așa ceva! Comutatorul simplu permite utilizarea eficientă a filtrului la o simplă acționare a acestuia, iar filtrul asigură un gust plăcut al apei de la robinet, fără miros de clor și fără alte impurități!”

Andreea Vlase

„Folosesc o cană de filtrare de aproximativ un an și de fiecare dată mă întorc la filtrele Laica Biflux! Țin o perioadă lungă de timp, prețul este unul atractiv și mai mereu găsesc promoția 3+1 disponibilă. Filtrează apa eficient, nu mai miroase deloc a clor iar gustul este unul plăcut!”