Cea mai buna hota fara evacuare – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru hota fara evacuare 

Cea mai bună hotă incorporabilă telescopică: Bosch DFM064W50

„Materiale de înaltă calitate, putere de absorbție mare și un nivel de zgomot scăzut, Bosch DFM064W50 este hota perfectă pentru o bucătărie elegantă!”

Cea mai bună hotă cu două motoare: Beko HNT61310X

„Pregătirea meselor va deveni mult mai plăcută datorită hotei Beko HNT61310X de înaltă calitate, cu două motoare și filtre metalice eficiente!”

Cea mai bună hotă cu un motor: Electrolux LFP316S

„ O hotă elegantă, cu un design subtil și ușor de integrat în orice bucătărie, Electrolux LFP316S este un aparat electrocasnic eficient, cu un consum scăzut de energie!”

Alegerile noastre de top pentru hota fara evacuare 

#1. Cea mai bună hotă incorporabilă telescopică: Bosch DFM064W50

Bosch DFM064W50 este o hotă incorporabilă telescopică, cu un design plăcut și o eficiență crescută în absorbția aburului degajat în timpul procesului de gătire, inclusiv a particulelor de grăsime ce se evaporă în timpul acestuia. Datorită acestei hote eficiente, locuința dumneavoastră va fi proteja de mirosul felurilor de mâncare pregătite, iar mobila din bucătăria dumneavostră va fi protejată de petele încăpățânate de grăsime.

Filtrul de grăsime este fabricat din metal, astfel încât tot ce trebuie să faceți pentru ca hota dumneavoastră să funcționeze din nou cu aceeași eficiență ca la început este să spălați filtrul metalic o dată pe lună, fie manual, fie în mașina de spălat vase. Această hotă funcționează prin două metode de ventilare, fie prin evacuare, fie prin recirculare. Dacă alegeți metoda bazată pe recirculare, hota va filtra și curăța aerul, iar prin evacuare aerul din bucătăria dumneavoastră va fi evacuat în exterior.

#2. Cea mai bună hotă cu două motoare: Beko HNT61310X

Capacitatea de absorbție se datorează în mod deosebit motorului hotei dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care Beko HNT61310X este dotată cu două motoare puternice, astfel încât să puteți beneficia de o capacitate de absorbție superioară ce garantează eliminarea mirosurilor din locuința dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Datorită capcității de absorbție ridicată, hota Beko HNT61310X include trei trepte de putere, astfel încât să puteți regla eficient nivelul de funcționare al acestui aparat și să economisiți energie atunci când preparați mâncăruri ușoare, ce nu necesită funcționarea hotei la putere maximă. Filtrul de grăsime al acestei hote este unul lavabil, ce colectează particulele fine de grăsime și poate fi spălat cu ușurință.

#3. Cea mai bună hotă cu un motor: Electrolux LFP316S

Cu Electrolux LFP316S, viața nu a fost niciodată mai ușoară! Setările acestei hote sunt simplificate, astfel încât orice să îi poată utiliza meniul intuitiv și funcțiile eficiente. Această hotă are un sistem culisant, astfel încât să poate fi ajustată cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Din meniul de setări al hotei Electrolux LFP316S puteți regla setările de luminozitate ale LEDului acestei hote, care luminează suprafața de lucru și puteți regla, de asemenea și viteza ventilatorului astfel încât să fie potrivit pentru felul de mâncare pregătit.

Filtrul acestei hote este unul lavabil și reține într-un mod eficient toate particulele din aburul degajat în timpul gătirii, astfel încât acestea să nu se răspândească în bucătăria dumneavoastră și să nu vă păteze mobilierul și materialele textile.

Ce este important cand cautam hota fara evacuare? 

Performanța

Filtrele care fac parte din alcătuirea hotei asigură o performanță ridicată când vine vorba de aspirarea aburului degajat în timpul procesului de pregătire al mâncării. Filtrele de grăsime îndepărtează particulele mari de grăsime din aerul absorbit și previne depunerea acestora pe mobila din bucătăria dumneavoastră, astfel încât tot ce va trebui să faceți pentru a vă bucura de o bucătărie curată este să spălați filtrul de grăsime o dată pe lună, astfel, hota dumneavoastră va avea o performanță ridicată pentru un timp îndelungat!

Treptele de putere

În funcție de preparatul pe care îl veți pregăti și de mirosul ingredientelor acestuia, este important să puteți regla puterea de absorbție a hotei dumneavoastră, astfel încât să aibă o capacitate de absorbție potrivită și mirosul să nu se răspândească în întreaga locuință.

Capacitatea de absorbție

Capacitatea de absorbție este o funcție care indică cât de mult aer poate absorbi hota dumneavoastră într-o unitate de timp. Acest lucru indică cât de repede va fi absorbit aburul degajat în timpul preparării mâncării dumneavoastră, fiind un indiciu bun asupra numărului de trepte pe care hota dumneavoastră le poate avea.

Alte funcții importante

Pe lângă toate caracteristicile enumerate mai sus, trebuie să aveți în minte și alte posibile caracteristici pe care ați dori ca viitoare dumneavoastră hotă să le aibă. Una dintre acestea este lumina LED, iluminarea plitei fiind deosebit de utilă pentru a vă conferi o vizibilitate mai bună asupra preparatelor pe care le veți pregăti. 

Clasa energetică a hotei dumneavoastră este un alt aspect pe care ar trebui să îl aveți în vedere, deoarece aceasta indică nivelul de energie consumată de către acest aparat electrocasnic în timpul utilizării sale. 

hota fara evacuare – Pareri de pe forum 

Mirela Sandu

„Am cumpărat hota telescopică Bosch DFM064W50 pentru că aveam nevoie de o hotă silențioasă, care să absoarbă eficient aburul din bucătărie. Locuiesc într-o garsonieră și orice aș fi gătit, mirosul îmi intra rapid în haine, iar zgomotul era și el o problemă. De când cu această hotă, pot să gătesc chiar și preparate din pește și nici nu se pune problema de mirosuri!”

Dorin Opreanu

„Cu hota Bosch DFM064W50, tot aspectul bucătăriei mele s-a schimbat! Este o hotă mult mai ușor de montat decât orice altă hotă pe care am mai achiziționat-o înainte, iar faptul că filtrul său metalic se poate spăla chiar și la mașina de spălat pentru mine a fost un mare avantaj! E ușor de curățat iar după ce speli filtru funcționează ca nouă!”

Giulia Bălan

„Ai fi crezut ccă cele două motoare ale hotei Beko HNT61310X vor fi zgomotoase, însă acest lucru nu este adevărat! Această hotă este cea mai bună achiziție pe care am făcut-o pentru apartamentul meu, acum pot să gătesc tot ce îmi doresc fără să îmi fac griji în legătură cu mirosul hainelor mele de serviciu!”